Top 9 forskellige typer krystalvedhæng i trend

Krystaller vil helt sikkert begejstre dig og dine kære. Farverne i krystaller er så store, at de tilfredsstiller enhver smagsløg. De klare og gennemsigtige krystaller giver en glitrende effekt, mens de uigennemsigtige krystaller giver sofistikering. Vælg en krystal vedhæng, der opfylder alle dine valg, og se fantastisk ud i dem. Denne liste over krystal vedhæng fokuserer på de typer, der er tilgængelige på markedet nu.

Nyeste og stilfulde designs af krystalvedhæng til kvinder i mode:

Lad os se på de 9 bedste krystal vedhæng designs med billeder.

1. Wire Wrap Crystal vedhæng:

Wire Wrap Crystal vedhæng

Dette er en virkelig sej krystal vedhæng, der har en ubearbejdet eller ru snit krystal, der er fastgjort til vedhænget med en ledning. Trådindpakningsteknikken er ganske unik og skaber en interessant form og resultat. Trådenderne er normalt buede i en spiral for enden.

2. Swarovski krystal vedhæng:

Swarovski krystal vedhæng

Swarovski krystal vedhæng er en af ​​de mest berømte og dyre smykkekollektioner. Her har du en vidunderlig orange krystal, der er skåret i tårefaldsformen. Krystallen er sat i sølv og har diamanter på sølvrammen. Dette er en perfekt gave til alle, du holder af.

3. Crystal Point vedhæng:

Crystal Point vedhæng

Vælg denne krystal vedhængskæde til et afslappet og finurligt stilbillede. Krystal spids vedhæng er lavet af en krystal, der er skåret i form af en spids kant. Toppen af ​​krystallen holdes af en sølvramme, der holdes enkel. Vælg denne form for vedhæng i en hvilken som helst af de flotte krystaller, der findes.

4. Glas hætteglas krystal vedhæng:

Glas hætteglas krystal vedhæng

Dette er et andet usædvanligt mønster, der er elsket af mange. Her har du et hætteglas af glas, der er fyldt med Moldavite- og Herkimer -krystaller, der er små i størrelse. Hætteglasset er cylindrisk i form og er forsynet med sølvhætte. Halskæden, der holder vedhænget, er også lavet i sølv.

5. Uskåret krystal vedhæng:

Uskåret krystal vedhæng

Denne halskæde med krystal vedhæng er meget unik. Krystallen der bruges her er rosenkvarts krystal, der ikke er skåret eller poleret i nogen af ​​de klassiske former. Krystallen holdes i sin naturlige form, og det er det, der får sin skønhed frem. Hætten til denne krystal vedhæng er tynd guldplade, der igen holdes ru og upoleret for at opnå den samme effekt.

6. Stor krystal vedhæng:

Stort krystal vedhæng

Gå ind på denne ekstra store krystal vedhæng for et virkelig fedt og vovet look. Krystalstørrelsen her er ret stor og holdes enkel med bare sorte ledninger til halskæden. Denne vedhængende krystal halskæde er fantastisk til at gå med dybe hals kjoler og kjoler.

7. Fashion Crystal vedhæng:

Mode krystal vedhæng

Vælg denne enestående modekrystal til et vidunderligt og lækkert blå krystalvedhæng. Vedhænget er designet som en halv sommerfugl, og midten af ​​hver vinge passer med en glitrende blå krystal. Dette giver en vidunderlig glans til vedhænget og ser fantastisk ud, når det bæres.

8. Naturlig krystal vedhæng:

Naturlig krystal vedhæng

Hjerteformede vedhæng er meget eftertragtede af alle i disse dage. Vælg dit yndlings hjerteformede vedhæng med denne naturlige krystal i blå. Sølvkrystal vedhænget har den blå krystal i hjerteform og en tyk vedhængskrave.

9. Guldkrystal vedhæng:

Guld krystal vedhæng

Denne dejlige guldkrystal vedhæng er den perfekte gave til din mor. Vedhænget hylder en mors kærlighed. Det klare krystal sæt i den runde guldramme er meget smukt. Der er et guldindlæg med ordene ‘mor’ og også en dejlig rose, der tilføjer skønheden i dette smukke vedhæng.

Vælg dine foretrukne krystal vedhæng, der enten er groft skåret eller skåret i de klassiske former som tårefald, runde osv. Få de sten, der er poleret til et mere stilrent look, eller lad dem være upolerede for en rå effekt. Uanset hvad er du sikker på at blive forelsket i dine krystal vedhæng.