20 bedste motivationstip til at tabe sig: Hjælper med at nå dit mål

Motivationstip til at tabe sig | Ofte stillede spørgsmål

Tabe kræver mere fokuseret sind end noget andet. Du tæller muligvis dine kalorier ned til et ris og løber miles hver dag, men hvis du ikke er konsekvent i det, du gør, vil det dræbe din drøm om vægttab hurtigere end noget andet. En ordentlig tankegang er derfor afgørende at tabe sig og holde den fra permanent også. Her er de 20 bedste tips til at give dig motivationen til at tabe dig og prale med den perfekte figur.

Motivation til at tabe sig

Bedste motivationstip til at tabe sig:

Artiklen herunder diskuterer i detaljer de bedste tips til at forblive motiveret til hurtigt at tabe sig.

1. Beslut, hvorfor du skal tabe dig:

Forskning viser, at det hurtigste vægttab sker, når motivation kommer indefra. Sæt dig derfor ned og skriv ned alle dine personlige grunde til at tabe dig i detaljer. Det kan være alt fra at passe ind i dit gamle tøj, forsøge at undgå visse livsstilssygdomme, der kører i familien som diabetes og hypertension, tage sig af dine hyperaktive børnebørn og slå dem i et løb, eller bare se bedst ud for en kommende familiefunktion.

Skriv dem ned, og sæt dem om muligt fast på en væg, hvor du altid kan se dem. Det hjælper dig med at nå dit vægttabsmål ved at forblive engageret og motiveret til din kost og træningsplan.

2. Indstil kortsigtede mål, og følg din fremgang:

De siger, at man skal se på det større billede for at lykkes i livet. I dette tilfælde klart ikke !! Indstil et sidste mål, men fokuser ikke helt på det, da det kun vil demotivere dig over en periode. Sæt i stedet kortsigtede mål og fokuser på at nå dem, et ad gangen.

For eksempel, sæt ugentlige vægttabsmål og planlæg processen for at nå dette mål. Skriv ned, hvor meget motion og hvilke ændringer i din kost der kræves dagligt for at nå det ugentlige mål. Start småt som, ”jeg går i 15 minutter i dag. “Og gradvist øge det for at øge dit vægttab.

Fortsæt med at følge dine fremskridt med små intervaller, og som de siger, udgør små vanddråber et helt hav; dine kortsigtede mål vil føre til imponerende vægttabsmål over en periode.

3. Fejr små præstationer:

Lad være med at være hård ved dig selv. At slå dig selv over små skuffelser vil sænke din selvtillid og hæmme din vægttabsrejse på lang sigt. Har du tabt et halvt kilo på en uge? Fejr din lille bedrift ved at forkæle dig selv med en film eller en udflugt med venner. Sørg for, at du ikke går over bord med fejringen, hvis du er bekymret for mad og får alt den vægt tilbage, som kun vil være skadelig igen.

4. Opret en maddagbog:

At føre en journal styrker tankegangen på en positiv måde. Det gør dig ansvarlig over for dig selv, og dermed kan du ikke blive ved med at udsætte det sæt lunges eller den diæt, du gerne ville starte, men aldrig gjorde. Det vil også inspirere dig til at præstere bedre for dig selv uden urealistiske forventninger.

5. Gem fotografier af din fremgang:

Vi har så mange før og efter vægttabsbilleder på medierne, at det er blevet til at begynde at lyde lidt klichéfyldt, men bevare en fotolog af dit vægttab. Over tid vil du bemærke subtile ændringer i din krop; et kærlighedshåndtag tabt, den dobbelte hage væk osv., som hjælper dig med at forblive motiveret og blive ved med at stræbe efter mere. En dag kan du endda blive en andens motivation for at tabe sig gennem disse billeder.

6. Fokus på det positive:

Vægttab kan være følelsesmæssigt og fysisk anstrengende og kræver, at du til enhver tid er positiv. Hver lille forhindring, du overvinder, er en vundet kamp, ​​hvor lille den end kan se ud til at være. En positiv tankegang er en forudsætning for, at enhver vinder kan forblive motiveret på en lang og trættende rejse.

7. Hold dig i form og aktiv:

Vægttab betyder ikke kun gymnastik og træning. Det kan også betyde, at du generelt bliver mere aktiv og bliver ved med at bevæge dig for at forblive i form. Du kunne endelig lytte til din mor og rydde op i dit værelse, hjælpe hende med at vaske op, rive haven, bare små gøremål rundt i huset, som også tæller i kalorieforbrændingsfanen.

8. Forbedre mental sundhed og humør:

Vægttab kan være en lang, hårdt udtrukket kamp. Hold dit humør glad hele tiden og fokuser på dit mentale helbred. Lyt til god musik og lad dig rive med af melodierne til dit eget lykkelige sted. Tag en lang køretur, eller søg en lodden ven for at holde dig selskab hele tiden.

9. Forbedre dit udseende:

Når du skrider frem i denne vægttabsrejse, skal du passe bedre på dig selv og forbedre dit udseende. Klæd dig godt på i en body-fit jakkesæt, brug gode smykker og forkæl dig selv generelt med et øjeblikkeligt humørløft og motivation til at tabe sig.

10. Giv vigtighed til wellness, ikke kun vægttab:

Vægttab forveksles ofte kun med at tabe sig, men det er det ikke. Det betyder at tabe kropsfedt og holde det væk for altid. Spis en ordentlig kost for at nære din krop. Træn for at holde dig i form og aktiv, ikke kun for at tabe dig. Fokuser på hele dit velbefindende og helbred og ikke kun på at tabe dig.

11. Vælg en rollemodel:

Vælg et forbillede, ikke en super tynd skuespillerinde på tv eller en berømthed, men en fantastisk person, der er nået dertil, hvor de er ved hårdt arbejde, deres præstationer, hvilket mere sandsynligt giver dig inspiration til vægttab over en længere periode af tid. Beundring af fysisk skønhed giver dig kun et øjebliks adrenalinbølge, men falmer hurtigt.

12. Undgå at sammenligne med andre:

Sammenlign aldrig dig selv med andre, hvad enten det er figur, kropstype eller vægttab. Hver har sin egen rejse, og selvom alt ser rosenrødt ud udefra, har alle deres egne forhindringer og tilbageslag, som du ikke kender til. Du er unik og speciel alene … elsk dig selv først !!

13. Lev som den person, du ville være:

Alle har et billede i tankerne om, hvad de vil blive, siger 20 år ned ad banen. Hvis du vil blive en sund person, skal du starte med at ændre din livsstil og miljø i overensstemmelse hermed. Rengør dit køleskab for alt det usunde skrammel, begynd at gå til det nærmeste supermarked i stedet for at tage bilen osv..

14. Bevar støttende relationer:

Familie og venner kan være en stærk motivator og hjælpe dig med at nå dine drømmevægtmål. Bliv ved med at tale med dine nærmeste og lad dem vide, at du er seriøs omkring dette, og bed om støtte og opmuntring til at nå vægttabsmålet.

15. Lav en plan, der passer til din daglige livsstil:

Prøv at planlægge en madplan, som du kan leve med. Planlæg din træning i overensstemmelse med din tidsplan og passer til din daglige livsstil. Gå ikke for meget med planer, da de kan være skadelige for dine motivationstip til at tabe sig i det lange løb.

16. Undgå faddiæter og ekstreme vægttabsplaner:

De fleste af det ekstreme vægttab, visse drikkevarer og produkter, der lover at levere, er ikke reelle og kan kun opnås med korrekt kost og motion. Kendis -modefoder fungerer ikke på lang sigt, og du vil kun kæmpe for at forblive motiveret, hver gang du fejler. Husk, langsom og stabil vinder løbet.

17. Har social ansvarlighed:

Ansvarlighed driver dig hurtigere og er den bedste måde at forblive motiveret for vægttab. Det vil give et boost til din viljestyrke, hvis du fortæller en ven om din rejse og står ansvarlig over for dem. Endnu bedre, hvis du bliver offentliggjort på sociale medier, vil du have en flok kære, der hepper på dig.

18. Planlæg korrekt og giv lidt tid til tilbageslag og fejl på din rejse:

Du er ikke en superhelt. Der vil altid være tilbageslag som fødselsdagsfester, begivenheder, ferier eller stress på arbejdet. Stress ikke dig selv for meget om disse fejl og fokuser igen. Du kan bede om hjælp fra en ven eller læse en motiverende bog for at komme tilbage på sporet. Planlæg korrekt for at give mulighed for tilbageslag og giv dig selv en pause fra alt presset.

19. Vær konkurrencedygtig og stræb hårdt:

Konkurrence har drevet menneskeheden til at forblive i toppen i evigheder. En lille smule venlig konkurrence er nødvendig for at blive motiveret til at tabe sig. Ifølge forskning er der en stigning på 20 % i vægttab i konkurrencegrupper sammenlignet med deres jævnaldrende.

20. Bliv grundet og omfavn dig selv i spejlet:

Det er vigtigt at forblive forankret for at blive motiveret til at tabe sig. Omfavn altid den ægte dig i spejlet. Når du er klar til at ringe, skal du stoppe op og tænke på fremtiden og hvad du vil, hvilket hjælper dig med at finde motivation igen.

Håber vores motivationstip til at tabe sig smart og med ekstremt fokus har inspireret dig til at starte din vægttabsrejse. Næste gang du prøver at tabe dig ved at følge vores motiverende tanker om vægttab, må du dele din oplevelse med os.

Ansvarsfraskrivelse: Oplysningerne i artiklen ovenfor er kun til uddannelsesmæssige formål. Kontakt venligst en professionel for at få lægehjælp vedrørende motiverende tips til vægttab.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hjælper koldt vand med at forbrænde fedt?

Svar: At drikke koldt vand kan faktisk forbrænde et par kalorier, da kroppen skal opretholde sin kernetemperatur. Det er dog ikke så vigtigt for vægttab.

2. Sådan kontrolleres usund madbehov?

Svar: Drik tilstrækkeligt vand. Gå ikke på modefoder; du vil overspise bagefter og få mere vægt. Sov godt, og stress ikke. Planlæg dine måltider i god tid.

3. Hvordan kan jeg begynde at bruge disse tips til at tabe sig?

Svar: Begynd for det første at tænke som en tynd person ville, og få det overvægtige billede ud af dit sind. Start derefter med at følge ovenstående tip og tab dig som en proff.