9 Traditionelle Cross Pendel Designs i Indien

Korshæng eller korsfæstelse båret af det kristne samfund som et tegn på et holistisk formål, som de mener er et redskab til beskyttelse mod ondskab og deres nærhed til Gud. Krydshængerne er faktisk det perfekte tilbehør til at vise din tro til omverdenen.

I dag kan du med den store variation af stilarter og designs finde den præcise, som du gerne vil have på. Som et symbol på håb og tro bæres disse vedhæng af både mænd og kvinder. De kan være fremstillet af forskellige metaller, der er pyntet med ædelstene, perler osv. Det bliver svært at få det rigtige kristne kors, og generelt er der enkle ting, du bør overveje, før du får det. De er lavet til at se stilfulde og fantastiske ud, som de er i trend nu.

Christian Cross smykker vedhæng:

Her er de 10 forskellige typer krydsvedhæng til mænd og kvinder.

1. Nail Cross vedhæng:

Sømkors vedhæng

Sømkors vedhæng giver et meget fedt look. I dette design ser det ud til at negle er krydset og bundet med hinanden. De kan bæres af både mænd og kvinder for at give et meget groft udseende.

2. Kryds lad hjerte vedhæng:

Kryds lad hjerte vedhæng

Dette er et meget sødt udseende hjertependent. Det er meget enkelt og stilfuldt. Korset er lavet i hjertet, hvilket gør det klart, hvem man elsker Jesus. De tilføjer charme til ens skønhed.

3. Sølvkors vedhæng:

Sølvkors vedhæng

Sølvkors vedhæng er meget gamle designs, men stadig mest populære i trenden. Det giver et meget cool look og kan bruges af både mænd og kvinder. Sølvet gnistrer og fanger al opmærksomhed på vedhænget.

4. Bånd kryds vedhæng:

Bånd kryds vedhæng

Bånddesign er ikke kun begrænset til hårbånd, tørklæder osv., Men også i vedhæng. Korset er lavet i form af bånd og ser meget blændende ud. Det ligner både en blomst og et kryds. Båndelskere skal bære disse.

5. Twisted Wire Cross Pendel:

Twisted Wire Cross Pendel

Det er svært at rette op på ledningen, så disse snoede ledninger er designet til at lave et smukt krydspendent. De kan være fremstillet af både metaller og håndlavet med sarte materialer.

6. Diamantkors vedhæng:

Diamantkors vedhæng

Hvis man vil vise deres designer kryds vedhæng, så må det være en funklende. Tilføjelse af diamanter til sølv-, guld- eller platinmetaller får det til at glimte og stråle. De ser for stilfulde ud på vestlige outfits.

7. Anker kryds vedhæng:

Ankerkors vedhæng

Ankre bruges ikke kun til at måle havdybder, men nu er de design i tværgående. Selve ankeret ser meget stærkt ud, og ved at tilføje kryds til det fik det til at se mere bemærkelsesværdigt ud. Ankeret tilføjer styrke til krydsende vedhæng.

8. Designer Cross -vedhæng i guld:

Designer kryds vedhæng i guld

Guldfarven er i sig selv en unik farve, og når disse designer krydsvedhæng er lavet af den, ser de smukke ud. Selv ædelstene i guld vil blive et matchende tilbehør til en. Guldkorshænget står anderledes og får en til at se stilfuld ud.

9. Beaded Cross vedhæng:

Beaded Cross vedhæng

Hvis man er blevet ked af at bære metalkorshængene, så ville krydsvedhæng med perler være meget anderledes end metallerne. I beaded cross pendants er perlerne også i forskellige farver og mønstre. De kan have en enkelt farve eller flere farver. Beaded kryds vedhæng giver et meget funky look og kan passe til ethvert outfit.

Det er glædeligt at bære krydsvedhæng, da det skildrer ens tro. Nu er denne krydsvedhæng på mode, der bæres af både kristne og ikke-kristne som et modesymbol. Alle mennesker uanset køn eller alder er vilde med det. Det ser stilfuldt og fantastisk ud. Korset er et klart synligt design end andre designs og er meget strålende. Vedhængene kan bæres som halskæde eller armbånd eller som noget andet. De var på mode og vil opretholde dette billede for altid.