9 Smukke sommerfugl vedhæng designs med billeder

Dyr bruges almindeligvis som symbol, det er universelt kendt, at sommerfugle repræsenterer enorm transformation, de undrer sig over naturen, starter som en ting og bliver til noget andet. Forskellige kulturer tilfører sommerfugle forskellig betydning. Selvom ægte sommerfugl ikke kan bæres af en, men bestemt kan en sommerfuglvedhæng være det.

smukke-sommerfugl-vedhæng-designs-til-halskæder

Disse findes i ædle og belagte metal, krystal, akryl og mere. En vedhængende sommerfugl tilføjet til det bringer smil til ens ansigt, løfter deres ånd og spreder glæde. Det er en feel-good måde til tilbehør. Så mange designs af sommerfugl vedhæng forvirrer, her er nogle bedste designs til at fjerne din forvirring.

Butterfly vedhæng designs:

1. Dobbelt sommerfugl vedhæng i sølv:

Dobbelt sommerfugl vedhæng i sølv

I dobbelt sommerfugl vedhæng er der to sommerfugle enten monteret vandret eller lodret, så vedhænget ser langt ud. Sommerfuglenes størrelser er forskellige, når de placeres lodret, hvilket får det til at se smukt ud. Den dobbelte sommerfugl vedhæng, når den er fastgjort til en tynd kæde, gør det udseendet endnu smukkere.

2. Butterfly Wing Pendel Design:

Butterfly Wing vedhæng design

Sommerfuglvingens vedhæng sammensætter kun sommerfuglens vinger eller sommerfuglens sidebillede. Den fås i forskellige farver og har endda kunstneriske designs på den. Farvet vedhæng med matchende outfits får et til at se elegant ud.

3. Designer Beaded Butterfly Pendel:

Designer Beaded Butterfly vedhæng

Den perlerede sommerfugl vedhæng vil give et funky look. Den har perlerække til stede i sommerfuglens vinger. De kan enten være flerfarvede eller en enkelt farve. De er meget sarte og skal håndteres med forsigtighed.

4. Multi Stone Butterfly vedhæng:

Multi Stone Butterfly vedhæng

Da der er så mange farvede sten til stede, ser de meget smukke ud, når disse er beklædt med sommerfuglvedhæng. At have forskellige farvede sten i forskellige vinger vil helt sikkert gøre udseendet yndigt.

5. Butterfly in Heart Pendel:

Sommerfugl i hjerte vedhæng

Kun sommerfugl som vedhæng får det ikke til at se så cool ud, men når det tilføjes med hjerte, tilføjer det farver til udseendet 100 gange. Sommerfugl i hjerte vedhæng kan bæres af alle for et enkelt og cool look.

6. Vintage sommerfugl vedhæng:

Vintage sommerfugl vedhæng

Gammelt er guld, denne sætning passer meget til den. De vintage sommerfuglvedhæng er matfarvede, men ser smukke ud, når der er små sten i dem. De kan få adgang til traditionelle begivenheder.

7. Vedhæng til flere sommerfugle:

Vedhæng med flere sommerfugle

Når en enkelt sommerfugl kan få udseendet til at se fantastisk ud, og tænk derefter på flere sommerfugle. Sommerfugle, der er knyttet til hinanden, ser mere smukke ud. De ligner en sommerfugl vedhæng halskæde.

8. Guld sommerfugl vedhæng design:

Guld sommerfugl vedhæng design

Denne guld sommerfugl vedhæng giver et meget kongeligt udseende. De kan bæres med ethvert outfit og farve, men når de prydes med sort, opnås det yndefulde look.

9. sølv sommerfugl vedhæng design:

Sølv sommerfugl vedhæng design

Sølv sommerfugl vedhæng er en klasse i sig selv. Dette hvide metal vil helt sikkert få skønheden til at sætte pris på. Diamanter, når de føjes til det, får det til at se mere blændende og strålende ud. De kan prydes på ethvert outfit. Dette er mere kendt hos unge piger i hverdagen.

Sommerfugl er et symbol på nyt liv og at slippe gamle cyklusser og finde sit sande indre. Sommerfuglen opfordrer os til at udvide vores vinger og komme videre med glæde og finde vores eget sted i livet. Bortset fra disse er det også et modesymbol. Butterfly vedhæng bæres med armbånd, halskæde for at tilføje stil og se fantastisk ud. De er opmærksomhedsfanger gør det levende. Sommerfuglevedhænget fås i forskellige designs og mønstre til at flyve på en måde. Det kan bæres af enhver aldersgruppe og hvor som helst.