Hvordan kan du forbedre dit venskab?

Sådan forbedres dit venskab

Intet sker ved magi og bestemt ikke natten over. Ja, du har den øjeblikkelige tiltrækning til nogen, men det er kun ved et sofabord, hvor alle taler godt. En ven er virkelig en, der forstår dig, hver knogle og celle i din krop, som om de har skabt dig i deres eget billede. Det samme kan siges om bedste venner, det er som at søge efter den rigtige, en slags soulmate, og alle soulmates behøver ikke at være kærester, nogle har været bedste venner helt i år. Hvis du er blevet velsignet med en bedste ven eller mange besties i nærheden, kan du betragte dig selv som heldig. Nu er det næste trin, hvordan du forbedrer dit venskab, som du deler med ham eller hende, eller dem for den sags skyld. Så lad os tage et kig.

Vær en god lytter:

Efterhånden som tiden går, ville du forstå, at venskab har dybere niveauer til det, der ellers ses og opfattes. Det er som et løg, den saftigste del er altid dybt indeni. Så som en ven er det op til dig, hvordan du opklarer puslespillet, følelserne, livsstilen, det drama, de går igennem eller endda den mentale tilstand, de er i i øjeblikket.

Venner er ikke kun for sjove tider, sådanne venner er da ikke venner for at være ærlig. Der ville være op- og nedture i dit liv, og gennem stormen ville dine sande venner stå ved dig som et træ mod de stærke vinde. Og derfor er det så vigtigt at værne om det, du har, dine bedste venner. Lyt til dem og hør dem, vær opmærksom på deres synes godt om og ikke kan lide, små venlige handlinger rækker helt sikkert langt.

Måske ikke nu, men i fremtiden betaler venlighedshandlingerne dig ti gange ti. Og når det mindst forventes, kan du også finde mange svar på de spørgsmål, du har, alt ved at lytte og høre din bedste vennes historie. Styrken ved at lytte dem patetisk og med passende verbale nikker kan ikke undergraves, det viser, at du er ligeglad. Dette indgyder tillid og loyalitet mellem dig og dem, og forholdet vokser dermed stærkere i de kommende tider.

Vær der for din ven:

Nogle gange falder vi ind i kurvekuglescenarier og ved ikke, hvad vi skal gøre. Der er ting, som vi ikke kan bede forældre om at hjælpe med, det er her din bestie kommer i spil. Din eneste fortrolige er han eller hun eller dem, og ved at tale med dem ville du finde svar og løsninger.

Det samme gælder dig, når det kommer til at være der for dem. Husk, venskab er en tovejs gade, og der er meget at give og tage i lige stor grad. Bare fordi du ikke er i byen eller måske et sted langt fra scenen i øjeblikket, betyder det ikke, at du ikke kan være der for dem. Sande venner er der i ånden, tag den telefon og lad din beroligende stemme berolige deres nerver. Du ved virkelig ikke, hvad de måske går igennem i øjeblikket, men en blid kærlig stemme kan være terapeutisk.

Gør endelig ingen forventninger, og slip dit ego. Når du giver, gør det med et åbent kærligt hjerte. Og når du ved, at du tager fejl, skyll ego ned på toilettet og slip. Kommuniker, interager, e -mail, SMS, whatsapp, skype eller socialt netværk, hvis det er nødvendigt, men hold kontakten. Det er fordi dem, der tager sig tid til at holde kontakten, med en linje eller måske et par minutter, er dem, der virkelig bekymrer sig. Venner som vi siger er dyrebare perler; de kan redde dig ud af enhver situation. Lad dem ikke gå væk, for en dag ville du føle dig øde og alene, er det hvad du vil?