Top 8 øvelser til rygsmerter

Rygsmerter stammer generelt fra muskler, nerver, ledbånd eller led, der er knyttet til rygsøjlen. Det kan være en kronisk smerte, som du lider af, eller en akut smerte forårsaget af et fald eller en skade. Rygsmerter er meget i stand til at udstråle til underkroppen og armene og er ekstremt ubehagelige.

Øvelser mod rygsmerter

Motion kan faktisk hjælpe med at håndtere rygsmerter. For dem, der har en svag kerne eller svag ryg (svage muskler) eller dem, der er overvægtige og lider af rygsmerter på grund af presset på ryggen, er motion den bedste løsning. Der er øvelser til at håndtere rygsmerter og gøre dine rygmuskler stærkere. Her er et par stykker,

Mest effektive øvelser til rygsmerter:

1. Strækning:

Smuk kvinde laver strækøvelser indendørs

Lyse strækninger kan hjælpe med at håndtere mindre smerter. Strækning skaber sammentrækninger, som styrker musklerne. Men denne strækning skal være smertefri og holde i ca. 20 sekunder, så området rent faktisk kan løsne sig.

2. Yoga:

rp_yoga-for-lændesmerter1.jpg

Yoga kan være yderst gavnligt og målretter sig mod områder, der har smerter. Der er forskellige asanas, der kan hjælpe med at slippe af med rygsmerter i det lange løb.

3. Sukhasana:

Sukhasana

Sid behageligt på en flad overflade i sukhasana-stillingen (sid krydsede ben). Hold dine skuldre afslappet og ryggen lige. Slut dine fingre og løft langsomt dine arme til siden og derefter op. Stræk opad og udvid din rygsøjle. Sørg for, at albuerne er lige. Hold denne holdning i 20-30 sekunder og træk vejret dybt.

4. Marjariasana:

marjariasana

Også kendt som kattestretch, gør asana rygsøjlen elastisk og stærkere. Bøj ned på dine knæ og håndflader, hvor dine hænder, knæ og fødder er parallelle med hinanden. Indånder og skub din rygsøjle opad som en kat og kig ned og derefter ånder ud, mens du synker rygsøjlen nedad og kigger op. Gentag dette tre-fire gange.

5. Bhujangasana:

Bhujangsana

Populært kendt som kobraholdningen bhujangasana skaber præcis det, der kræves for din rygsøjle. Det samler rygsøjlen og udvider den derefter, hvilket gør alt det bløde væv, led og nerver meget mere fleksibelt og stærkere. Det øger smidigheden.

Læg dig på maven. Hold dine håndflader med dine albuer foldet, parallelt med din skulder. Indånder nu og løft din overkrop op ved hjælp af armstyrke. Lad være med at holde vejret; holde vejret i et normalt tempo. Bliv i denne kropsholdning i cirka 30 sekunder og kom ned. Gentag tre gange.

6. Knæ til brysttræk:

Læg dig på ryggen. Bøj nu dit knæ (ethvert ben, du først ønsker), og tag det tættere på brystet, mens du holder dit andet ben fast og lige til jorden. Gør derefter det samme med det andet ben. Efter at have udført denne kropsholdning tre gange, skal du trække begge dine ben mod brystet og holde i 40 sekunder og derefter slippe, mens du langsomt puster ud.

7. Bækkenløft:

Læg dig på ryggen med bøjede knæ. Hold din krop og dit ansigt lige og dine fødder parallelle. Løft nu langsomt din bækkenregion op og læg pres på dine ben og skulder. Hold også dine arme parallelle og hold dem på gulvet. Prøv at danne en lige linje fra din skulder til dit knæ. Hold denne holdning i 20 sekunder og gentag den tre gange.

8. Ben rækkevidde:

For at nå et ben, bøj ​​dig ned på dine knæ og håndflade. Se ned på gulvet. Hold din krop fast og løft dit ben eller stræk det udad og hold det lige. Dit hoved og din fod skal være i samme niveau. Hold det hævede ben i 10 sekunder, kom tilbage til den oprindelige kropsholdning og løft det andet ben. Gentag dette tre gange med normal vejrtrækning.