Hvordan repareres et venskab efter en kamp?

Tillid er det, venskaber er baseret på, og når det er brudt, bryder helvede løs. Det er med tillid, at tilliden mellem to individer vokser, og brud på den bryder normen. At dele dem tilbage er en opgave, og nogle gange virker det slet ikke. Men hvis du eller en du kender gerne vil genskabe den herlige fortid mellem de to, er intet umuligt.

Prøv det, og vær meget tålmodig, men husk, selvom du troede, at I to måske kunne tale med hinanden, ville tingene være anderledes i øjeblikket. Derfor accepter det og gå videre, du ved aldrig, hvornår tingene ville vende tilbage til originalen og for godt. Nedenfor fik vi nogle tips til, hvordan du reparerer et venskab efter en kamp?

Hvorfor skete det?

Det første du skal gøre er at sidde og forstå, hvad der skete, og hvorfor? Dette ville give dig svar på, hvorfor du kæmper med den anden person, din ven. Undskyldninger ville virke nonchalante her, fordi du ikke ville være i stand til at fortælle den anden person, hvorfor undskyldningen virker passende på dette tidspunkt. Og dette kan blive misfortolket af to varme hoveder, hvilket gør et større problem ud af ingenting. Sid dog og tal tingene ud med ham eller hende eller fortæl dem, hvad du føler.

Forklar dem, at tingene skal ordnes, og hvad du savner, når du ikke har dem i nærheden. Kram dem en gang og snak, et kram kan nå langt og løse meget. Ærligt talt, uanset hvor slem kampen var, er der altid håb om, at en ansigt til ansigt -samtale kan løse det hele. Du ved aldrig, hvad en på en samtale kan føre til, og bånd kan genoprettes igen.

Tag det første skridt, vær proaktiv og tydelig, at du vil rette det, der virker ødelagt. Spil ikke sindsspil; det er ikke det, venner gør med hinanden. Venner elsker hinanden ubetinget, og derfor vil de regelmæssigt være i kontakt med hinanden.

Åbn derfor op for det næste og vær tydelig, og hvis du virkelig er ked af det, mener det og siger det. Prøv ikke at narre dem, fordi sjælen snart vil genkende, om du virkelig mener at være ked af det eller ej, og hvis det negative ses, kan det blive værre.

Hvad hvis du er offeret?

Undskyld, selvom du er den i modtageren, vil ikke gøre dig lille. Husk, at det menneskelige ego skal vandes med kærlighed, ikke vrede og had. Og når beklagelsen overføres med kærlighed og mening, ville stoltheden smelte og vaske egoistiske konflikter væk. Ro er vigtig, mens du gør det, derfor må du ikke forsvare dig, når du får skylden for noget, du ikke gjorde. Lyt nøje og tal med et køligt sind, uanset hvad. Dette ville derefter starte en åben diskussion, hvilket ville føre til bedre konsekvenser fremover.

Efter talen, giv det engang. Måske en uge eller mere, men giv dem tid og plads. Husk, et brudt venskab skal helbrede, nogle heler snart, og resten tager aldre. Ægte venner ville ikke bare forlade dig, derfor være klog og mene, hvad du siger, når du undskylder for at ændre. Dette hjælper kun med at øge dit billede foran dem. Og ud over det ville de vide, at du virkelig er en, der kan stole på og tro mod kernen.

Endelig er dette også en episode i livet, der lærer dig, hvad du bør eller ikke bør være. Derfor, frem for at dvæle ved kampen, skal du regne det ud og gøre livet lykkeligt.