9 Smukke Ruby Pendel Designs til kvinder i trend

Rubin er en af ​​de dyrebare ædelstene, der udstråler lys rød farve, der ligner en kirsebær. Farven dannes til den kemiske sammensætning, der indeholder aluminiumoxid og chrom. Denne ædelsten ligner tegn på kærlighed, der har fanget mange pars øjne som et tegn på kærlighed, der deles som en gave. For at gøre det mere interessant for drenge, der planlægger at overraske din kærlighed med dit liv med en fantastisk kirsebærrød rubin vedhængskæde.

Nyeste og attraktive røde rubin vedhæng designs til damer i mode:

Her er Top 9 rubin vedhæng designs, der vil gøre dit liv enkelt i at vælge dem!!

1. Hjerteformet rubinvedhæng:

rubin vedhæng designs

Det første design, der rammer, når drenge tænker på at give deres pige en gave, ville være smykker, der til et rubinbesat vedhæng vil få hende til at gå amok !! Denne hjerteformede vedhæng lavet af enkeltsten rubin med foring i hvidt guld, kombineret med en tænk hvidguldskæde, der er en forbløffende kombination.

2. Strawberry Red Ruby Pendel Design:

Jordbær rød rubin vedhæng

Denne unikke og ekstravagante jordbærformede rubin vedhæng fremstillet ved hjælp af laser mikrobølge teknik, der giver en flad skinnende finish. Stammen af ​​det jordbærdesignede vedhæng er lavet af hvidguld med diamantbesatte blade. Dette er en fantastisk Ruby diamant vedhæng.

3. Rund Halo Ruby vedhæng med diamanter:

Rund Halo Ruby vedhæng med diamanter

Halo rubin vedhæng er et af de enkle, men alligevel mest foretrukne design blandt damer. Hjørnerne på den afrundede rubin Rubinsten er designet med skinnende diamantsten. Det er en rigtig rubin vedhæng halskæde.

4. Floral Cluster Ruby Pendant Designs:

Floral Cluster Ruby Pendel

Klynger af rubinsten design til et blomstermønster, som er et af de traditionelle smykker, der almindeligvis ses blandt de sydindiske damer sammen med en guldhalskæde. Denne type design er lavet af lyse Ruby sten, hvilket gør den endnu mere forskellig fra den sædvanlige rubin vedhæng.

5. Ruby Gemstone Bar vedhæng hvidguld halskæde:

Rubin Gemstone Bar vedhæng hvidguld halskæde

Stangen vedhæng er en meget almindelig designet bruges til at designe mange typer af sølv og guld vedhæng. I denne type er stangen lavet af hvidguld eller sterling sølv mellem stangkugleformede rubinsten er fastgjort. Dette sæt er fastgjort til den hvide guldkæde ved hjælp af ringfastgørelse.

6. Teardrop Solitaire Ruby Pendel Designs:

Teardrop Solitaire Ruby Pendel

Denne type design lavet af enkeltsten Pink farvet rubinsten. Stenen er skåret i en riveform. Dette design er populært ved siden af ​​det hjerteformede vedhæng. Vedhænget er fastgjort til kæden med et fjederformet sølvfæste.

7. Antik Ruby-Messing Vedhæng Choker Halskæde:

Antik Ruby-Messing vedhæng Choker halskæde

Antikke smykker er meget populære blandt midaldrende damer. Omkostningerne er også relativt høje fra den normale vedhæng. Rubinstenen er fastgjort til midten af ​​den antikke guldramme. Hele stykket er limet på et snørebåndsdesign, der giver et moderniseret antikt look.

8. Ruby Diamond vedhæng i rød krystal række halskæde:

Rubin diamant vedhæng i rød krystal række halskæde

Kombinationen af ​​krystal med rubin kan kaldes som den smarte sætningskæde. Denne sætningskæde er fremstillet af tre separate rækker af rød krystalhalskæde med et centralt vedhæftet vedhæng lavet af skinnende rubin og diamantsten. Formen på vedhænget er generelt oval, hvilket gør, at de tre kæderække skal lænkes på siderne.

9. Trekantet enkelt Ruby Stud guld vedhæng:

Trekantet enkelt Ruby Stud guld vedhæng

I dette design er den vedhængende ramme lavet af guld designet til den trekantede form med rebgulddesign loddet i midten til dette stykke en klar rød rubinsten er vedhæftet. Dette smykke er bedst at have på under en særlig lejlighed sammen med en guldkæde.

Rubiner er utvivlsomt en dyr ædelsten, som har brug for god belysning for at købe egen. Til shopping med lavt budget er glasfyldte rubiner de væddemål, der er smukke, men stadig ligger inden for prisklassen. For et mellemstort budget anbefales det bedst at kigge ud for afrikanske rubiner. For en shopping med et lavt budget er den burmesiske ædelsten den bedste.