9 Moderigtige designerveste til mænd og kvinder

Det er tid til at ramme en fest og søge efter det perfekte ærmeløse jakketøj, der matcher din påklædning. Så er det helt sikkert et simpelt tøjtilbehør i ét stykke, som kaldes “Vest”. For drenge og piger er det tid til at opdatere de seneste trendy top 9 designer veste, som får dig til at føle at købe en med det samme!!

Nyeste designer veste designs til herrer og damer i trend:

Lad os se på de bedste designer veste til drenge og piger.

1. Bird Designed Oversized Denim Kvinder Vest:

Bird Designet Oversize Denim Kvinder Vest

Denim er det foretrukne stof, der bruges af piger i deres hverdag. Når du keder dig med at bære dem som bukser eller skjorter, end det er tid til ændringen. Tilføjelse af dem som et lag oven på en skjorte eller en tanktop med overdimensioneret designet vest, broderiarbejde, der skildrer fugl og omgivet af sten omkring sømlinjen, er bestemt en fremragende designervest.

2. Dobbeltbrystet strikket herrevest:

Dobbeltbrystet strikket herrevest

For mænd, der ønsker et skift fra den sædvanlige single-button jakke, her er den bedste ændring for dig. Prøv denne brede flapvest, der overlapper hinanden med parallelle rækker af knappen. Knappen kan være den enkelte kolonne eller dobbelt. For at tilføre designet en smukkere smag, er en vest lavet af strikket klud.

3. Crepe Long Designer Vest til kvinder:

Crepe lang designer vest til kvinder

Denne fritidsbeklædning designer lange frakke lavet af crepe materiale, der har to lange lommer på siden. Vesten er normalt uden ærmer, hvilket gør den anderledes end den normale jakke. Halsens kraver er ikke stive, hvilket adskiller sig fra en anden casual vest. Farverne fås fra almindelig sort til lysegul farve.

4. Patch Work Cropped Kvinder Vest:

Patch-work Cropped Kvinder Vest

Dyrlægernes størrelse er det, der gør den mere berømt blandt unge piger. Den øvre skulder er designet med murværk eller rippet jean -effekt med falmet farve tilføjet på den. Vestene er lukket op med knapper i metal.

5. Pailledesignervest til mænd:

Designer vest til paljetter til mænd

Denne skinnende vest bæres almindeligt af mænd til en fest. Materialets farve gør det mere skinnende på grund af sekvensarbejdet med den glitrende lette cirkulære metalknap. Vesten er kombineret med en hvid skjorte og et sort jakkesæt.

6. Designer lynlåsvest til mænd:

Designer lynlåsvest til mænd

Denne slim fit designervest med lynlåse i siden får det til at se moderigtigt og trendy ud. Beslaget er normalt kropskrammet med knappen fastgjort til hjørnerne af vesten. Knappens størrelse er rund og stor, hvilket får den til at se mere fremtrædende ud.

7. Multi-Pocket lædervest til mænd:

Multi-pocket lædervest til mænd

Denne ren læderjakke taler skønhed gennem lædermaterialets design og tekstur. Denne vest er designet med mindst fire sidelommer, hvilket ikke er en modeerklæring, men også gør det meget behageligt at have ting med i den.

8. Fur Designer Vest til kvinder:

Fur deisgner Vest til kvinder

Denne vest, der er fuldstændig lavet af pels, er det bedste kostume, der skal bæres sammen med en langærmet t-shirt i forårssæsonen. Pelsen giver varme og giver alligevel et bemærkelsesværdigt trendy udsyn. Denne vest passer bare på kroppen uden nogen sideknapper.

9. Hæklet Designer Kvinder Vest:

Hæklede designer kvinderVest

Denne vest i uldmateriale kan let laves derhjemme med kun et par nål og uldtråd, men i butikkerne er der et Humpty -antal designs, som gør det enkelt for damer at samle og bære. Trådfarven kan også kombineres til en vest. Dette er bedst egnet til t-shirts eller kjole.

Brug “den” klud, der passer dig og får dig til at føle dig godt tilpas. Den følelse af at bære en behagelig klud mærkes bestemt ved at bære en designet vest. Hvem du er, afspejles bestemt af, hvad du har på!!