Top 9 øvelser til at styrke lænden

Den lille af din ryg eller lænden omfatter taljen og hoftebælterne. Mens du prøver at opnå det perfekte lårgab og løber efter en flad mave, har du fuldstændig overset de kærlighedshåndtag, der samler sig i dit talje. Men velsign generationen, der er altid en eller anden måde, en eller anden træning vil være der, der kan tage sig af dit eneste kropsproblem. Ligesom der er nogle øvelser, der kan tage sig af den hårde talje med det samme.

Øvelser for at styrke lænden

Fantastiske øvelser til at styrke lænden:

1. Dips:

Dips

Når du går ind i dit træningscenter, ring dibs på dipsene, da denne ene øvelse kan hjælpe dig med at samle ikke kun høj overkropsstyrke, men også en stærk underkrop. dypperne starter hovedsageligt med, at du hænger fra en parallelt stang med dine arme, mens resten af ​​kroppen holder op i luften og forsøger at balancere dig. Denne teknik sætter kroppen i pres, hvilket resulterer i tab af ekstra fedt og en stærkere muskelbinding.

2. Squats:

Øvelser 2

En piges guide til fastere lænd er intet bedre end squats. Faktisk siger en nylig undersøgelse, at piger er mere tilbøjelige til at lave squats end drenge, selvom effekten er den samme hos begge. Med dine fødder justeret og adskilt, sæt dig på huk og lad som om du sidder i en stol med dine ben åbne og lige. Hold stillingen i 5 sekunder, før du går tilbage til fosterstilling.

3. Prøv De To Hunde:

Øvelser 3

Dette er mere en yogaøvelse, hvor der er to forskellige øvelser, den opadgående og den nedadgående hund. Det kræver, at du er nede i alle fire ligesom din lille Tommy, men holder ryggen lige. Løft nu de nedre lemmer i en plankebevægelse, så dine balder er oppe i luften. Udånder nu med hovedet bøjet ned, og lad derefter din krop slappe af i en solhilsen, mens du indånder. Gentag efter behov.

4. Leg Twists:

Øvelser 4

Til dette skal du bruge en yogamåtte. Læg dig ned på måtten med forsiden opad og rygsøjlen lige, så din nakke, ryg og ryg hviler på måtten. Læg nu dine hænder på hver side af dig og skub dem med håndfladen op under dine balder fra siderne for støtte. Løft nu dine ben op og højt, men overkroppen skal forblive hvilende. Du vil helt sikkert føle et stik i nedre del af ryggen og låret.

5. Taljen Twist:

Øvelser 5

Også til dette skal du bruge en måtte, hvor du først skal ligge ansigtet. Inden du ligger ned, fold dine ben, så når du er lagt ned, er dine fødder under din bund. Vrid nu benet til venstre side og vrid overkroppen til højre. Gentag dette også for den anden side.

6. Kabelrække:

Øvelser 6

Dette er en siddende kabelrække, og til dette skal du bruge professionel træningsmaskine. Dette er dybest set en træningsteknik træning, hvor du skal sidde på din bund med benene foran dig udstrakt, men bøjet i knæet. Nu vil en remskive blive fastgjort til maskinen med en platform til dine fødder. Når du trækker i remskiven med din hånd, skal du rette dit ben ved at skubbe platformen tilbage.

7. Grundlæggende løft:

Øvelser 7

Til dette skal du bruge en håndvægt. Start med at lave en hamstringstrækning på venstre side med håndvægten i venstre hånd og indtast derefter lige stilling og overfør håndvægten til højre hånd og fortsæt den samme.

8. Knas:

Øvelser 8

Crunches udføres hovedsageligt for de lavere mavemuskler, men med en vægt, der binder fødderne ned, ville det også hjælpe dig med at styrke din ryg.

9. Benvægte:

Benvægte

Dette er som en brystpresse, men med vægten i dit ben. Læg dig ned på en bænk og få to vægte på dine ben. Krøl tæerne op for at støtte benet, og fortsæt derefter med at løfte dem og derefter gå tilbage til den oprindelige position. Du kan endda have vægtene bundet rundt i din ankel.