9 Stilfulde designs af smaragdvedhæng med billeder

Emerald er en smuk strålende grøn sten, der er meget udbredt i smykkefremstilling. Vedhængene, øreringene og ringe lavet med smaragd er iøjnefaldende og også dyre. Smaragdvedhæng kan udføres i sølv og guld, og brug af diamanter er også en almindelig praksis. Vælg din perfekte smaragdvedhæng fra disse fantastiske designs. Hver af smaragdvedhængene på denne liste har sine særlige punkter.

Nyeste og attraktive designs af smaragdvedhæng til mænd & Kvinder i trend:

Lad os se på de top 9 smaragd vedhæng designs.

1. Pære Cut Emerald Pendant:

Pære Cut Emerald vedhæng

Et af de klassiske snit til ædelstene er pæreformen. Denne slående form giver anledning til en glans, der er uovertruffen. Denne smukke smaragd vedhængskæde i smaragd i smaragd er sat i sterlingsølv. Denne vedhængs store skønhed får dig til at svømme.

2. Smaragdguld vedhæng:

Smaragdguld vedhæng

Vælg denne smaragdguld vedhæng, der har et klassisk firkantet smaragd i guldhus. Smaragdguld vedhænget i guld har en snoet snorekæde. Smaragden her er ganske fantastisk og genial. Vælg dette for en perfekt gave til din elskede.

3. Smaragd diamant vedhæng:

Smaragd diamant vedhæng

Denne mystiske smaragd diamant vedhæng er lavet med en oval formet smaragd. Rammen til denne vedhæng er fint guldværk, der har små diamanter sat i. De bølgede designs lavet i guld er ganske vintage i look og meget viktoriansk. Vælg denne smaragd diamant vedhæng for at gå i traditionel påklædning.

4. Naturlig smaragd vedhæng:

Naturlig smaragd vedhæng

Få råslebne naturlige smaragdvedhæng til det rustikke look. Disse vidunderlige naturlige grove snit smaragd vedhæng halskæder er smukke og slående. Da de er naturlige og rå, har vedhængene ikke den sædvanlige glans, som polerede smaragder har.

5. Smaragd hvidguld vedhæng:

Smaragd hvidguld vedhæng

Denne klassiske blomsterformede vedhæng er meget smuk og sart. Blomstens kronblade er lavet med smaragdsten, der er rivende formet. Halskæden er lavet i hvidt guld, der er 14K. Vedhænget har også en diamant i midten.

6. Små smaragdvedhæng:

Små smaragdvedhæng

Vælg denne petite smaragd vedhæng halskæde i gult guld. Denne smaragd er skåret i det klassiske runde snit og har en tyk guldlås omkring sig. Den kæde, der bruges her, er en link -stil, der er meget robust. Det gule guld vedhængsled er tykt og stort i forhold til stenens størrelse.

7. Geometrisk smaragd vedhæng:

Geometrisk smaragd vedhæng

Få et geometrisk smaragdvedhæng, hvis du er modegal og elsker at tilføje noget finurlig stil til dit look. Denne særlige geometriske smaragd vedhæng er i en trekantet form med guldindstilling. Vælg en form, du elsker, og par dem med designertøj for at give dine outfits et elegant look.

8. Simuleret smaragd vedhæng:

Simuleret smaragd vedhæng

Prøv dette enorme konkav snit simulerede smaragd vedhæng i sterlingsølv. Smaragden er skåret i en hjerteform og ser fantastisk ud med rammen i sølvbur -stil. Dette er et perfekt vedhæng til at bære til formelle outfits og lejligheder. Vælg et design, du elsker til rammearbejdet, og du er indstillet til at dreje hoveder.

9. Multi Stone Emerald Pendant:

Multi Stone Emerald vedhæng

I stedet for et enkelt stenvedhæng kan du også vælge en indstilling med flere sten, der også ser blændende ud. Her har du et design, der inkorporerer mange smaragder i et miljø, der kan have matchende øreringe. De anvendte sten kan være i forbindelse med diamanter for et mere luksuriøst udseende.

At vælge et perfekt smaragdvedhæng fra disse vil være en hård opgave. Vælg udskæringer som pære, tårefald, rund, firkantet eller endda hjerteform. Vedhængene er lavet i enten gult guld eller sølv. Du kan endda vælge størrelsen på stenen – enkelt stor sten eller lille.