Hvordan tager man på i vægt på 1 måned? (30 dage) Her er dit svar!

Er det muligt at tage på i vægt på 1 måned? Ja selvfølgelig! De fleste mennesker synes det er lige så svært som at tabe sig. For folk, der ønsker at tabe sig, lyder vægtforøgelse let. Der er mange mennesker, der har en tynd krop som en pind og ikke viger tilbage fra mad. De fleste af os er jaloux, fordi de slet ikke øgede vægten. Men de ønsker også at indeholde en bøjning, der er veltonet, men alligevel kurvet, ellers muskuløs. Din personlighed er som et spejl, der fortæller alt om dig. Derfor, hvis du har en tynd personlighed, hjælper denne artikel dig med at tage på i vægt på 30 dage.

Hvis du følger nogle enkle teknikker, kan du virkelig tage på i vægt på en måned, du ønsker. Okay, du har brug for at øge din kalorieforbrug; dette indikerer imidlertid ikke, at du kan indtage eller oprette alle de forkerte madvalg. Fokus er indtagelse lige på den korrekte periode. Korrekt kost samt nøjagtige øvelser er meget nyttigt for at tage på i vægt på en måned. Enhver person kan putte i pund til deres krop på den sædvanlige måde ved at acceptere en brønd såvel som kalorieindhold. Forholdet mellem læssede og lækre fødevarer ved at få masse er meget gammelt.

Du skal vide, at personer, der overvejer færre end deres perfekte kropsvægt, kan være i fare for overbeviste helbredsproblemer, f.eks. Underernæring og svag modstand. På vegne af sådanne personer er en diæt til vægtforøgelse nødvendig i array for at øge fit muskelmasse.

Kostplan for at tage på i vægt på 1 måned:

Måltider i uge 1 Fødevarer
Morgenmad 2-3 æg + 1 skål fuldmælk med korn + 2 toast.
Mid morgen eller snack Frugtsaft ELLER yoghurt kan tilføje granola+ 1 frugt+ nødder.

ELLER smoothie.

Frokost:  1 skålimpulser (dal)+ 2-3 rotis+ 1 portion fisk, kylling eller æg+ veggie ELLER 1 skål ris+ en skål paneer eller yoghurt ELLER Ikke-Veg/ Veg. Pasta med olivenolie/ rød eller hvid sauce/ dressing.
Aften snack:  Milkshake

ELLER ikke-grønt/ grønt. sandwich med ost eller mayo

Aftensmad:  Bagt fisk med kartofler ELLER Veg sandwich/ grill veg burger (kartoffel/ paneer)ELLER 2 toast med steg / grillet kylling
Nat Snack Et glas mælk hurtigere end at sove

                   Måltider i uge 2                Fødevarer
Morgenmad Rør 2 hele æg + 4 æggehvider blandet med 1/2 kop salsa, 1 kop peberfrugter i tern og 1/2 kop fedtfattig peberjackost. Sauter æg og tilsæt 4 fuldkorns tortillaer; top med salsa.
Mid morgen eller snack En skål sød ostemasse
Frokost:  2-3 chapattis/ fuldkornsbrød med ghee+ en lille skål ris+ en skål fuld af dal (korn)+ en tallerken salat (god mængde tomat, agurk, sorte oliven og revet kål)
Aften snack:  Jordnøddesmør+ banan+ honningssandwich
Aftensmad:  1-2 chapattis med ghee+ kogt kartoffel+ en portion kyllingebryst
Nat Snack Et glas mælk hurtigere end at sove
 

 

                   Måltider i uge 3                Fødevarer
Morgenmad Havreklidvaffelblanding, skummetmælk og valleprotein. Lav en halv portion vaffelmix ved at følge anvisningerne på pakken og tilsæt 2 skeer rent valleprotein. Steg fladt i en gryde som en pandekage.
Mid morgen eller snack Avocado milkshake
Frokost:  Paneer sandwich/ grillet kylling + salat med kartofler + kogt æg
Aften snack:  Hermetisk tunsandwich med ostespredning+ juice/kaffe/te
Aftensmad:  Frisk havesalat med tre spiseskefulde salatdressing+ seks ounce laksefilet+ en kop kogt spinat+ en halv kop kartoffelmos med smør eller margarine+ Et glas vin (eller mælk eller 100 procent frugtjuice)+ En hel hvede middagsrulle
Nat Snack Et glas mælk hurtigere end at sove
 
                   Måltider i uge 4                Fødevarer
Morgenmad Pandekager (2 portioner)+ mælk (2 kopper)
Mid morgen eller snack 30 g blandede nødder
Frokost:  2 skiver 12-korns brød+ 4 oz skiveskåret skinke+ 1 tynd 2-oz skive fedtfattig schweizisk ost+ salat+ tomat+ sennep.
Aften snack:  Tilsæt syv hele hvedekiks+ Protein Shake

ELLER ikke-grønt/ grønt. sandwich med ost eller mayo

Aftensmad:  Tunbøf+ Pasta (fuldhvede, med 1 kop yndlingsmarinasauce+ blandet med dampet broccoli)+ Mælk (fedtfattig)
Nat Snack Måltidsshake (2 kopper fedtfattig mælk og 2 kopper frossen frugt plus 1 spsk hørolie. Tilsæt vand til ønsket tykkelse)

Bedste metoder til at tage på i vægt på 1 måned naturligvis:

Nedenfor er der en liste over nogle vigtige metoder, der er nyttige for dig at tage på i vægt på 30 dage. De er som følger;

1. Indtag en sund kost:

Indtag en sund kost

Hvis du vil tage på i løbet af 30 dage, har du brug for den nøjagtige mængde protein, fedt og kulhydrater. Hjælp dig selv til nødder med mejeriprodukter. Protein er svaret på muskelopbygning; dette hjælper dig med at opnå vægt. Har rigeligt med stærke fedtstoffer. Indtag æggeblommer, kokosolie, kød med animalsk fedt plus ekstra stærke fedtstoffer. Boost kalorieforbruget af en sund type mad. Kulhydraterne giver kroppen energi ved at fungere korrekt. Den daglige spisning af protein, fedt og kulhydrater skal adskilles konsekvent i alle måltider.

2. Tjek din vægt:

Tjek din vægt

Følg din forbedring ved at veje dig selv ofte hver uge. Besøg din private læge før og efter din måned med vægtøgning for at kontrollere dit LDL- og HDL -kolesteroltal samt blodtryk. Sørg for; du tager bevidst vægt og vægt på med hovedsagelig normal mad, så dit helbred ikke bliver dårligere.

3. Sund vægtstigning:

Sund vægtstigning på 30 dage

Langsom vægt påføring er for altid ønskeligt. En stigning i 500 kcal for hver dag kan have indflydelse på at øge kropsmassen med 0,5 kg for hver uge. Formålet skal være at genetablere en behagelig vægt eller perfekt kropsvægt efter ens køn, alder plus højde. For at genoprette kropsvæv, for at bevare en god kosttilstand og for at bevare en perfekt kropsvægt er små grunde til, at sund vægtstigning er afgørende.

4. Tæl antallet af kalorier:

Tæl antallet af kalorier for vægtforøgelse

Overvåg dine nuværende diætvaner sammen med analyser antallet af kalorier, du i øjeblikket spiser hver dag ved hjælp af en kalorietæller. Tæl også din nuværende kalorieindtagelse. Indsæt desuden 500-750 kalorier til din servering af mad i højt kalorieindhold og sunde fødevarer, f.eks. Avocado, brune ris, fuldkornsbrød og fuldkornspasta.

5. Løftevægte:

Løft vægte for at tage på i vægt på 1 måned

Ved du, hvordan du øger vægten på 1 måned gennem vægtløftning? Vægtløftning spiller en vigtig rolle i en stigning i vægten på en måned. Grundlaget for din tidsplan skal være de store komplekse lifte som dødløft, squats, pull-ups, presser bænk plus overhead, rækker, snapper, dips, clean og ryk og power clean. Disse forbinder mange muskler, mens de udløser dit hormonelle svarsystem. Involver dig selv i en fair blanding af cardio, fleksibilitet og vægttræning hver dag.

6. Giv dig selv plads til at vokse:

At bygge en stor ændring handler om små trinvise forbedringer. Til dette skal du forsøge utroligt til fordel for et lille stykke tid, observere hvordan det fungerer, plus hvis du har brug for det, bygge en lille ændring og udføre trinene igen. Efter at have fulgt dette kan du også tilføje kalorier for at nå dit mål.

7. Madvaner for at få vægt:

Madvaner for at få vægt

Både usunde såvel som sunde madvaner er ansvarlige for vægtøgning.

 • Knus maden korrekt for at hente fordøjelsen. Hold dig fra ekstrem spisning af drikkevarer, for eksempel te og kaffe plus med det samme efter måltider, fordi dette forhindrer assimilering af mineraler svarende til jern.
 • Gå på en vej med din vægtforøgelse, da dette er nødvendigt; det er velegnet til at øge kun omkring 5 – 6 kgs masse for hver måned.
 • Spise i bilen såvel som foran fjernsynet.
 • Undgå at springe din morgenmad over og også dine måltider.
 • Afslutter det hele på din tallerken plus gruppepres.
 • Madkanal, forbruger en lignende ting dag i plusudflugten og også ekstra end din normale kalorieindtagelse, fordi dette er den enkleste metode til at øge yderligere kilo.
 • En af de mest vigtige fødevarer, der er nødvendige for at øge vægten, er at indtage mindre, ekstra normale måltider i løbet af dagen som et alternativ til kun 3 store måltider.

8. Stack-On nogle vægt snacks og vægt Protein Smoothies:

Proteinfyldte måltider kan hjælpe dig med at tage på i vægt hurtigt. Hvis du allerede spiser magert kød og laks og andre lignende ting for at tage på i vægt, og hvis det ikke går for godt for dig, så er det på tide, at du også får dig snacks til en proteinkilde.

Vægt Protein Smoothies

Alle elsker smoothies. Hvis smoothies er fyldt med proteinpulver eller lignende proteintilførende elementer, kan det siges at være virkelig effektivt til også at give din krop gode mængder protein. Disse måltider omfatter også proteinchips, såsom proteinbid. Disse indeholder også en god mængde kulhydrater, som også giver din krop store mængder protein. Uanset om du ved det eller ej, er protein en af ​​de bedste måder at tilføre din krop vægt på, og hvis du vil gøre det inden for 30 dage, vil disse måltider være påkrævet.

En anden let måde at tage på i vægt kan være at tilføje en ekstra portion mælk til dine smoothies, der også vil give dig den mulighed for at gøre dem velsmagende og samtidig gøre dem ekstra sunde for dig. Hvis du har smoothies udenfor, kan du bare nævne den nødvendige mængde mælk til butikspersonale. Et andet hurtigt trick, du kan gøre med din smoothie, er, at du kan tilføje noget mælkeproteinpulver til det, så du får de ekstra vitaminer af mælk, som hjælper dig med at tage på i vægt.

9. Junk Food til vægtøgning:

Det lyder måske akavet, men nogle gange kan uønsket virkelig være nyttigt. Junkfood kommer med ekstra olie, som du normalt bør spise, og nogle indeholder store mængder ost og smør, som faktisk er gode til at tilføre din krop ekstra vægt. Disse uønskede måltider kan være virkelig nyttige, hvis du er villig til at tage på i vægt ganske hurtigt. Få så mange junkfood som muligt, da de vil tjene dig bedst i løbet af denne tid. Junkfood vil give din krop gode mængder kalorier og kulhydrater på samme tid.

Junk Food til vægtøgning

Din generelle kost bør bestå af de fødevarer, der holder dig sund, såsom brød, æg, laks, kød osv. Junkfood kommer med alt det, der tilsammen indeholder nogle ekstra fedtholdige stoffer, såsom overskydende olie, og generelt bruger ingen olivenolie eller noget slags fedtfri olie, mens du tilbereder denne slags madvarer. Dette kan siges at være en af ​​de bedste måder at tilføje den overvægt til din krop på den mest smagfulde måde. Hvis du vil tage på i vægt på en måned, vil denne proces være yderst nyttig for dig.

Sammen med junkfood kan du også tilføje en slags sund mad til din kost. Disse kan være nogle måltider efter junkfood. Disse behøver ikke altid at være fast mad. Nogle gange kan du bare spise nogle gode mængder proteinshakes efter at have haft junkfood som f.eks. Burgere. Det er en af ​​de bedste måder at forbedre vægtforøgelsesprocessen ved at supplere to velsmagende fødevarer. Endelig er det øjeblik kommet, hvor ingen vil bede dig om ikke at have pizza.

10. Hav en god nats søvn:

Hav en god nats søvn

Stop med at springe søvn timer over, og sov godt efter at have spist et stort måltid. Indianere har en fantastisk teknik til hurtigt at tage på i vægt. Det kan snarere betegnes som en doven teknik, men det er sikkert effektivt. Indianere tager generelt enorme mængder ris til deres aftensmad, og efter at have spist et stort måltid har de en tendens til at sove hurtigt. Dette giver dem mulighed for at forbrænde meget få kalorier og tage på i vægt ganske hurtigt. Du kan prøve dette. Sådan kan du gå op i vægt på 30 dage naturligt. En ting skal huskes på, at søvn er det bedste element til at tage på i vægt. Ved at sove ordentligt får madelementerne til at bryde ordentligt ned og overføres til de forskellige foderkamre i kroppen, hvilket yderligere hjælper med vægtforøgelse.

Det kan være let og hårdt at tage på i vægt på samme tid. Det vil variere fra person til person baseret på deres madvaner. Generelt vil folk, der har store måltider, gå hurtigt op i vægt. Men den bedste måde at spise smart frem for at spise meget. Fyld hvert måltid med en god mængde kulhydrater og tæl også dine kalorier. Dette giver dig mulighed for naturligt at tage på i vægt.

En af de bedste måder at gå op i vægt på 4 uger er at have nogle tunge måltider og fylde dem med gode mængder protein og essentielle elementer, der giver dig mulighed for at tage på i vægt.

TING AT HUSKE

 • Afslutningsvis tæller du ikke kun kalorier.
 • Spis oftere end før, og planlæg små, men mange måltider.
 • Bevidst valgte umættet fedt og sunde kulhydrater.
 • Gå aldrig i nærheden af ​​sukkerfyldt drikke. Fest i stedet på proteinshakes og smoothies.
 • Glem ikke styrketræning. At løfte vægte vil i sidste ende hjælpe med at skabe og opretholde den figur, du dårligt ønsker!

Det virkelige svar på vægt er forskellen på kalorier ud fra kalorier i. Sørg dog for ikke at begrænse din vægtforøgelsesrejse bare til at tælle kalorier. At få en sund og slank kropsvægt er en langsom proces. Ikke desto mindre er det ventetiden værd. Sund vægt er en løsning på ikke kun tillid; det er også et svar på den skræmmende anæmi, chancerne for knogleskørhed, forsinket vækst og nedsat immunitet. Så tanken er ikke at binge spise, men forstærke portionerne.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Begrænser Haphazard spisemønster min vægtforøgelse?

Svar: Ja, kroppen har et biologisk ur, og det fungerer bedst, når vi følger rytmen. Korrekt søvn hjælper også med stofskiftet og det generelle helbred.

2. Hvordan forbliver jeg fokuseret på at tage på i vægt naturligt?

Svar: Prøv at oprette et vision board, hvor du kan se det hele dagen. Indsæt formuleringer og billeder af vægtmål, du ønsker at nå.

3. Kan jeg få et indisk alternativ til min morgenmad?

Svar: Du kan have upma, fyldt paratha, poha toppet med jordnødder eller enhver sydindisk morgenmad.