9 bedste vestibulære øvelser

Så du har et problem, når det kommer til balancering. Men det er ikke nødvendigt at blive bange. Fordi dette kun forhindrer dig i at forbedre dig. Det bedste du kan gøre i denne situation er at besøge din læge og få noget terapi. Du bør også vide, hvilken slags øvelser du kan lave for at have mere kontrol over objekter og daglige aktiviteter. Formålet med vestibulære øvelser er at forbedre din hjernes kompensation for de skader, der er til stede i dit vestibulære system. De er ret lette at gøre og er ganske effektive. Artiklen her indeholder alle de nødvendige detaljer vedrørende vestibulære øvelser og guider dig hele vejen igennem.

Bedste vestibulære øvelser

1. Stabilisering af din glasur:

Se lige foran dig selv. Drej nu hovedet mod højre. Sørg for, at du ikke drejer hovedet helt; bare en 45 graders vinkel. Drej derefter hovedet mod venstre i samme vinkel. Udfør denne øvelse ti gange, og fortsæt med at gøre det, når du kan i løbet af dagen.

2. Vægtforskydning:

Sid på en bænk med fødderne flade på gulvet. Bring nu dit højre hoved, arme og skuldre mod venstre side, mens du løfter din hånd fra overfladen. Kom tilbage til den første position. Skift andre sider og gentag 10 gange.

3. Lodrette og vandrette bevægelser:

Bevæg dit hoved langsomt fra venstre mod højre. Bliv ved med at øge tempoet gradvist, og når den maksimale frekvens er nået, skal du stoppe i 10 sekunder. Genstart proceduren igen. Flyt nu dit hoved op og ned og gentag processen.

4. Oculomotorisk:

Hold et mål i hånden og hold øjnene rettet mod det. Flyt den nu langsomt fra side til side, derefter op til ned og til sidst diagonalt. Hold hovedet stille, mens du fokuserer. Det eneste, der skal bevæge sig, er dine øjne.

5. Pilates:

Pilates er en anden stor øvelse, du kan gøre for at forbedre din balance. De er sjove at lave og har flere sundhedsmæssige fordele. Men det er ikke noget, du skal gøre alene. Kontakt din læge og øv dig med en, der er ekspert.

6. Strækøvelse:

Strækøvelser er en anden måde at balancere dig selv bedre på. Der er hundredvis af variationer til rådighed, og alle har gode fordele. Lav 5 reps, hvis du er nybegynder, og øg antallet, når du er komfortabel.

7. Vandring:

En god vestibulær øvelse er at gå. De er blevet rådgivet af alle eksperter og læger og er kendt for at holde mennesker i alle aldre sunde og raske. De træner hvert eneste område af din krop og hjælper dig med at balancere bedre. Det eneste du skal bruge er et par sneakers og nogle træningsbukser. Hvis du kun sparer en halv time dagligt og bruger den på at gå, vil du se gode resultater.

8. Hofteadduktioner:

For at lave hofte -tilføjelser skal du først ligge ned. Hold din torso oppe og stræk dine ben ud. Læg en blød kugle eller pude mellem lårene og klem så meget som muligt. Bliv i den position i 30 sekunder, og lad den derefter slappe af. Gentag et par gange, før du går videre til den sidste øvelse.

9. Yoga:

Yoga er en øvelse, der er gavnlig for alle former for lidelser og sundhedsrelaterede problemer. De laver også store vestibulære øvelser. De har over hundrede positurer og findes i flere former. At bruge fyrre minutter på yoga vil ikke kun hjælpe dig med at balancere bedre, men også forbedre dit generelle helbred.