9 enkle øvelser for at slippe af med visceralt fedt

Det menes ofte, at lave mængder madindtag kan hjælpe med at reducere fedtindholdet i vores krop. Det er dog ikke sandt. Fedtaflejring i vores kroppe kan finde sted som følge af mange årsager. Der er forskellige typer fedtstoffer i vores krop. Det menes, at fedt er vores krop ikke er påkrævet. Denne formodning er imidlertid ikke altid sand. Korrekt mængde fedtstoffer i den rigtige mængde er påkrævet for, at vores kroppe kan producere tilstrækkelig energi under behovstid. Fedt muliggør og fastgør vores metaboliske aktiviteter.

Øvelser for at reducere visceralt fedt

Men overdreven aflejring af fedtstoffer i vores krop kan være skadeligt. Det kan forårsage træthed, søvnløshed, hjerteproblemer, høje blodproblemer, vægtøgning, dårlig knoglestyrke og mange flere. Korrekt træning kan hjælpe med at reducere disse fedtstoffer fra vores krop. Med fremkomsten af ​​junkfood i vores samfund bliver sunde fødevarer udskiftet. På grund af denne grund giver aflejring af en forbindelse kaldet kolesterol anledning til fedtvæv i vores kroppe.

Øvelser for at reducere visceralt fedt:

Der kan dog være forskellige former for aktiviteter og øvelser, som man kan gøre for at slippe af med visceralt fedt fra deres krop. En liste over øvelser er angivet nedenfor,

1. Roning:

Roning kan være den bedste øvelse, når det kommer til at styrke overhånden og lårmusklerne. Det hjælper dig ikke kun med at slippe af med din viscerale fedtophobning i kroppen, men også gange i højere grad kroppen. Det styrker din rygsøjle. Roning derhjemme kan meget let hjælpe med abs -dannelsen. Det er fundet ud af, at en effektiv træning kan hjælpe i frigivelsen af ​​et hormon kaldet endorfiner. Det hjælper dig med at lette dit humør og øger søvnkvaliteten. Roning er en god måde at opretholde den korrekte konditionstræning for at opretholde en stabil puls og en normal vejrtrækningsaktivitet. Dette sæt øvelser skal udføres mindst 10 gange om dagen for de bedste resultater. Overdrev af denne øvelse frarådes strengt.

Roning

Sådan gør du roøvelsen:

 • Stå lige op
 • Udvid dit ben og peg på dine fødder
 • Hold årerne
 • Bevar et hårdt greb
 • Når du trækker åre, kan du prøve at sidde ned med kroppens tryk mod ryggen
 • Træk vejret ud, mens du rejser dig og slapper af musklerne.
 • Gentag mindst 10 gange

2. Reverse Lunge:

Selvom et grundlæggende udfald er temmelig grundlæggende, er et omvendt udfald også ret grundlæggende. En omvendt lunge bør udøves af alle, der praktiserer en grundlæggende lunge. Det hjælper med at forme vores numse og øvre lår og hjælper også med at fjerne de viscerale fedtmuskler i de øvre lår. Det øger din krops muskel- og kernestyrke. Det hjælper med at forbedre underkroppen mere end den øverste. Hvis du har et siddearbejde, er reverse lunges et must for dig. Det hjælper din ryg og lår muskler med at få deres styrke tilbage. Denne omvendte lunge -øvelse skal øves mindst i 15 til 30 sæt for at få de bedste resultater.

Omvendt Lunge

Sådan laver du et omvendt udfald:

 • Stå lige
 • Placer begge dine hænder bag hovedet eller på din hofte
 • Tag et skridt tilbage med din venstre fod
 • Sænk dig ned og sid, som om du sidder i en stol
 • For dit venstre ben løft din tå med 90 grader mellem benet og gulvet
 • Stå tilbage, når du vender tilbage til den oprindelige position
 • Gentag mindst 15 til 30 gange med alternative ben.

3. Tohåndet kedelkuglesving:

Denne øvelse er kendt for at øge kraft og styrke i vores krop. Det kan udføres ved hjælp af begge vores hænder. Det har de samme effekter som løb, jogging og svømning gør for din krop. Det øger styrken i dine muskler i større omfang. Det bygger ikke kun kraft og styrke til din underkrop, men hjælper også med at bygge biceps i dine hænder. Hvis der foretages korrekte grydeboldsvingninger på den rigtige måde med korte pauser, kan det øge din muskulære udholdenhed. Det tager lidt tid, men intet uopnåeligt. Denne tohåndede kedelgyngeøvelser skal udføres i mindst 50 sæt for grundlæggende elever. En mester i denne øvelse kan udmærke sig op til 500 sæt på en gang.

Tohåndet kedelkuglesving

Sådan laver du en dobbelthåndet kedelkuglesving:

 • Stå op lige
 • Der skal være et mellemrum mellem dine ben
 • Ræk hånden frem og hold en kedelbold
 • Halv sidder og forsøger at svinge til bolden fra den øverste position til ryggen og tage den mellem dine ben
 • Kom tilbage til den oprindelige position
 • Gentag mindst 50 gange

4. Super Circuit Barbell:

Dette er egnet kredsløbstræning til visceral fedtreduktionsproces; vælg vægt, som du kan håndtere med korrekt teknik. I dette kredsløbsprogram død løft, squats, overhead skub og tryk, bøjet over rækker denne type øvelser, du skal følge alternativt baseret. Følg 10 gentagelser for hver og lav 3 sæt til dette kredsløbsprogram. Det hjælper med at opretholde balancen i visceralt reduceret fedtprogram.

5. Aerobe øvelser:

Hvis vi stod over for problemer med visceralt fedt i vores krop, skal vi sørge for ordentlige øvelser og også være nødt til at følge den korrekte kost. Aerobe øvelser er den bedste måde at reducere fedt fra kroppen, når vi indtager mere sved i aerobic træning, reducerer vi også en vis mængde visceralt fedt. Aerob hjælper med at pumpe hjertet, lungerne og generelt opretholde kolesterolniveauet. I denne træningsrutine kan du også inkludere trin -aerobic eller yoga. Aerob hjælper med at give mere ilt i kroppen. Tilføj denne aerobic i din træningsrutine for at fokusere på visceral fedtreduktion.

6. Cykling:

Cykling er den mere bedste måde at reducere visceralt fedt på lav tid, men for dette skal vi opretholde regelmæssig cykling om morgenen eller aftenen. Cykling hjælper vores krop med at forbrænde flere kalorier, når vi cykler 5 gange i hele ugen, så forbrænder vi helt sikkert kalorier som 1500 cal. Denne ene øvelse forbrænder også fedt inklusive mavefedt. Når du får mere tid end at cykle lidt lange miles, hvis du er nybegynder, skal du cykle i korte miles. Denne er bedre til træning for at reducere visceralt fedt.

7. Løb:

Ifølge forskning hjælper det, når vi træner som aerobic eller cykling osv., Med at reducere fedtvæv. Når vi fokuserer på visceralt fedt, er løb for en bedste løsning, som du kan inkludere i din træningsrutine. Dagligt tidligt om morgenen, prøv at gå til stranden eller i haven for at køre korrekt, hvis du er nybegynder, vil det tage to til tre dage at give din bedste præstation. Det hjælper også på god søvn, visceralt fedt vil helt sikkert reducere så hurtigt som. Løb giver også effekt på skjult fedt i din mave. Følg denne fremgangsmåde med korrekt kost.

8. Styrketræning Squat:

Squat er den bedste måde at udføre som styrketræning til visceralt fedtfokus. Det påvirker ordentligt det generelle helbred med benfedt også. Du kan udføre denne træning med din træner med korrekt teknik. Denne er den bedste træning, og den hjælper med at pumpe vores hjerte. Mere sved brænder også fedtvævet i din mave og dine ben. Tag en vægtstang eller håndvægte for at udføre denne squat -træning med 20 gentagelser og 3 sæt. Det forbrænder kalorier langsomt, men effektivt for at få musklerne stærkere. Hvis du er nybegynder i træning, så lav squats kun en eller to gange om ugen. Medtag denne ene træning til din almindelige cykling eller andre kardiovaskulære træningspas.

9. Svømmesession:

Svømmesessionerne i to gange om ugen kan hjælpe dig med spørgsmål om vægttab. Det forbrænder mere end 600 kalorier i en enkelt session, hvilket er mere end noget brugt træningsudstyr. Det hjælper med at øge energiniveauet i din krop. Det hjælper med at udvikle en stærkere kerne og stærke hænder og håndled. Når det kommer til træning i underkroppen, hjælper det hurtigere med at forbrænde fedtet i maven, benene og balderne. Hvis man spiser en afbalanceret kost og træner på en ordentlig måde med roning, kan man altid være sund.

Du finder få øvelser, der kan hjælpe dig med at fjerne det viscerale fedt fra din krop. Visceralt fedt kan være de farligste fedtdepoter, men er lettest at fjerne. En korrekt afbalanceret kost med de korrekte øvelser kan hjælpe en person med at få sin rette vægt og vil hjælpe ham med at holde sig i form. En sikkerhedsforanstaltning for hver anden øvelse er imidlertid, at den ikke skal være færdig i håb om bedre resultater. Det bør holde sig til det optimale niveau for de bedste resultater at følge.