9 simple vedhæng halskæde designs i Indien

Halskæder er den væsentlige del af de smykker, der bæres af kvinder. Vedhæng udgør en vigtig del af det. Guld, diamant, sølv og de andre er blandt de utallige muligheder for vedhæng. Lige fra de mest afslappede til de iøjnefaldende og attraktive.

vedhæng halskæde

Smukke og stilfulde vedhæng halskæde designs med billeder:

Vedhæng fås i stort antal. Blandt dem er her en liste over de 9 bedste vedhæng, du selv kan vælge.

1. Den simple cirkel guld vedhæng halskæde design:

Den simple cirkel guld vedhæng halskæde design

Den enkle cirkelformede hule vedhæng i guld er en ædru at købe og bære. Et ordsprog, der siger, “skønhed ligger i enkelhed”, dette vedhæng ville helt sikkert tilføre din skønhed med det enkle design og den aura, den bærer.

2. Scenery på The Pendant for Girls:

Scenery on the Pendant for Girls

Dette er en almindelig cirkel vedhæng med landskabet designet på overfladen i spredte farver. Det giver et smukt look og generelt også og kan bæres med et vestligt outfit. Piger interesseret i kunst og tegning kan let vælge dette vedhæng.

3. The Three Ocean Blue Pendel i sølv:

The Three Ocean Blue Pendel i sølv

De tre blå sten med de mørke i hjørnerne og den lyseblå i midten giver et beroligende udtryk. Vedhæftet i spiralstrengene, og de giver et look som farven på et hav og symboliserer også en behagelig atmosfære. Enhver pige kan købe dette som en del af hendes kreative smykker og bære det med en vestlig kjole.

4. Designet i Black Germia vedhæng halskæde:

Sort Germia vedhæng halskæde design

Vedhænget er en lysegrøn farve meget tilfældigt designet på siderne i sort farve med de små sten besat i den. Vedhænget kan bæres af en pige i kombination med en vestlig kjole i sort.

5. Halskæde til diskantnøglen:

Treble Clef vedhæng halskæde

Et attraktivt stykke ornament til en pige, der elsker musik. Vedhænget designet i form af en nøgle symboliserer trug og kamme, der dannes, når lyden produceres. Den tyndt designede sølv diskant giver et skarpt look med stor arbejdskraft i at producere dette vedhæng.

6. Træ vedhæng smykker:

Træ vedhæng smykker

Den flade træplanke som vedhæng giver et sobert look. Ordsproget skrevet i den enkle skrifttype tilføjer vedhængets “enkle, men pragtfulde udseende”. Linjen, der cirkler rundt med pilene i en retning, øger også skønheden i de skrevne ord. Piger, der er vilde med bøger og litteratur, og som har en nørdet eller nørdet karakter, ville elske at købe dette vedhæng til sig selv.

7. Den grønne banderede agatvedhæng i sølv:

Den grønne banderede agat vedhæng i sølv

Den grønne skygge i stenen og omkredset i spiralen og de halve ovaler i sølv giver et nøgternt udtryk til vedhænget. Denne vedhæng, selvom den er enkel, kan bruges til at bære ved et enkelt samvær og en fest også. Enhver pige eller kvinde kan købe denne, der ønsker multifunktionelle smykker.

8. Den røde sten store vedhæng halskæde designs til kvinder:

Den røde sten store vedhæng halskæde designs til kvinder

Dette er et rødt vedhæng med små og store røde sten udformet i vedhænget, der giver et etnisk og et traditionelt udseende. Vedhænget kan bæres med ethvert rødt outfit eller etnisk. Rød er en farve, som de fleste kvinder ønsker, og disse smykker ville være en perfekt mulighed for dem.

9. De flere lag småsten i vedhænget:

De flere lag småsten i vedhænget

Det unikke vedhæng med den dobbeltsidede gyldne streng med flere småsten placeret indeni giver et elegant udseende til vedhænget. Båret med et lignende tøj eller endda et funky, ville vedhænget passe til alt det, der også tilføjede meget til din personlighed.

Således er de enkle vedhæng de mest elegante, nogen kan finde blandt de forskellige muligheder i kategorien vedhæng. Disse 9 enkle vedhæng ovenfor er de udvalgte blandt dem.