9 Bedste og hjemmelavede milkshakes til vægttab

Alle drømmer om at være slanke og trimme, og du sulter dig selv, tilbringer timer i gymnastiksalen og sveder for at tabe sig. Men nu kan du værne om og forkæle dig selv og stadig tabe dig ved at nippe til lækre, vandende milkshakes og stadig have en tendens til at makulere kilo og se mere attraktiv ud. Disse shakes hjælper dig ikke kun med at blive slankere, men hjælper samtidig med at forynge din hud, da milkshaken er fuld af vigtige næringsstoffer og mineraler. Disse hjælper med at øge stofskiftet, hvilket er en vigtig ting, der hjælper dig med at reducere kilo, og du begynder at virke slankere på samme tid med en opsigtsvækkende glød i ansigtet.

Bedste og hjemmelavede milkshakes til vægttab

Effektiv vægttab Milkshake Opskrift:

Her er nogle top 9 unikke og fristende milkshakes, som hjælper dig med at reducere vægten og få dig til at se yngre ud.

1. Fantastisk grønt proteinmilkshake til vægttab:

Mange af jer kan ikke lide smagen af ​​spinat, men nu med andre ingredienser kan du nippe og blive sundere og slankere.

Ingredienser:

Rensede 20-25 spinatblade, få ananasstykker og en banan, en spiseskefuld chiafrø og hørmel, en kop usødet mandelmælk og nogle isterninger.

Proces til forberedelse:

Nu er det at forberede din rige proteinrige shake fuld af vitamin A. Tag alle ingredienserne i en blender og vend dem, indtil de bliver glatte. Tilsæt derefter nogle isterninger og vend igen et stykke tid. Hæld det i et glas og nip langsomt.

2. Coconut Milkshake til vægttab:

Du har modstået at forbruge kokosmælk, da det har meget fedt og chokolade, men nu kan du lave en sund milkshake af det og reducere vægten.

Ingredienser:

En dåse let fedtfattig kokosmælk, tre skeer rå risproteinpulver med chokoladesmag, nogle isterninger og en teskefuld vanilleekstrakt.

Proces til forberedelse:

Nu er kokosmælk tilgængelig med lavt fedtindhold, og du kan prøve dem som en god proteinshake, som hjælper dig med at øge stofskiftet og igen hjælper med at makulere nogle kilo. Tag alle ingredienserne i en ren blender og vend lidt i brøkdele af sekunder, indtil alle ingredienserne blender fint. Læg derefter nogle isterninger i et glas og skub shaken, og hvis du vil, tilsæt lidt organisk honning til drikken.

3. Bær og bananmilkshakes til vægttab:

Her kommer en shake, der indeholder masser af C -vitamin og antioxidanter, der stimulerer dit stofskifte.

Ingredienser:

En skrællet banan i skiver, en halv kop jordbær, blåbær, hindbær, et æble sammen med en kop usødet mandelmælk, nogle isterninger

Proces til forberedelse:

Hvis du vil have en tykkere og koldere shake, end du fryser alle ingredienserne få timer tilbage eller bare køler dem efter dit valg. Tag alle frugterne og blend dem godt med nogle isterninger og nyd langsomt støt milkshaken.

4. King of Fruits Milkshake til vægttab:

Hver og en af ​​jer elsker mango, men modstå det, når vi alle er på vægttabsprogram, men nu laver lækker milkshake og reducerer vægten.

Ingredienser:

8-10 skiver frisk mango og ananas, en kop yoghurt med smag eller almindelig efter din smag og hakket hørfrø en spiseske.

Proces til forberedelse:

Først renser du frugterne og skærer dem i tern og tager alle ingredienserne i en blender inklusive yoghurt og hørfrø. Vend eller blend i næsten et minut, indtil det er blevet glat, og din proteinrige og forfriskende milkshake er klar til at erstatte måltidet.

5. Ananas og Chiafrø Milkshake til vægttab:

Her kommer en mest nærende milkshake lavet af chiafrø og ananas.

Ingredienser:

En spiseskefuld chiafrø, med en kokosmælk, en tsk flakeret kokosnød, en kop frossen ananas og en halv kop yoghurt almindelig eller aromatiseret efter dit ønske.

Sørg for at bløde chiafrøene natten over i køleskabet, så det bliver blødt

Proces til forberedelse:

Tag alle ingredienserne i en ren blender og blend det til det er glat, og nip dem langsomt, da det holder dig mæt i timevis og aktiv.

6. Grønne druer og Blue Berry Milkshake til vægttab:

Her kommer lækre druer og blå bær milkshake fyldt med masser af C -vitamin.

Ingredienser:

En kop vaskede druer og blå bær (frisk eller frossen efter din tilgængelighed) en kop mandelmælk og et strejf kanel forbedrer smagen

Proces til forberedelse:

Tag alle ingredienserne, blend dem, indtil det bliver glat, hæld i et glas fyldt med is og få en velsmagende sund milkshake.

7. Yoghurt, avocado og jordbærmilkshake til vægttab:

Endnu en velsmagende milkshake, der hjælper med at reducere vægten og få dig til at fremstå god og sund.

Ingredienser:

En kop avocado, jordbær og yoghurt med lavt fedtindhold eller almindelig fedt, en spiseskefuld hørfrøolie og nogle isterninger.

Proces til forberedelse:

Kom alle frugter og yoghurt i en blender og blend i et minut eller to, indtil det bliver glat, tilsæt derefter isterninger og koldpresset hørfrøolie og blend igen i et minut. Din kolde fristende milkshake er klar til at drikke.

8. Kraftig æggehvide og mandelmilkshake til vægttab:

Her kommer en rysten for folk, der elsker æg og ikke kan blive uden det.

Ingredienser:

Ét skive æggehvide proteinpulver, en op mandelmælk og nogle isterninger.

Proces til forberedelse:

Bland alle ingredienserne i næsten 1-2 minutter, og denne lækre lavt kalorieindhold milkshake er klar til at fylde din mave.

9. Nærende havregryn Milkshake til vægttab:

Havregryn og banan er både sunde og opløselige fibre, som hjælper dig med at forblive aktiv og endda booste dit hjerte også.

Ingredienser:

En fjerdedel kop havregryn eller havre med smag, en banan i tern, en halv kop fedtfattig yoghurt og mandelmælk, en pink kanel.

Proces til forberedelse:

Blend alle ingredienserne i en blender, indtil de bliver glatte, og lav en høj fibrøs milkshake, der hjælper med at reducere vægten.

Når du beslutter dig for at tabe nogle ekstra kilo, som du tænker på at springe måltider over, men når du tænker på det, skal du erstatte det måltid med noget sundhedsmæssigt, proteinfyldt milkshake. Milkshaken holder dig mæt til det næste måltid og forhindrer dig dermed i at spise uønsket mad og kaloririg mad og dæmper endda trangen, da maven er fuld få timer, og samtidig er du aktiv.