13 enkle tips til at tage på i vægt for slanke piger

Giver din tynde fysik dig forlegenhed? Selvom vægttab er en drøm for mange piger, er der også dem, der leder efter tips til at tage på i vægt. En sund tilføjelse af muskler til din tynde figur vil tilføre din krops udseende og sundhed. Med vejledningen i denne artikel til vægtforøgelse hos piger kan du hurtigt tilføje de tiltrængte kilo til din krop.

Dårlig fodringsadfærd, frataget valg af fødevarer, mere markant fysisk bevægelse, hurtigt stofskifte er nogle faktorer, der gør piger ekstremt tynde. Du kan hurtigt og sundt tage på i vægt ved at følge disse enkle tips.

hvordan man hurtigt tager på i vægt for tynde piger

Undervægtskomplikationer hos piger:

Piger kan have mindre vægt, hvis de indtager færre kalorier, underernærede osv. Her er listen over nogle af de almindelige komplikationer for undervægtige piger:

 • Børn har brug for alle næringsstofferne, for at de får en sund vækst. At være undervægtig kan forsinke vækst og udvikling, især hos børn.
 • Der er en chance for at have svage knogler og knogleskørhed, hvis du har en mangel på D -vitamin sammen med lav kropsvægt.
 • Undervægtige kvinder og piger kan have et svækket immunsystem, der gør dem sårbare over for mange sygdomme.
 • At være undervægtig kan forårsage en række vitaminmangel, der kan forårsage hovedpine, træthed og svimmelhed hos nogle mennesker.
 • Uregelmæssige menstruationer er et andet problem, der kan skyldes lav kropsvægt, hvilket kan forårsage infertilitet hos kvinder.
 • Lav kropsvægt kan forårsage alvorlige helbredsproblemer med tænder og tandkød og få hår til at falde ud.

Sådan får du en sund vægt for en tynd pige:

Her er de hurtige tips til tynd pige til at tage på i vægt ved at foretage ændringer i din daglige rutine.

1. Vælg sunde madolier:

En af de værste fjender af vores krop er forarbejdede olier. Når du leder efter en sund måde at tage på i vægt, er det vigtigt at indtage sunde olier som ekstra jomfru olivenolie, kokosolie og avocado olie (1). Disse olier hjælper dig med at få en sund vægt og masse, da de er utroligt tætte i kalorier.

2. Drik sunde shakes og smoothies:

Indtagelse af højt kalorieindhold smoothies og sunde drikkevarer er nogle af de bedste vægtøgere for piger. Disse sunde drikke hjælper dig ikke kun med at få et par kilo, men giver også din krop et boost af tiltrængt ernæring (2).

Det er temmelig vanskeligt for tynde piger at få alle de nødvendige kalorier fra deres almindelige måltid, og derfor er det bedst at tilføje en kalorieindholdig smoothie mellem måltiderne for at indtage de ekstra kalorier.

Strawberry avocado smoothie, Jordbær banan jordnøddesmør smoothie er et eksempel på nogle af de højt kalorier smoothies.

3. Spis en High-Carb diæt:

Kulhydrater er afgørende for at opretholde din krops sundhed og tilbyde flere sundhedsmæssige fordele (3). Selvom der er meget negativitet omkring kulhydratforbruget, er de afgørende for at hjælpe din krop med at trives, overleve og fungere korrekt. Det er vigtigt at inkludere uforarbejdede og hele fødekilder til kulhydrater, der hjælper med at opretholde en sund vægtforøgelse. Nogle af de fødevarer, der har store mængder kulhydrater, er:

 • Sød kartoffel.
 • brune ris.
 • Havre.
 • Mangoer.
 • Æble.
 • Datoer.
 • Rosiner.
 • Goji bær.

4. Sund snack:

Snack mellem måltiderne er et almindeligt fænomen blandt mange af os, uanset alder. Hvis du kæmper for at vedligeholde og tage på i vægt, er den perfekte måde at øge kalorieindtaget ved at tilføje næringsrige snacks til din kost (4). Efter ca. 2-3 timer efter dit sidste måltid har et mini-måltid bestående af en kombination af protein, fedt og kulhydrater bidraget til at øge vægten for en tynd pige. Nogle af de fødevarer, du kan tilføje til din kost, er:

5. Forbrug ekstra mad:

For at en tynd pige får muskler, er det vigtigt at holde øje med kalorie- og kulhydratindtag. Munching på junkfood fuld af kalorier kan hjælpe dig med at tage på i vægt midlertidigt, men ikke på en sund måde. Udskift derfor junkfood med sunde fødevarer som yoghurt, pasta, banan, milkshakes osv., Der er tætte på kalorier og nærende.

 • Du kan også inkludere laks, valnødder, hør, tun, der har store mængder omega-3 fedtsyrer.
 • Proteinrige fødevarer som fjerkræ, frø, bælgfrugter, nødder og magert kød kan føjes til din kost.

6. Forøg væskeindtag:

For en tynd pige at tage på i vægt, er indtagelse af ikke-koffeinholdige drikkevarer som frugtsaft, milkshakes, sojamelk det bedste vandalternativ. Disse drikkevarer har store mængder kalorier sammen med ernæring, der tilfører din krop sundhed.

En anden vigtig ting at huske er ikke at drikke vand 10 minutter efter hvert måltid og tidligere end måltiderne også. Det anbefales for din krops sunde funktion at drikke 8 til 10 glas vand hele dagen.

7. Forøg din kalorieindtagelse:

Kalorieindtag er nøglen til at tage på i hjemmet for piger. For at opnå et pund på en uge skal du udvide dit kalorieforbrug med 500-1000 kalorier om dagen (5). Bare ved at tilføje fødevarer, der indeholder mange kalorier, kan du opnå din målvægt sundt. Nogle af de fødevarer, du kan tilføje til din kost, er:

 • Proteiner som rødt kød, svinekød, kylling, laks, æg, ost, fedtfattig yoghurt osv.
 • Kulhydrater som kartofler, fuldkornspasta, fuldkornsbrød osv.
 • Fedtstoffer som nødder og nøddesmør, fedtholdige oste, avocado osv.

8. Få en tilstrækkelig mængde søvn:

En ordentlig kost og regelmæssig motion er afgørende for at opretholde en sund krop, men alle disse metoder går i skraldespanden, hvis du ikke får den nødvendige mængde søvn. For hurtigt at tage på i vægt sammen med nærende og kalorietætte fødevarer er det vigtigt at få mindst 8 timers søvn (6).

9. Lav øvelser:

En træningssession er vigtig for enhver, uanset alder og køn, for at holde din krop i form og sund. Ved at få styrketræning vil du være i stand til at omdanne kalorier til muskler og derved fylde din krop op på en sund måde. Du vil kunne tilføje ekstra kilo til din krop og gøre den tonet (7).

10. Vægt lagt på kosttilskud:

Selvom fødevarer spiller en vigtig rolle i at hjælpe tynde piger med at tage på i vægt, kan brug af kosttilskud også være nyttigt. Disse kosttilskud understøtter ikke kun muskelforbedring, men hjælper dig med at opbygge kropsmasse effektivt. Nogle af de bedste måder at tilføje kosttilskud til din kost er at tilføje proteinpulver til milkshakes, som vil holde dig energisk hele dagen og hjælpe dig med at tage på i vægt.

Der er mange vægtøgende kosttilskud til rådighed på markedet, der kan være meget nyttige. Sørg for at konsultere en professionel, før du prøver et kosttilskud.

11. Forbrug ofte:

Vi spiser alle mad tre gange om dagen i form af måltider. Men hvis du er en tynd pige, der leder efter en måde at tage på i vægt, så prøv at opdele dine måltider i seks portioner, så du kan indtage alt til fulde. Denne proces hjælper dig med at indtage flere kalorier, så prøv at inkludere tre sæt madvarer som en banan, et glas mælk og fuldkornsbrød med jordnøddesmør.

12. Har ekstra mejeri:

En anden effektiv måde til vægtforøgelse hos tynde piger er ved at øge indtagelsen af ​​mejeriprodukter såsom is, hytteost, yoghurt osv .; du kan tilføje rigelige mængder ost til dine måltider. For eksempel annonceost til dine supper og gryderetter til dine sandwicher, tilføj cheddarost til dine snoede æg, og fedmælk til dine desserter.

13. Forøg proteinindtagelse:

Inklusive protein er en effektiv måde til en vægtforøgende diæt for tynde piger. Nogle af de bedste eksempler på proteinrige fødevarer er æg, animalsk lever, mælk og proteinshakes (8). Du kan også indtage proteintabletter, hvis du er vegetar. Prøv at inkludere fødevarer fyldt med vitamin B12, såsom fårekød, magert kød, fjerkræ, frø, bælgfrugter og nødder for at udvide dine muskler.

Så det er nogle af de tips, der hjælper piger sundt med at tage på i vægt. Uden videre skal du udarbejde en madplan for dig selv og inkludere alle de næringsfyldte fødevarer sammen med en ordentlig træningsrutine, der vil resultere i passende muskelvækst frem for midlertidige resultater. Glem ikke at give os besked, hvis denne artikel har hjulpet dig!

Ansvarsfraskrivelse: Oplysningerne i denne artikel er baseret på forskning og ikke en erstatning for en professionel mening. Websitet er ikke ansvarligt for nogen af ​​virkningerne. Hvis du er i tvivl om at bruge nogen af ​​ovenstående oplysninger, kan du kontakte en professionel.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Er sund vægtmåling ens for alle?

Svar: Nej. Uanset om de er korte eller høje, forskellige mænd eller kvinder har forskellige sunde vægtmålinger. Etnisk baggrund, mængden af ​​magert muskel, alder er nogle andre faktorer, der gør en forskel i bestemmelsen af ​​en persons sunde vægt.

2. Hvordan går en tynd pige sundt op i vægt?

Svar: Denne artikel giver dig et indblik i, hvad du kan indarbejde i din kost for en sund vægtforøgelse for piger. I stedet for at indtage tomme kalorier, skal du inkludere næringsfyldte fødevarer, der hjælper dig med at tage på og vedligeholde det.

3. Hvad er nogle af årsagerne til undervægt hos mennesker?

Svar: Selvom mange undervægtige mennesker ser sunde ud, er her nogle af de almindelige årsager til lav kropsvægt:

 • Genetik.
 • Overdreven fysisk aktivitet.
 • Psykologiske problemstillinger.
 • Sygdomme.
 • Nogle medicin.