Sådan bliver du venner med en pige

Piger og drenge behøver ikke være kærester for at være sammen, de kan også være bedste venner.

Men når det kommer til at blive venner med piger som venner, skyer de fleste drenge ud, og hvis det er din historie, kan du læse videre og være velinformeret om, hvordan du slår en pige med en ven som ven. Der er mange drenge, der i hemmelighed ønsker at være venner med en pige, de kan lide, de elsker at tale med dem, da de finder pigen vittig og en god samtalemand, hvorfor ikke være venner med hende? Drenge kan lide piger, der er sjove, humoristiske og venlige, og nogen, som de bare kan hænge ud med til kaffe og en film engang. Hvem ved, hvor dette ville gå hen, men her kan du også være venner med hende.

Her er hvad du skal gøre:

1. Ved hvad hun kan lide, hvor hun kan lide at hænge ud, og om hun har det godt med en ukendt person, der står frem for at være venner med hende eller ej? For at finde ud af alt dette skal du ikke forfølge hende online eller på anden måde, for hvis hun får at vide det, ville hun hade dig inderst og ud, og det er også en strafbar handling. De fleste piger ville ikke være så behagelige at få en fremmed mand til at gå hen til dem og bede om at være hendes ven, bare sådan. Men hvis pigen har set dig hænge samme sted som hende, eller måske har fælles venner med hende, kan du så sige farvel til en barriere og gå høfligt frem for at bede hende som ven.

2. Sæt dig selv i hendes sko og prøv at forstå, om hun kunne tænke sig at være venner med dig eller ej? Prøv at lægge mærke til den slags mennesker, hun kan lide at interagere med, hvad hun kan lide at spise, hvad er hendes hobbyer, hvor går hun hen med venner i en weekend sjov tid og mere? Hvis du deler det samme klasseværelse med hende, skal du kontrollere, hvor hun sidder, prøve at sidde et sted tæt på hende, men ikke kvæle hende med din tilstedeværelse for meget, ellers løber hun væk.

3. Nu hvor du har smilet og gjort det første skridt, og hvis du antager, at hun har accepteret dig som en ven, skal du ikke være hurtig. Tag en ting ad gangen; forstå hende bedre ved at interagere med hende og lave småsnak. Start i det små og vær ikke bange, selvom du ikke kan kommunikere meget flydende, grin af dine egne fejl og vis hende, at du er en, der ikke får ben til at acceptere sine egne fejl. Ved at gøre det ville hun respektere dig mere, og en ting mere, piger hader pomp og show, derfor være enkle og naturlige. Man behøver ikke farve deres hår eller bære piercinger og køre i et køligt køretøj for at være hendes ven; hun har brug for en ven ikke en klovn eller en chauffør.

4. Hun er en pige, og du skal behandle hende med omtanke og respekt. Vær ridderlig og åbn døren for hende, træk i stolen, så hun kan sidde behageligt på et spisested eller måske gå hende hjem. Husk, hun føler sig rar og tryg, når du gør alt det for hende, og hun ville respektere og stole mere på dig. Få hende til at grine, kvinder elsker mænd, der har en sjov knogle, der kan kildre dem. få de gode tider til at ske, grine sammen, dele en is, grave i kager, klappe en hvalp, når hun gør det med sande hensigter, og se hvordan hun falder for dig.

God fornøjelse og skub ikke:

I alt dette kan du undertiden have følelser af kærlighed til hende. HOLD FAST; haste ikke ind i noget fra nu af. Lovers var bedste venner engang, det er det, du skal respektere og forstå!!