9 Bedste Hamstring -øvelser

Folk fra hele verden ønsker en sund og sund krop. Alle vil gerne ligne en Hollywood -berømthed. Men for at skabe det udseende kræver meget tålmodighed og hårdt arbejde. Der er flere øvelsesrutiner i dag, der hjælper dig med at tonere og forme hele din krop; fra din mave til dine arme til dine sjove kærlighedshåndtag. De seneste inkluderer også hamstrings. Så hvis du glæder dig til at slippe af med de slap og kedelige lår, kan du henvise til artiklen her for at få forslag og retningslinjer.

Bedste hamstring øvelser

Enkle hamstringøvelser for mænd og kvinder:

1. Springning:

Reb springer over

Springaktiviteter er virkelig seje, sjove og spændende, da de øger din puls og arbejder på forskellige muskelgrupper i din krop. Du kan bruge et springtov eller et lignende værktøj til træning. Dette vil forbedre din smidighed og arbejde hamstrings på en mirakuløs måde.

2. Walking Lunges:

Walking Lunges

For at foretage gåturerne skal du gå fremad fra din stående position i et udfald med kun et ben på en sådan måde, at det næsten rører jorden. Gør det nu med det andet ben og fortsæt med at gøre dette i et helt minut. Du kan også løfte dine hænder højt oppe i luften, hvis du vil gøre det hårdere.

3. tilbageslag:

Kickbacks

For at gøre tilbageslaget skal du først stå lige. Tag derefter dit højre ben og spark baglæns, som om du smækker døren bag dig. Dette ville tælle som et tilbageslag. Du kan skifte dine ben nu og sparke igen. Gentag denne øvelse 20 gange på hvert ben, før du kalder det en ende.

4. Godmorgen:

Godmorgen

Til de gode morgenøvelser skal du bruge en vægtstang. Hold nu vægtstangen bag dig selv og sæt dig på hug. Kom tilbage til den stående stilling efter dette. Gentag denne øvelse så mange gange du kan. Dette vil tone dine lårben og give det en god form.

5. Step Ups:

Step Ups

For at gøre trin -ups er alt, hvad du skal bruge, en hævet overflade. Du skal bare træde på overfladen med det ene ben, da dit andet ben automatisk kommer op bag dig og derefter vende tilbage til normal position. Gør dette med det andet ben og øg dit tempo forsigtigt. Dette vil kun give dig gode resultater inden for få uger.

6. Dumbbell Stive Legged Deadlift:

Håndvægt Stiv benet dødløft

For at gøre dette, tag to håndvægte og hold ryggen lige. Sænk nu ned og bring håndvægte tæt på jorden. Hold dine ben så lige som du kan, og når du føler en strækning i dine lårben, skal du vende tilbage til neutral position.

7. Bro:

Bro

For at gøre broen skal du først strække dine arme og ben ud. Læg dig derefter på ryggen og lad dine ben trække op til din numse. Læg dine fødder på jorden. Bøj dine arme på en sådan måde, at dine hænder er over dine skuldre. Brug din styrke og løft dine hofter fra gulvet. Vip dit hoved bagover, så du ser på din hånd.

8. Fremadbøjning:

Siddende fremadgående bøjning

For at bøje fremad skal du sidde på gulvet og strække dine ben ud lige foran dig. Hold dine ben samlet og bøj fremad på en sådan måde, at dit hoved er på knæene eller lidt bagved. Hold nede i 30 sekunder for at vende tilbage til normal position.

9. Hamstring -strækningen:

Hamstring -strækningen

For at gøre hamstringstrækningen skal du ligge fladt på gulvet og løfte dit højre ben op. Hold låret og bøj din fod. Begynd at strække nu. Fordyb din strækning og hold den i 30 sekunder. Skift nu dine ben.