Top 11 Baba Ramdev Yoga til vægtøgning – måder og fordele

Ramdev yoga til vægtforøgelse? Mens de fleste mennesker, jeg ser rundt, har travlt med at tabe deres ekstra kilo ved at tilpasse sig på den ene eller den anden måde, er der endnu en klasse mennesker, især teenagerdrenge og -piger, der er selvbevidste om deres udseende, fordi de er undervægtige. Markeder er bogstaveligt talt oversvømmet med alle slags kosttilskud som proteinshakes, proteinpulver og gud ved, hvad alle og hvad ikke !! Unge ser ud til at glemme de naturlige måder at tage på på.

Baba Ramdev Yoga for vægtøgning

Betydningen af ​​en nærende kost og Yoga for at tage på i vægt på en sund måde kan ikke ignoreres. Sikkert tager disse metoder mere tid at vise resultater i forhold til quick fix, kunstige midler, men i det mindste skader de ikke din krop.

Nedenfor vil vi i denne artikel tale om visse, som Baba Ramdev yoga til vægtforøgelse anbefaler til personer, der ser frem til at tage på i vægt på en sikker og sund måde. Lad os først tale om, hvad alle Yoga Asanas, du kan øve dig på at lægge på en vis vægt:

Fantastisk Baba Ramdev Yoga for vægtøgning:

1. Bhujangasana (The cobra Pose):

baba ramdev yoga til vægtforøgelse

Denne asana hjælper dig med at tone og styrke musklerne i din mave- og rygregion.

2. Vajrasana (diamantstilling):

ramdev yoga til vægtforøgelse

Dette betragtes som meget god Yoga til vægtøgning, da det hjælper med at forbedre fordøjelsen, især og assimilering, det vil sige absorptionen af ​​næringsstoffer, især. Så det hjælper dybest set din krop med at optage ernæringen bedre og udnytter den til vækst i muskelmasse. Det er også kendt under navnet thunderbolt asana.

3. Sarvangasana (The Shoulder Stand Pose):

ramdev yoga til vægtforøgelse

Dette hjælper mennesker med hypertyreose og hjælper med at reducere det vægttab, der er forbundet med denne hormonelle lidelse.

4. Pavanmuktasana (vindfrigivende pose):

Baba Ramdev Yoga for vægtøgning

Dette hjælper med at lindre forstoppelse, fordøjelsesbesvær og oppustethed. Så i bund og grund improviserer fordøjelsen, der hjælper dig med at tage på i sidste ende.

5. Matsyasana (The Fish Pose):

vægtforøgelse af baba ramdev

Dette øger igen næringsoptagelsen fra dele af dine tarme.

6. Savasana (Corpse Post):

ramdev yoga yoga Asanas til vægtforøgelse

Savasana, som navnet antyder, er en kombination af Shav-Dead body or lik og Asana-motion. Lægger sig som et lig. Når du lægger dig direkte på ryggen og normaliserer din vejrtrækning, absorberes alle næringsstofferne korrekt i kroppen, og derved tager børn på i vægt.

7. Surya Namaskar (solhilsener):

suryanamskar

Disse giver hele din krop en intens træning og hjælper med bedre kropsprocesser og funktion til at hjælpe med at tage på i vægt. En anden form for yoga, der er vigtig for at opnå, er Pranayama, der er dyb & kontrolleret vejrtrækning.

8. Kapal Bhati Pranayama:

Kapalbhati.jpg

At lave kapal bhati er gavnligt for dit generelle helbred på flere måder end én. Det er meget nyttigt til at helbrede maven & Fordøjelsesrelaterede lidelser. Det hjælper med at forbedre funktionen af ​​bugspytkirtlen, hjælper med naturlig udskillelse af insulinhormon. Og det hjælper med at rydde ud af toksiner fra dit system og hjælper derfor med at opretholde en ideel kropsvægt.

9. Anulom Vilom Pranayama:

Ramdev

Udover at hjælpe dig med at tage på i vægt, hjælper Practice of Anulom Vilom pranayama med at gøre dit sind mere roligt og fokuseret. Det hjælper også med at øge det overordnede energiniveau i din krop og forbedrer dit stofskifte og strømliner det også. Dette tillader bedre fordøjelse og udnyttelse af næringsstoffer til stede i din kost.

10. Dhanurasana (bueudstilling)

Udførelse af Dhanurasana forbedrer din appetit og fjerner toksiner fra kroppen. Dette hjælper med korrekt fordøjelse af mad, hvilket hjælper med at tage på i vægt. Læg dig på maven og fold dine ben fra knæene. Hold anklen med hænderne og løft kroppen så meget som du kan som vist på billedet.

11. Chakrasana (hjulstilling)

I Chakrasana strækkes både underlivet og rygmusklerne og forbedrer derved mavens indre funktion såvel som andre indre organer i maven. Appetitten er forbedret, hvilket hjælper med at tage på i vægt korrekt uden at udvikle dæk omkring maven.

Yoga asana fokuserer dybest set på interne helbredelser. Alle de indre organer er rene, og deres effektivitet forbedres. Det er dog vigtigt, at du sammen med udførelsen af ​​ovenstående skal have en kost, der er rig på vitaminer, fibre og masser af sunde proteiner. Forøg dit indtag af mælk og mejeriprodukter, frisk frugt, frugtsaft og nødder. For at holde dit stofskifte aktivt, skal du tage et lille måltid efter hver anden til tre timer. Hold måltiderne lette og nærende i stedet, hvis de er tunge og fedtfyldte, selvom du prøver at tage på i vægt. Forkæl dig med en eller anden form for let træning for at aktivere dit stofskifte. Bortset fra alt dette er det virkelig vigtigt at konsultere din læge og tage hans eller hendes hjælp til at finde ud af den nøjagtige årsag, hvis lav kropsvægt. Yoga kan fungere som en stærk ledsager i din vægtforøgelsesplan.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Spørgsmål 1: Hvilken yoga er bedst til at øge vægten?

Svar 1: At dyrke motion i enhver form er altid godt for helbredet og skal være en del af din daglige rutine, uanset om du er på en vægtforøgelsesmission eller ej. Dog er yoga og vægttræning de to bedste motionsformer, når du ønsker at tage på i vægt. Dette er fordi yoga helbreder din krop internt og renser den, hvilket hjælper med korrekt vægtforøgelse. Følgende er de forskellige asana, der kan hjælpe med at øge vægten:

 • Bhujangasana
 • Vajrasana
 • Pavanamuktasana
 • Matsyasana
 • Sarvangasana
 • Shavasana
 • Dhanurasana
 • Chakrasana

Spørgsmål 2: Går du op i vægt ved at lave yoga?

Svar 2: Yoga er en sund øvelse, og det hjælper alle med at nå deres ideelle vægt. Hvis du er overvægtig, og du laver yoga og følger en diæt, kan du tabe dig samtidig. Hvis du spiser ordentligt sammen med yoga, kan du endda tage på i vægt. Faktisk helbreder Yoga din krop internt og fjerner de forskellige toksiner fra din mave, der hæmmer din vægtforøgelse. Når du laver yoga, bliver din krop helet internt, og at kombinere den med korrekt kalorieindtag vil helt sikkert hjælpe med vægtøgning.

Spørgsmål 3: Hvordan kan jeg øge min appetit og tage på i vægt?

Svar 3: De følgende tips hjælper dig med at øge din appetit og hjælpe dig med at tage på i vægt.

 • Forøg dit antal måltider til 3 fulde måltider og 2 – 3 snacks.
 • Kontroller ikke dine sultpiner og adresser dem med det samme.
 • Lav regelmæssig motion og yoga. Dette vil øge din appetit og reducere toksiner fra kroppen.
 • Spis tæt energimad, såsom nødder, ost, mejeriprodukter.