Top 9 stilfulde stjerne vedhæng designs i trend

Kæde uden vedhæng er som en ringfinger uden ring. Vedhæng er altid det særlige tilbehør, der gør en simpel tynd kæde til en smuk halskæde mere yndig. Vedhæng er designet i forskellige geometriske former og størrelse et af de enkleste designs, der ser moderigtigt og trendy ud, er de stjerneformede vedhæng, der ligner den blinkende stjerne på himlen. Damer der er nysgerrige efter at vide om Top 9 mest fantastiske Star vedhæng designs, denne artikel vil hjælpe med at kende dem.

Forskellige typer stjerne vedhæng designs:

Nyeste og smukke vedhæng i stjernedesign til kvinder i mode:

Her er de bedste stjernevedhæng til damer.

1. Almindelig metal stjerne vedhæng:

Almindelig metal stjerne vedhæng

Et solidt stjerneformet vedhæng design tager altid førstepladsen, når det kommer til det mest almindelige vedhæng design. Vedhængets størrelse kan variere fra lille til stor vedhæng. Denne type vedhæng har ikke noget design eller hul mellem stjernen. Metallet tilføjer den blanke og reflekterende effekt.

2. Double Star vedhæng halskæde i sølv:

Double Star vedhæng halskæde i sølv

En almindelig rolo eller kantsten kæde parret med en dobbelt stjerne vedhæng, hver af vedhæng i en anden størrelse. Denne vedhæng i varieret størrelse tilføjer en vis ændring fra den enkelt vedhængskæde. De to vedhæng er loddet sammen til et enkelt vedhæng.

3. Diamant besat stjerne guld vedhæng:

Diamantbesat stjerne guld vedhæng

Kæde uden diamantbesatte vedhæng er ikke værdsat af kvinder! De kan lide at bære diamanter i enhver form, til listen inkluderer vedhæng, der er besat på hjørnerne eller midten af ​​guldvedhænget. Det mest foretrukne design er Solitaire diamantbolten i midten af ​​det stjerneformede vedhæng.

4. LED Star vedhængskæde:

LED stjerne vedhængskæde

Dette er helt sikkert et halskæde til fest. Det stjerneformede vedhæng har indbygget LED -lys i midten og også på stjernens vinger. Kæden kan være en enkel tråd lang kæde eller en trådkæde.

5. Lille guldstjernet vedhæng til Choker halskæde:

Lille guldstjernet vedhæng til Choker halskæde

Choker halskæde lavet af sort blonder, som enten kan være en enkel tråd eller blomsterdesignet blonder. Til blonderne hænges et fancy og et miniature Star Gold -vedhæng på den. Denne type design bæres af unge piger.

6. Triple Star Rose Gold vedhæng:

Triple Star Rose Gold vedhæng

Rose guld har meget mere efterspørgsel end normalt gult guld smykker, når det kommer fancy smykke. Tre formet stenbesat Stjerneformet vedhæng til halskæde er loddet sammen til et enkelt stykke vedhæng, som er forbundet med ringens fastgørelse af halskæden i midten. Denne type halskæde bruges sammen med en fritidstøj.

7. Wooden Star vedhæng perlehalskæde:

Wooden Star vedhæng perlehalskæde

Denne vedhæng ligner en søstjerne, der er lavet af rent træ med et rustikt udseende. Midten af ​​vedhænget har hullet, gennem hvilket perlehalskæden føres ind. Denne moderne halskæde bruges som tilbehør til strandtøj.

8. Perlebearbejdet stjernevedhæng:

Bead arbejdede Star Pendant

Perler er meget lette at arbejde med for at skabe et minut detaljeret design. Et sådant designet vedhæng er det stjerneformede perlevedhæng. Blåfarvet, som er kendt som kærlighedens farve, er den mest yndlingsfarve for piger. Under hensyntagen til designere har skabt forskellige størrelser perler arbejde vedhæng.

9. Flerfarvet sølvstjerne vedhæng:

Flerfarvet sølvstjerne vedhæng

Denne flerfarvede stjerne vedhæng er lavet af farvekrystal, der er skåret og formet som den blinkende stjerne. Krystallerne er limet til sølvstjernestellet. En krog er fastgjort til vedhænget, som passerer ind i kæden.

En lille petit stjerne til et kæmpe stjerne vedhæng design får halskæden til at se mere attraktiv ud. For at bestemme størrelsen på vedhænget afhænger det af typen af ​​kæde og halskæde. For en tynd og en kort kæde anbefales det bedst at gå efter en lille vedhæng med en lille sten i midten, som kan være valgfri. For en lang og tyk halskæde er et tilpasset stort vedhæng det bedste.