Top 12 tips til naturlig vægtøgning på 10 dage

Få vægt på 10 dage! Hvordan er det muligt? Bare rolig! Denne artikel hjælper dig med at tage på i vægt. At have undervægt er et symbol på sygdom, ellers mangler du næring. Hvis du ønsker at passe ind i en elsket kjole, kan du med et ordentligt måltid, snackplanlægning og ordentlige øvelser hurtigt øge massen på 10 dage. For tynde mennesker spiller vægtøgning også en stor rolle for at forbedre deres skønhed. Så læs denne artikel omhyggeligt.

Tips til at tage på i vægt på 10 dage naturligvis 3

Du skal vide, at du praktisk talt kan nå mere end 2 til 3 pund på 10 dage, omvendt. Hvis du er undervægtig og har et stickfigur -udseende, har vægtforøgelse fordele ved at lægge kurver til deres kroppe, genoprette ung fedme og opnå en attraktiv personlighed. På nuværende tidspunkt har hvert individ så meget travlt, at de skal indtaste de kalorier, der kræves for en stærk vægtforøgelse. De sunde fødevarer skal fokusere på samme tid som dette giver dig næringsstoffer, der er afgørende for den mest fordelagtige energi såvel som ydeevnen.

Lad os se nogle af tipsene i detaljer her.

 • Undgå at drikke vand lige før måltidet, eller det kan give de falske tegn på at være mæt og reducere din appetit.
 • Spis kalorierige fødevarer, da du har tendens til at spise flere kalorier, selv i mindre portioner.
 • Spis oftere. Øg gradvist antallet af måltider om dagen.
 • Træn regelmæssigt, da det vil regulere dit stofskifte og endda give et boost til stofskiftet.

Sådan tager du på i vægt på 10 dage:

Der er flere tips, der hjælper dig med at tage på i vægt på kun 10 dage. Nogle af dem er som følger;

1. Har ekstra kalorier:

Du bør indtage omkring 1.000 ekstra kalorier for hver dag for at øge en mindre mængde end et halvt kilo om ugen. Din reelle kaloriebehov kan svinge afhængigt af din højde, aktivitetsniveau og vægt samt din krops metaboliske hastighed. Vælg sådanne fødevarer, der involverer rødbeder, abrikoser, korn, squash, rosiner, bananer, dadler, bønner, majs, kartofler osv. Foretrækker tunge supper ved hjælp af bønner eller andre linser.

Tips til at tage på i vægt på 10 dage

 • Hvad du har brug for: Kaloriefødevarer som avocado, bagte bønner, ost, smør, fløde, æg, granola osv
 • Hvad du skal gøre: Udskift fødevarer med lavt kalorieindhold med højt kalorieindhold for at kunne indtage mindst 1000 kalorier ekstra end det, der kræves i henhold til din nuværende højde og kropsvægt.
 • Hvorfor virker dette: Forbrug ekstra kalorier end det, der kræves af din krop, vil blive gemt og vil vise sig som en stigning i kropsvægt.

2. Spis ekstra og oftere:

Spis omkring 3 måltider hver dag plus den mindste af to gode snacks. Forstør dine portioner. Læg en ekstra vare i din klassiske morgenmad. Spis lidt ekstra mad under hvert måltid. Hvis du leder efter, hvordan du går op i vægt derhjemme på 10 dage, skal du have et par granola -stænger eller doughnut efter hvert måltid plus samtidig med en snack.

Tips til at tage på i vægt på 10 dage

 • Hvad du har brug for: Tilføj ekstra måltider til din eksisterende kostplan.
 • Hvad du skal gøre: Spis mindst 3 hovedmåltider og 2 snacks om dagen.
 • Hvorfor virker dette: Forøgelse af antallet af måltider hver dag vil gradvist tilføje op til de forbrugte kalorier og vil overgå det daglige behov for kalorier. Plus at spise oftere hver dag vil langsomt vokse til en vane og øge appetitten. Dette er et af de bedste tip til at tage på i vægt på 10 dage for mænd.

3. Drik nok væske:

Når det kommer til at øge muskelmassen, er vandindtaget svaret. Vand bevares inde i selve musklen, og selvom vi ikke drikker tilstrækkeligt vand, der bruges til muskelmassen, kan dimensionen dukke op for at reducere. Sluk masser af væsker, der giver næringsstoffer samt kalorier som mælk, energidrikke og frisk frugtsaft. Bliv hydreret og drik med dine måltider plus i sandwich mellem for at øge din kalorieudnyttelse.

Tips til at tage på i vægt på 10 dage

 • Hvad du har brug for: Indtag 6-8 glas væsker hver dag
 • Hvad du skal gøre: Drik meget næring og kaloririge væsker hver dag såsom proteinshakes, frisk frugtsaft, mælk og milkshakes og andre.
 • Hvorfor virker dette: Når det kommer til at få muskelvægt sammen med kropsvægt, er det meget vigtigt, at du tilføjer tilstrækkelig væske til din kost. At drikke tilstrækkeligt vand vil sikre, at muskelmassen ikke bliver reduceret og holder dig hydreret.

4. Vægtløftning:

For at øge vægten på 10 dage, udfør vægtløftning, fordi det hjælper dig med at vride det ekstra fedt ind i muskler. Indsæt vægtløftning til din træningsplan som minimum 3 gange for hver uge.

Tips til at tage på i vægt på 10 dage

 • Hvad du har brug for: Vægt træning
 • Hvad du skal gøre: Inkluder motion især vægttræning i din daglige rutine mindst tre gange om ugen.
 • Hvorfor virker dette: Ved at træne vægt, bliver det overskydende fedt omdannet til muskler. Muskelmassen stiger, hvilket får kroppen til at se omfangsrig ud og endda hjælpe med at få mere masse. Det er en misforståelse, at tynde mennesker ikke skal træne. Træning er meget vigtigt for alle, da det hjælper alle med at nå den ideelle vægt. For tynde mennesker arbejder det mod at få masse og for fede ved at tabe fedt.

5. Kreatintilskud:

Kreatinpillerne er i stand til at lette en række atleter til at tage på i vægt. For at gå op i vægt på 10 dage fungerer kreatinpiller som en magisk pille. Det er meget vigtigt at konsultere din læge, før du tager kreatintablet.

Tips til at tage på i vægt på 10 dage

 • Hvad du har brug for: Kreatinpiller
 • Hvad du skal gøre: I de første 5-7 dage skal du tage en ladningsdosis på 20 g kreatinpiller, som kan opdeles i 4 portioner. Senere kan en minimal dosis på 3-5 g kreatin fortsættes på ubestemt tid.
 • Hvorfor virker dette: Kreatin virker som magi for dem, der ønsker at tage på i vægt. Det hjælper mennesker med at få masse ud over normale niveauer. For dem, der har været på jagt efter Hvordan man øger kropsvægten på 10 dage, er kreatinpiller nøglen. Disse piller fungerer som magi for at hjælpe med en sund vægtforøgelse.

6. Korrekt søvn:

Hovedparten af ​​musklerne renoverer og udvikler sig selv samtidig med, at vi sover. Derfor er gode hviledage plus søvn afgørende for væksten af ​​muskelmasse. Så det kan varmt anbefales at tage mindst 6 til 8 timers søvn.

Tips til at tage på i vægt på 10 dage

 • Hvad du har brug for: En god søvn på 6-8 timer hver dag
 • Hvad du skal gøre: Følg en rutine og sov mindst 6-8 timer hver dag.
 • Hvorfor virker dette: Ligesom træning og andre ting er vigtige for at tage på i vægt, så er regelmæssig søvn. Faktisk går søvn og vægttræning hånd i hånd. Du kan ikke se muskelvækst så meget som forventet, hvis du ikke sover regelmæssigt. Leder du efter, hvordan du tager på i vægt for kvinder på 10 dage, så prøv at sove regelmæssigt for at se tingene ændre sig mirakuløst.

7. Gulerodssaft:

For dem, der leder efter, hvad de skal spise for at tage på i vægt på 10 dage, er den hemmelige ingrediens gulerodssaft. Begynd hvert måltid med 2 oz. af gulerodssaft på ufyldt mave; ellers fang fordøjelsesenzymer tyve minutter før måltider. Gulerodssaften motiverer også bevægelsen af ​​enzymfremstilling i tyndtarmen og udvikler næringsassimilering. Fordøjelsesorganerne giver ekstra kraft til helt at opsuge næringsstofferne såvel som kalorier fra den mad, du indtager.

 • Hvad du har brug for: 2-3 gulerødder
 • Hvad du skal gøre: Forbered en frisk juice af 2-3 gulerødder og indtage den på tom mave. Start dit måltid med gulerodssaft.
 • Hvorfor virker dette: Gulerodssaft får kroppen til at udskille fordøjelsesenzymer og øger dermed appetitten. Maden, der indtages efter at have gulerodssaften, kan fordøjes ordentligt og hjælper derved med vægtøgning. For dem, der leder efter, hvordan man går op i vægt på ti dages hjemmemedicin, så er dette den bedste.

8. Forøg daglige måltider:

Hvis du leder efter, hvordan du bliver fed på 10 dage, er den enkleste løsning at øge antallet af måltider om dagen. Ved at gøre dette, vil du automatisk indtage det større antal kalorier uden at lægge store anstrengelser.

 • Hvad du har brug for: Forøg dit antal daglige måltider til 4-5 måltider om dagen.
 • Hvad du skal gøre: Konstruer din daglige måltidsplan på en måde, så du spiser mindst 3 fulde måltider og 2 mellemmåltider.
 • Hvorfor virker dette: At spise oftere vil øge det daglige kalorieforbrug på en ubesværet måde. Spis kalorierige fødevarer for at øge vægten på 10 dage.

9. Yoga:

Gad vide, hvordan man øger vægten på 10 dage? Bare begynd at dyrke yoga regelmæssigt, og inden for 10 dage vil du se et magisk resultat.

 • Hvad du har brug for: Inkluder yoga i din daglige rutine.
 • Hvad du skal gøre: Udfør mindst 30 minutters yoga hver
 • Hvorfor virker dette: Yoga er en smuk måde til internt at helbrede kroppen. Enhver indre ubalance i kroppen kan let afbalanceres gennem yoga. Der kan være forskellige årsager til ikke at tage på i vægt, som hurtigt kan løses, og du kan vokse på 10 dage med yoga.

10. Motion:

For de mennesker, der leder efter løsninger på, hvordan man hurtigt bliver fed på 10 dage, har vi en løsning på dit problem. Bare begynd at træne regelmæssigt og se ændringen i din fysik. Du undrer dig måske over, at du allerede er slank og træning ville få dig til at tabe dig yderligere, men denne teori er en ren myte, og at træne regelmæssigt vil bringe en vidunderlig ændring i din krop.

 • Hvad du har brug for: Træning i enhver form
 • Hvad du skal gøre: Træn i enhver form i mindst 30 minutter i 5 dage om ugen.
 • Hvorfor virker dette: Træning regulerer stofskiftet i kroppen og øger appetitten. Dette hjælper igen med at tage på i vægt. Så hvis du leder efter, hvordan du går op i vægt på 10 dage naturligt, er det først og fremmest at inkludere træning i din daglige rutine.

11. Fjern stress:

En af de største årsager til vægttab er stress. Så hvis du leder efter, hvordan du tager på i vægt for mænd på 10 dage, så begynd med at fjerne stress fra dit liv. Fordi uanset hvilken indsats du lægger i at øge madindtaget, og alt, men intet, vil fungere, medmindre du er stressfri.

 • Hvad du har brug for: Fjern stress
 • Hvad du skal gøre: Gør meditation, der kan hjælpe dig med at lindre stress.
 • Hvorfor virker dette: Stress dræber sult og undertrykker appetitten. Så hvis du leder efter tips til at tage på i vægt på 10 dage, så er det hemmelige tip at fjerne stress.

12. Bliv motiveret:

 • Hvad du har brug for: Positiv holdning
 • Hvad du skal gøre: Bliv motiveret.
 • Hvorfor virker dette: At tage på er aldrig øjeblikkeligt, og ligesom at tabe sig er en langsigtet proces. Du skal nå langt, og derfor er det meget vigtigt, at du forbliver motiveret. Bær en positiv holdning, og lad dig ikke aflede fra dit mål.

Ting at undgå:

Følgende er visse ting, man skal undgå for at se en sund og ordentlig vægtforøgelse:

Rygning:

Rygning er sundhedsskadeligt. En langvarig rygning dæmper din appetit og får dig til at tabe dig. Så hvis du allerede er undervægtig og længes efter at tage på i vægt på den sunde måde, så er det helt op til at stoppe med at ryge. Hvis du dog ikke kan holde op med at ryge, skal du i det mindste undgå at ryge en time før og efter hvert måltid.

Cykling :

Ved cykling øges stofskiftet betydeligt og hjælper med at tabe sig. Så for at gå op i vægt gå til andre former for træning, men bestemt ikke cykling.

Løb:

Ligesom cykling øger løb også stofskiftet. Gå til jogging i stedet. At dyrke motion er livsstilen, men når du leder efter at tage på i vægt, er det ikke en god idé at lave øvelser, der kan øge dit stofskifte.

At tage på i vægt er lige så kedeligt som at tabe det. Bliv motiveret og følg sunde vaner for hurtigt at gå op i vægt og systematisk. Det er aldrig tilrådeligt, at du går efter usunde spisevaner, herunder at spise junks for hurtigt at tage på i vægt. Du går måske hurtigt op i vægt, men det har sine egne ulemper.