25 nyeste og populære vedhæng smykkedesign

Vedhæng på fransk betyder at ‘hænge ned’. Vedhæng er smykker, der er fastgjort til halskæder med en lille sløjfe. De giver den almindelige halskæde et tungt look og kan bæres ved forskellige lejligheder. Der er forskellige typer vedhæng, såsom talismaner, amuletter, medaljoner og så videre. Vedhæng kommer i en lang række designs og farver. Vedhæng har også en enorm prisklasse. De spænder fra billige plastikdyr til dyre guld og sjældne. De kan bæres af børn, kvinder såvel som mænd.

Vedhæng Smykker Designs

Smukke og stilfulde vedhæng Smykkedesign med billeder:

Her er de bedste designs til vedhæng til herrer og damer

1. Sølv Infinity vedhæng:

Sølv Infinity vedhæng

Det er et smukt vedhæng med en uendelig form besat med diamanter. Dette kan bæres af børn såvel som kvinder. Dette symbol repræsenterer evigheden og en uendelig ånd. Det har for nylig vundet popularitet blandt den moderne generation, og har derfor en meget stor efterspørgsel på markedet. På grund af sit enkle udseende og lette vægt kan den bæres dagligt.

2. japansk stil perle vedhæng:

Perle vedhæng i japansk stil

Dette er en japansk stil vedhæng knyttet til en guldkæde. Perlen holdes i midten af ​​en omslutning af guld. Det er et elegant stykke. Den kan bæres over en boldkjole eller en simpel sort kjole. Det vil også se godt ud på en almindelig sort saree. Det ser lige så godt ud på traditionelle såvel som vestlige påklædninger.

3. Solitaire vedhæng:

Solitaire vedhæng

En kabal er en enkelt, stor, smukt formet diamant. Denne kabal er fastgjort til en guldkæde med en guldsløjfe. Det er noget, der købes til daglig brug af den rige skare. Da den er lavet af en kabale, vil den passe godt til alle former for påklædning og tilføre den et rigt udseende. Kæden giver et klasse y -look til den, da den er lavet af guld. Guldsløjfen, som kabalen hænger med, ser også kongelig ud. Hver vedhængende elsker, der har et højt budget, bør købe denne.

4. Fremt Ganesha -vedhæng:

Frimærket Ganesha vedhæng

Denne vedhæng er bare en af ​​de smukkeste kreationer. Det er elegant, klassisk og hvert godt ord, der er for at beskrive det. Guldkæden fastgjort til diamantcirklen er virkelig et mesterværk. En figur af guden Ganesha sidder i midten, som er lavet af guld og også har to diamanter. Dette er virkelig smukt og er et must have for alle de mennesker, der tilbeder herren Ganesha.

5. Safir vedhæng:

Safir vedhæng

Dette er en af ​​de søde og elegante vedhæng til kvinder. Den har en riveform og er fastgjort til en sølvkæde. En safir holdes i midten af ​​en diamant, der omslutter. Den blå safir ser majestætisk og klassisk ud. Den bedste del ved dette vedhæng er, at det kan bæres over traditionelle såvel som vestlige påklædninger, som en kjole eller en aftenkjole. Det er enkelt, så det kan også bæres af unge kvinder.

6. Double Looped Pearl vedhæng:

Dobbelt sløjfe perle vedhæng

Dette er et unikt vedhæng. Det er dobbelt sløjfe, hængende fra en guldkæde. Den første er en gylden sløjfe, som yderligere er fastgjort til en sølvsløjfe. Sølvsløjfen er besat med smukke diamanter. En perle hænger i guldsløjfen. Dette ser virkelig tiltalende ud for øjnene og vil blive elsket af kvinder i alle aldre. Den kan bæres til en officiel fest og vil helt sikkert stjæle alles opmærksomhed.

7. Tanzanit og diamant vedhæng:

Tanzanit og diamant vedhæng

Tanzanit er unik, da den lige findes ét sted på jorden – Tanzania. Det er meget sjældent. Når den ses under forskellige lysforhold, ser vedhængets farve ud til at ændre sig. Dette er et kendetegn ved mineralet. Dette vedhæng er et fedt stykke og ser meget feministisk ud. Det er enkelt og ser godt ud med et par matchende øreringe.

8. Smaragd vedhæng:

Smaragd vedhæng

Dette er en virkelig smuk ædelsten. Den smukke vedhæng er fastgjort til en sølvkæde og har seks diamanter i træk, efterfulgt af en smaragdvedhæng. Dette er et af de klassiske smykkevedhæng. Det vil se godt ud på både indisk slid og vestligt slid. Det kan bæres af kvinder i alle aldre.

9. Anker vedhæng:

Anker vedhæng

Denne søde vedhæng er meget efterspurgt af den unge generation. Ankeret betyder, at man er et støttesystem til en anden. Det er en rigtig dejlig gave fra en ven til en anden. Dette vedhæng kan bæres regelmæssigt, da det er lille og let. Det vil se godt ud på alle piger i alle aldre. Guldankeret ser enkelt, men attraktivt ud. Dette kan også af en far til sin datter.

10. Opal vedhæng halskæde:

Opal vedhæng halskæde

Opal er et af de smukkeste mineraler. Denne opal vedhæng er en enkel og sød, lyseblå vedhæng, fastgjort til en guldkæde. Den er let, så den kan bruges dagligt. Dette vil se godt ud på enhver form for påklædning. Det kan bæres af børn såvel som voksne. Dens enkelhed er det, der får det til at se godt ud på alle.

11. Vedhæng i nedbørstil:

Vedhæng i nedbørstil

I modsætning til andre vedhæng, der kun har en sten, er nedbørsmængden unik, da den har mange sten hængende. Stenene giver effekten af ​​regndråberne, der bliver ved med at falde. Måden stenene er forbundet med den vigtigste gyldne kæde, giver det et meget storslået udseende. Når det bæres med en vestlig påklædning, forbedrer det dit udseende og giver dig et charmerende udseende. Desuden er nedbørsmængden noget meget nyt og aldrig går af mode. Det er noget anderledes end det generelle koncept for en vedhæng, og derfor vinder popularitet blandt den unge generation.

12. Funky Owl Pendel:

Funky ugle vedhæng

Denne vedhæng er meget efterspurgt blandt teenagere. Uglen er blevet en ‘sej’ fugl og ugletilbehør har oversvømmet markederne lige siden. Dette uglevedhæng tilhører en anden klasse. Det er fastgjort til en flerlags halskæde. Uglen har smukke øjne lavet af ædelstene, og det skinnende udseende gør det endnu mere attraktivt. Dette er et must-have for vedhængende elskere, der kan lide at holde deres tilbehørsgarderobe opdateret og funky.

13. Moon Gemstone vedhæng:

Moon Gemstone vedhæng

Dette er en elegant og elegant vedhæng. Den gyldne kæde er hooked til en guldmåne, der har et virkelig smukt design på indersiden. Månen har også en ædelsten knyttet til sig, som er lilla i farven og giver et luksuriøst udtryk. Dette er et af de smukkeste og mest charmerende vedhæng nogensinde. Den kan bruges af alle aldre og på alle former for påklædning.

14. Simple Lettered Pendant:

Simpel vedhæng

Dette er en af ​​de mest almindelige typer vedhæng. Den er lavet af guld og har et bogstav indgraveret på en guldskivevedhæng. Det ser simpelt, men sejt ud. På grund af sit minimale udseende kan den bæres til arbejde eller college, derfor kan den bruges regelmæssigt. Det vil ikke se for meget på noget. Det begrænser sig heller ikke til en bestemt aldersgruppe og kan bæres af alle.

15. Quirky Pineapple Pendant:

Quirky ananas vedhæng

Denne vedhæng er til frugtelskere eller en person, der er meget finurlig. Den moderne generation tror ikke på de almindelige designs, og alle vil prøve noget nyt. Denne vedhæng er lavet af guld og er derfor af høj værdi. Det er fastgjort til en guldkæde, og ananasdesignet er meget præcist og ligner en nøjagtig fremstilling af frugten.

16. Yin Yang vedhæng:

Yin Yang vedhæng

Yin yang er et symbol i taoismen. Det betyder, at selvom to kræfter kan være i modstrid med hinanden, hænger de sammen med hinanden. De sorte og hvide farver symboliserer modstridende kræfter. Det hvide repræsenterer alt godt, og sort skildrer alt det dårlige. Den lille hvide prik i den sorte del viser det lille gode i alle dårlige og den sorte prik viser det lille dårlige i alt godt. Dette er et meningsfuldt budskab, som dette vedhæng leverer. Vedhænget ser elegant ud og kan bæres af alle.

17. Mickey Mouse vedhæng:

Mickey Mouse vedhæng

Denne trendy vedhæng er i form af en Walt Disney-karakter- Mickey mouse. Det er farverigt og besat med runde sten. Dette vil blive elsket af børn og teenagere. Sølvkæden holdes enkel, så vedhænget forbedrer det overordnede udseende. De farvede sten giver det et sødt look. Hver Disney -fan elsker Mickey Mouse og vil helt sikkert elske denne vedhæng.

18. Guldblomstvedhæng:

Guld blomster vedhæng

Dette blomstervedhæng er elegant og stilfuldt. Den har en ren guldkæde med en gylden blomst. Den har en diamant i midten. Samlet set er det et dyrt vedhæng og kan købes af dem, der ønsker at sprøjte kontanterne. Det vil se godt ud på traditionelt slid og kan bruges til familiefunktioner. Det er ikke for jazzet og ser derfor godt ud. Det er et af de enkleste guldsmykkervedhæng til kvinder.

19. Snoopy vedhæng:

Snoopy vedhæng

Denne vedhæng er formet som den meget berømte tegneseriefigur- Snoopy. Det er en af ​​favoritfigurerne for børn. Alle elsker Snoopy. På grund af den rosa guldfarve på vedhænget, der er besat med diamanter, har denne snoopy et meget anderledes udseende end de andre vedhæng. Det har et højt look og det går godt med simpelt tøj. Snoopy fans vil være interesserede i at købe dette, så det begrænser vedhængets efterspørgsel. Vedhænget ser yndigt ud på børn.

20. Kvarts vedhæng:

Kvarts vedhæng

Kvarts er det næststørste mineral i jordskorpen. Det er en halvædel ædelsten. Siden gammel tid har den været brugt til fremstilling af smykker samt udskæringer af hårde sten. Denne vedhæng er en simpel hvid kvarts vedhæng, fastgjort til flere guldkæder sammen med guldperler og et hjerte på dem. Vedhænget er enkelt og ser sofistikeret ud. Sammen med halskæden giver det et overvældende look til nakken og forstærker kravebenet. Det tilføjer skønhed til halsen og kan bæres over en simpel kjole eller top. Det kan bæres af børn såvel som ældre kvinder.

21. Dansende pige vedhæng:

Dansende pige vedhæng

Denne vedhæng, der viser en pige, der laver ballet, er en af ​​de smukkeste vedhæng til kvinder. Den har en guldkæde, og vedhænget er lavet af diamanter samt en ædelsten. Den blå ædelsten, der udgør en del af kjolen, er skinnende og ser attraktiv ud. De små diamantbolte tilføjer bare et nøgternt look til stykket.

22. Pote vedhæng:

Pote vedhæng

Denne vedhæng er til alle dyreelskere derude. Den kommer i både guld og sølv. Vedhænget er også af samme farve, og en hunds pote er gjort hul i midten. Det er sødt og børn vil elske det.

23. Topaz vedhæng:

Topaz vedhæng

Denne topas vedhæng er sød og enkel. Den hænger i en almindelig sølvfarvet kæde. Den lyseblå topas sidder i et omsluttet guld og er skinnende og ser smukt ud. Det ser godt ud på alle former for påklædning.

24. Guldskildpadde vedhæng:

Guldskildpadde vedhæng

Denne vedhæng er elegant og besat med diamanter, hvilket gør den mere tiltalende.

25. Vedhæng i sølv Sterling:

Vedhæng i sølv

Dette er en elegant vedhæng, der er besat med diamanter og en guld ædelsten i midten. Det vil se godt ud med en sølvkæde.

Vedhæng har været slidt siden smykker blev opfundet. I disse dage er der et stort udvalg at vælge imellem. Vedhæng til kvinder findes i alle områder, fra meget billige til meget dyre.