Sådan øges kropsvægten på 7 dage

Gør din slanke og tynde ramme dig? Påvirker din tynde krop din personlighed negativt? Vil du vide, hvordan du går op i vægt på en uge? Hvis du nikker med hovedet, er du lige kommet til det rigtige sted. vægtforøgelse kan være lige så vanskelig som vægttab, og du skal finde en god balance mellem motion og kost. Denne kombination hjælper dig med hurtigt at få en sund vægt og gøre dit generelle udseende mere attraktivt.

Kan du tage på i vægt på bare 1 uge? Mange mennesker tror, ​​at hvordan er det muligt, men det er rigtigt. De fleste mennesker taler om vægttab, men der er meget få mennesker, der er interesseret i vægtøgning emne. Der er en række tynde mennesker i verden, og de ønsker en sund såvel som en vidunderlig personlighed. I denne moderne æra er en god personlighed afgørende for, at hvert enkelt individ får succes på hvert felt i deres liv. Jeg tror, ​​at hvis du vil tage på i vægt på bare en uge, så hjælper denne artikel dig meget.

Sådan øges kropsvægten på 7 dage

Opnåelse af vægt er ikke en simpel ting. Det kræver disciplin samt tålmodighed for ikke kun træning, men også en sund kost. Husk, at du skal gøre det hele på et fantastisk niveau. Begge øvelser, samt en god kost, spiller en effektiv rolle i at nå dit ønskede mål. Hvis du har et hurtigt stofskifte, vil det være meget svært for dig at tage på i vægt. Vær opmærksom på det faktum, at en overdreven lav kropsvægt resulterer i forskellige sundhedsmæssige problemer såsom mangel på menstruation hos kvinder, knogletæthedstab og organskader osv. Derfor er det vigtigt for hver enkelt person at opnå den ideelle vægt.

Sådan tager du på i vægt på en uge:

Overvægtige mennesker misunder tynde mennesker for deres fysik, men husk at du er tynd og undervægtig har sine egne bivirkninger og er lige så vanskelig som at tage på i vægt. Og når det kommer til ectomorphs, kan det være endnu mere udfordrende. Dette skyldes, at sådanne mennesker har en meget lille kropsramme, og deres metabolisme er meget høj. Nogle af tipsene til, hvordan du går hurtigt op i vægt på 1 uge er som nedenfor:

 • Træn regelmæssigt, herunder styrketræning
 • Undgå emballerede drikkevarer, da de ikke er sunde og indeholder meget sukkerindhold
 • Medtag ernæringsmæssige ting i din kost, der er højt i kalorier
 • Spis en ordentlig middag, da du får maksimalt under søvn.

Der er mange tips og måder, hvorpå man kan begynde at tage på i vægt på bare en uge, men før man går til dem, skal man kende årsagen til at være tynd. Der er mange grunde til, at man kan være så slank og tynd, såsom:

 • Depression
 • Enzymmangel
 • En lidelse, der får dig til at tabe dig såsom hypertyreose, TB, kræft osv
 • Ernæringsmæssig mangel
 • Spiseforstyrrelse

Her har vi givet en liste over de bedste måder sammen med en kost, der er meget nyttig for dig at opnå vægtforøgelsesmål på en uge De er som følger;

1. Undgå kulhydrater efter dine øvelser:

I mange undersøgelser har det vist sig, at forskning viser, at du vil rekonstruere muskler hurtigere på dine afslappende dage i en sådan tilstand, du nærer din krop med kulhydrater. Kulhydrater hjælper dig med at tage på i vægt. Det vil dog kun være fedtforøgelse og ikke muskelforøgelse. Fødevarer som pasta, hvedebrød, brune ris, havregryn øger vægten, selvom masser ikke er andet end fedt. Fødevarer, der indeholder kulhydrater efter træning, øger dine insulinniveauer, der efterfølgende bremser hastigheden af ​​proteinkollaps. I stedet skal du indtage en banan, en jordnøddesmør-sandwich og noget sportsdrik til dit måltid efter træning.

2. Øg indtagelsen af ​​måltider:

For at kunne tage på i vægt på 1 uge, er der et krav om at indtage ekstra. Men dette kan være krævende i tilstand, du dækker en lille sult ellers er uvant for overvældende så meget mad. Opdel derfor dine måltider i 5 eller 6 små i stedet for 3 hele dagen igennem. Spis dit måltid hver 3. time og drik dine drikkevarer 30 minutter før eller efter dit måltid. Dette vil gavne dig til at holde plads til fordel for din mad plus give dig mulighed for at afslutte det, der ligger på din tallerken.

3. Udfør øvelser:

Medtag modstandsøvelse i din vægtforøgelsesrutine for at hjælpe dig med at øge magert muskelmasse og bundet fedtforøgelse. Træner hvert eneste store muskelsæt 2 til 3 dage ugentligt plus afslutter 8 til 12 replikationer af hver eneste styrketræning, du udfører. Pas på at lægge dine kalve, numse, lår, mave, bryst, ryg, skuldre, triceps, biceps på et normalt fundament for de største konsekvenser.

4. Tilstrækkelig søvn eller hvile:

At tage 8 til 9 timers søvn hver nat er ekstremt nødvendigt og af største betydning for hurtigt at kunne gå op i vægt på 7 dage, og det også på en sund måde. Det skal du vide, mens du sover, genopbygges og renoveres dine muskler. Husk, hvis du ikke får tilstrækkelig hvile, så får du ikke overskuddet fra din kost samt motion. Så tag et hvil! Dette er den enkleste og bedste måde at tage på i vægt på en uge.

5. Forbrug protein:

Protein spiller en stor rolle i vægtøgning; inddrag derfor protein i din kost. Din kost indeholder cirka 25 % af kalorierne som af protein, ellers 188 gram protein dagligt på hvilket tidspunkt, der indtager en diæt på 3.000 kalorier.

6. Vægtløftning:

Vil du vide, hvordan du går op i vægt på 1 uge ved vægtløftningstræning? Uden træning som vægtløftning, uanset hvilken vægtforøgelse du får, vil være fed. Derfor er det vigtigt at supplere en ordentlig kost med vægtløftning. Det er vigtigt at træne 3 til 4 gange om ugen. Saml hårdt op, og forbedr derefter det til de næste øvelser. Udfør de store bevægelser som dødløft, bænkpres, bøjede rækker, squats, militær presse og chin-ups. Alle disse bevægelser eller øvelser hjælper med at forbrænde de ekstra kalorier i musklen for at hjælpe dig med at øge vægten. Dette er elevatorer med flere led, der vil forstyrre din struktur samt motivere din krop, der er hooked på vækst. Du kræver at få stærk kraft med det formål at blive bedre.

7. Drik masser af vand:

Dehydrering er ansvarlig for alle former for fitnessproblemer sammen med mindre udholdenhed ved siden af ​​fitnesscentret. Drik derfor næsten en halv gallon vand hver dag, fordi vand er påkrævet for den energi, du ønsker at opnå vægt. Som det også er, anbefales det for hver person at drikke mindst 8 til 10 glas vand hver dag. At drikke masser af vand kan hjælpe dig med at tage på i løbet af 1 uge.

8. Undgå dårligt fedt:

Hvis du vil tage på i løbet af en uge, skal du vælge gode fedtstoffer i dens blonder af Trans fedtstoffer, der ligner tabletterne. Undgå derfor chips, slik og kager og andre sødestoffer og stegte fødevarer. De fødevarer, der har et højt proteinindhold såvel som fedtfattigt, er kyllingebryst, tunfisk plus ekstra skaldyr, grøntsager, frugter, kalkun og magert kød osv..

9. Forøg kalorieforbruget:

På en uge kan du faktisk få 2 kilo, hvis du indtager 1.000 kalorier mere end din krop forbrænder regelmæssigt. Dette skyldes, at indtag svarende til 1.000 supplerende kalorier dag for dag understøtter dig til at øge muskelmassen, på hvilket tidspunkt du slutter dig til en styrketræningsplan. Vælg næringsstoffer såvel som højt kalorieindhold, fødevarer som nøddesmør, avocado, frø, hummus og nødder. Kom komprimeret mælk i gryderetter, drikkevarer og supper eller kartoffelmos for at øge din kalorieindhold.

10. Tællehjælp:

Beregn dine kalorier, der hviler hver dag. Kun du skal tælle de kalorier, du har taget, og i disse dage er det ikke svært at holde styr på dine kalorier under hensyntagen til, at der er mange gratis mobile applikationer til rådighed, der gør jobbet for dig. Brug lidt tid og sørg for, at du skal være så præcis som sandsynlig. Vej dig også hver anden dag. Dette er et simpelt tip til at tage på i vægt.

11. Drik noget mælk, før du går i seng:

Har en blanding af protein og kulhydrater 30 minutter før du går i seng. Så kalorierne er yderligere sandsynlige at vedhæfte med dig under hele søvn plus reducere proteinkollaps i dine muskler. Inden du går i seng, er et glas mælk også en støtte til at tage på i vægt på en uge.

12. Vælg dine fødevarer klogt:

At tage på i vægt på en uges tid er bestemt ikke en let opgave, selvom det kan lyde sådan. Vægtøgning betyder ikke, at du vokser i tommer på din mave; det skal være forholdsmæssigt og på en sund måde. Til dette skal du vælge din mad klogt. Begræns dit fiberindtag til den mængde, det hjælper med afføring og forhindrer forstoppelse. Undgå fødevarer som vanaspati og ghee, da de kan forårsage at øge dit kolesteroltal. Tilføj masser af frugt og grøntsager til din kost for at få en god dosis vitaminer og mineraler.

13. Det er tid til at spise mad:

En anden simpel løsning til, hvordan du tager på i vægt på en uge, er at tilføje snacks med højt kalorieindhold til din kost. At spise ½ kop nødder hele dagen vil give dig omkring 500 kalorier. Nødder som mandler og rosiner er yderst gavnlige, hvis du ønsker vægtøgning, da de udover kalorier også giver dig en god dosis andre næringsstoffer. Smoothies laver også en sund snack, der holder dig mæt imellem måltiderne. Inkluder generøst jordnøddesmør og banan for at fremme en sund vægtforøgelse.

14. Stop med at ryge:

De skadelige virkninger af rygning er kendt af alle. Undersøgelser har vist, at rygning dræber din appetit fuldstændigt. Så hvis du vil tage på i løbet af en uge, bliver du helt nødt til at opgive din rygevan. Men hvis du er meget afhængig af cigaretter, skal du i det mindste prøve ikke at ryge, før du spiser.

15. Hold dig væk fra stress:

Stress kan vise sig som en større hindring, hvis du ønsker at tage på i vægt hurtigt. At være glad vil ikke kun påvirke din indsats positivt, men vil også holde dig motiveret i processen. Hvis dit arbejde kræver, at du bliver udendørs længe, ​​skal du ikke lade det genere dig. Bare tag mad med højt kalorieindhold med dig hele tiden og spis så meget som du kan. Dette er en anden enkel måde at tage på i vægt.

16. Drik smoothies for at blive fed:

I stedet for at tage piller til vægtforøgelse, gå til smoothies. Tilføj smoothies til din kostplan vil gøre din vægtforøgelsesopgave til en lækker rejse. Smoothies kan omfatte yoghurt, proteinpulver, mandelsmør, sojamælk, nødder, frugt osv. Lav en kombination af de forskellige næringsrige fødevarer, der er tilgængelige, og lav din egen smoothie, der vil fungere som et sundt mellemmåltid.

17. Føj Mass Gainer -shakes til din daglige rutine:

Mass gainer shakes er rige på proteiner, hvilket er meget vigtigt, især hvis du træner vægt. De hjælper med at opbygge musklerne og giver din krop et tonet udseende og ikke fladerne. Hvis du tilføjer massegainer-shakes til dit regime efter træning, får du dig til at se stærk ud og vil også tage sig af det daglige ekstra kaloribehov. Kontakt din træner for at få den bedste massegainer -shake, der passer til dig, når du kigger ind i din krop, træningsrutine og mål for vægtforøgelse.

Ting, der skal undgås under vægtøgningsprocessen:

For at have en systematisk vægtforøgelse, bortset fra at inkludere de ovennævnte tips i din rutine, er der visse ting, du endda skal undgå. De er som nedenfor:

 • Undgå at tage stress for at tage på i vægt. At tage for meget stress kan bremse processen.
 • Rygning og drikke dræber appetitten, og derfor er det bedst at undgå under vægtforøgelsen.
 • Følg en sund livsstil, og tilføj ikke junk til din kost, bare fordi du er tynd og hurtigt vil gå op i vægt. Selvom det kan hjælpe dig med det samme, er det bestemt ikke godt i det lange løb.

Ting at huske under vægtøgning:

 • Ligesom vægttab kan vægtøgning ikke ske gennem et mirakel. Det er en langsigtet proces, og du skal forblive vedholdende og motiveret.
 • At få en sund vægt er ikke en proces på dage eller uger, men tager faktisk måneder og nogle gange endda år. Følg en sund rutine, og tingene ændrer sig gradvist.
 • Få din hver bid til at tælle. Inkluder nogle godbidder, f.eks. Jordnødder eller mandler, der er kalorierige og endnu mindre portioner af det samme har betydning.

Vægtøgning bør være en gradvis proces, og du må ikke forvente, at der sker mirakler. Det centrale mantra for at tage på er at indtage flere kalorier på en dag, end din krop er i stand til at forbrænde. Dette vil hjælpe dig med at tage på i vægt. Disse effektive tips om vægtforøgelse hjælper dig med at nå dit mål på en sund måde. Du kan tage et par kilo på og tage på i løbet af 1 uge, men en betydelig og varig ændring kan kun ses, hvis du forbliver motiveret og følger et strengt regime. Sæt et mål, og bliv fokuseret for at nå dit mål.

Ofte stillede spørgsmål & Svar:

Q1: Sådan tager du hurtigt på i løbet af 7 dage?

Svar: Følgende er de forskellige tips, der hjælper dig med hurtigt at tage på i vægt:

 • Spis flere kalorier, end du forbrænder
 • Spis 500 kalorier ekstra, end hvad din krop kræver. Sig, hvis du skal indtage 2000 kalorier hver dag for at opretholde vægten, så i vægtforøgelsesprocessen bør du ideelt set indtage 2500 kalorier.
 • Forøg portionsstørrelsen på dine måltider.
 • Forøg antallet af måltider om dagen
 • Tilføj mellemmåltider og gummi til din rutine
 • Tilsæt fedtmælk og mælkeprodukter til din kost
 • Spor kalorier
 • Træn regelmæssigt

2. spørgsmål: Hvad kan jeg spise for at tage på i vægt på en uge?

Svar: At tage på i vægt på 1 uge er en myte. At tage på i vægt kan være lige så svært som at tabe sig og er altid en tidskrævende proces. Følgende fødevarer hjælper dig dog hurtigt og sikkert i vægt, og du vil begynde at se et positivt resultat i vægtforøgelsesprocessen:

 • Mælk
 • Protein ryster
 • Ris
 • rødt kød
 • Nødder og nøddesmør
 • Fuldkornsbrød
 • Andre stivelser
 • Proteintilskud
 • Laks
 • Tørrede frugter
 • Kornstænger
 • Fedtstoffer og olie
 • Ost
 • Yoghurt
 • Pasta

Q3: Sådan tager du hurtigt på i løbet af 1 uge?

Svar: Intet mirakel kan hjælpe dig med at tage på i vægt natten over. At tage på i vægt er en langsigtet proces og kræver tålmodighed og vedholdenhed. Bliv motiveret, spis sundt, øg kalorieforbruget, og du kommer ud som en vinder i det lange løb.