Sådan udføres Kegel -øvelser?

Øvelser i disse dage kommer i en masse pakker og en masse nyere stilarter. Der er nu en øvelse for alt og alt. For alle dine lidelser har du et trick eller to i ærmet. Verden i dag er langt mere dedikeret til at træne end hvad situationen var for et par år siden.

Dette er en verden, der ikke kun står op for at bekæmpe fedme, men også for at rette sig mod mindre problemer vedrørende deres krop. En sådan øvelse, der faktisk er nyttig for ikke kun kvinder, men også mænd, er kegeløvelsen.

Hvad er?

kegel øvelse 1

Begrebet kegel -øvelse gør sig bekendt med ordet kønsorganer, hvor kegel -øvelser betyder træning af en persons kønsområder for en bedre og glattere funktionsevne. Kegel øvelser omhandler normalt dine bækkenmuskler, og disse øvelser hjælper os med at styrke vores bækkenmuskler. Dette er strengt taget en muskelbaseret øvelse, der arbejder for at give musklerne fleksibilitet og kraft. Dette har intet at gøre med vægttab.

Fordele:

kegel øvelse 2

Ofte når vi griner, hoster eller nyser for hårdt, kan der slippe et par dråber urin, hvilket er præcis det, vi forsøger at håndtere her. Det samme gælder urininkonsistens, hvor du føler presset til at urinere, selvom mængden af ​​vandladning er ret lille. Kegel -øvelser holdes vigtige på grund af deres fordel, som er den samme for både mænd og kvinder. Hos en kvinde ville kegeløvelserne være passende, mens du er gravid, da netop denne øvelse spiller en stor rolle under fødslen.

Derfor bliver mødrene ofte undervist i kegeløvelser under graviditetskurserne. Dette ville give mulighed for at erhverve kontrol over kønsmusklerne. Selv for den ikke -gravide kvindemængde ville det hjælpe dig med at styrke din tarm og bækkenmuskler. Også for mændene har kegel et særligt formål, og derfor anmodes selv mænd i disse dage om at deltage. Nu kan urininkonsistens hos mænd være ganske skadeligt. Dette kan være en af ​​de vigtigste årsager til prostatakræft, og derfor er det nødvendigt at tage forholdsregler.

Hvordan:

Kegel øvelser handler om at holde det inde og lade det gå. Musklerne i din bækkenregion skal kontraheres og frigives, og proceduren starter derfor.

Find dit sted:

kegel øvelse 3

Alle har en bestemt muskel, som de kan arbejde med under kegeløvelsen. Du kan finde din, mens du prøver at tisse. Halvvejs under din vandladning skal du holde urinen inde, men kun et kort stykke tid bare nok til at vide, om du er i stand til at holde den inde eller ej. Når du har haft succes, har du fundet din plads. Du kan endda prøve at bremse kraften i din urin. Hvis du kan kontrollere strømmen eller passagen, har du fundet dine muskler.

Start øvelsen:

kegel øvelse 4

Nu for at starte øvelsen skal du finde et almindeligt underlag og ligge på ryggen, rygsøjlen og benene lige. Start nu med din muskelsammentrækning. Du ved allerede, hvilke muskler du skal arbejde med, så langsomt men støt sammentrækker musklerne. Hold den i fem sekunder, før du langsomt slipper sammentrækningen. Tag tre sekunder ud og start igen med din fem sekunders sammentrækning. Du kan tælle til fem, mens du holder dine muskler stramme.

Forholdsregler:

kegel øvelse 5

  • Ofte kan kegeløvelser, hvis de udføres på den forkerte måde, forværre eller løsne musklerne. Også kendt som bækkenbundstræningsøvelse, kegeløvelser bør bestemt ikke udføres under vandladning. Hyppig øvelse under vandladning kan resultere i, at musklerne løsnes.
  • Spænd aldrig din nedre eller øvre region, mens du laver øvelsen. Din muskelsammentrækning skal kun fokusere på bækkenområdet og ikke lårene eller maven.
  • Træk vejret godt under hele øvelsen. Begræns aldrig din vejrtrækning under øvelsen. Træk vejret normalt.