9 smukke designs af ædelsten vedhæng til kvinder

Ædelsten er farverige sten, der kan være naturlige eller syntetiske. Ædelstenene, der bruges til at lave smykker, er lyse og smukke og har en strålende glans. Ædelsten vedhæng kan laves ved hjælp af guld eller sølv. De kan også skæres i former eller efterlades naturlige. Vælg din bedste mulighed for at give dig et glamourøst løft.

Nyeste og attraktive gemstone vedhæng til piger i mode:

Her er de bedste ædelsten vedhæng designs med billeder.

1. Naturlige ædelsten vedhæng:

Naturlige ædelsten vedhæng

Få denne naturlige ædelsten vedhæng, der har en smuk blågrøn farve, der er smuk. Den store ædelsten i sølv er meget smuk. Sølvrammearbejdet er også meget indviklet. Det ovale snit på ædelstenen er perfekt til vedhæng og er også fantastisk til fritidstøj.

2. Guld ædelsten vedhæng:

Guld ædelsten vedhæng

Vælg en halskæde med vedhæng i guld, der skiller sig ud fra resten. Denne halskæde i 14K gult guld har en ametyst vedhæng, der er ovalt skåret. Klarheden af ​​ametyst -ædelstenen er meget høj, og glansen ses i dens snit. Ædelstenen er sat i guld med guldklemmer, der kan ses på forsiden af ​​vedhænget.

3. Multi Gemstone vedhæng:

Multi ædelsten vedhæng

Hvorfor gå efter et enkelt ædelstensvedhæng, når du har mange. Vælg dette fantastiske vedhæng med flere ædelstene, der har mange farvede ædelstene i et asymmetrisk design. Denne vidunderlige ædelsten vedhæng er fantastisk at have på til lejligheder og fester.

4. Sekskantet ædelsten vedhæng:

Sekskantet ædelsten vedhæng

Dette moderne design er et ganske slående stykke. Ædelstenen her er skåret i en sekskantet form, og toppen af ​​vedhænget er sat i sølv. Den vedhængende hætte har nogle designs, der indeholder nogle flere ædelstene. Spidsen af ​​den sekskantede ædelsten er som en blyantspids, og det gør vedhænget meget finurligt.

5. Hængende ædelsten vedhæng:

Hængende ædelsten vedhæng

Denne iøjnefaldende grønne ædelsten vedhæng er noget, du vil elske at eje. Ædelstenen skæres i en cylindrisk form og skæres i midten. Sølvvedhænget strækkes derefter gennem denne ædelsten, så det ser ud til, at ædelstenen hænger. Dette får også ædelstenen til at rulle rundt om vedhænget.

6. Flaske Charm Edelsten Vedhæng:

Flaske charme ædelsten vedhæng

Denne er for enhver mode -skør person. Det fantastiske vedhæng er lavet af en flaskeformet charme, der er fyldt med små ædelstene. Flaskehætten er også lavet af ædelsten i form af en hætte. Hele charmen er derefter spændt på en tynd sølvkæde, der gør halskæden uimodståelig.

7. Wire Wrapping Gemstone Pendel:

Wire Wrapping Gemstone vedhæng

Her er en cool DIY -teknik, du kan gøre. De naturligt skårne ædelstene er pakket ind i wire, og det giver disse ædelstensvedhæng et enkelt, men elegant look. Ædelstenenes farver gør også en stor forskel. Vælg farver, der er mere gennemsigtige, da de vil reflektere lys og se smukke ud.

8. Sølv ædelsten vedhæng:

Sølv ædelsten Pendan

Få dig selv et lækkert sølv ædelsten vedhæng i en hjerteform. Denne spektakulære sølv vedhæng har en blændende rød granat ædelsten i en rund form, der er sat i siden af ​​vedhænget. Hjerteformede vedhæng er et af de mest almindelige designs, og mange af dem har ædelstene sat i. Vælg en, du elsker, og gør den til en personlig sentimental favorit.

9. Bånd ædelsten vedhæng:

Bånd ædelsten vedhæng

De fleste vedhæng, der er fremstillet, bruger sølv, guld eller andet metal som kæder. Her har du mulighed for at bruge et bånd til at hænge vedhænget. Den store ædelsten vedhæng er en plettet agat grøn i farven. Båndet, der bruges her, er den samme grønne farve og passer godt til den store ædelsten.

Ædelsten vedhæng kan være store eller små, og uanset hvad ser de strålende ud. Nogle af vedhængene er lavet og sat i guld eller sølv, mens nogle endda har farverige bånd.