Grøn kaffe til vægttab: Fordele, dosering, opskrifter!

Hvis du er en sundhedsentusiast, skal du allerede kende grøn te. Men har du nogensinde hørt om grøn kaffe? Ja! Du læste det, ikke sandt! Grøn kaffe er en anden variant af den almindelige kaffe og er langsomt på vej ind på det almindelige marked. Indtagelse af grøn kaffe til vægttab er blevet den seneste mode blandt den yngre generation, og der er et par videnskabelige grunde til at understøtte denne popularitet.

I denne artikel vil vi gå dybere ind i sammenhængen mellem grøn kaffe og vægttab sammen med tilberedningsmetode, fordele, bivirkninger og de bedste grønne kaffemærker på markedet.

TOC:

 • Er grøn kaffe virkelig nyttig til vægttab?
 • Sådan bruges grøn kaffe til vægttab?
 • Anbefalet dosering af grøn kaffe om dagen
 • Fremstilling af grøn kaffe til vægttab
 • Er grøn kaffe god til gravide og børn?
 • Grøn kaffe vs grøn te: Hvilket er bedre til vægttab?
 • Top 5 bedste grønne kaffe til vægttab
 • Ofte stillede spørgsmål

Grøn kaffe til vægttab

Er grøn kaffe virkelig nyttig til vægttab?

Grøn kaffe tilberedes af kaffeplantens rå og ikke -ristede bønner. Ifølge en undersøgelse indeholder Green Coffee Extracts (GCE) to hovedmidler – koffein og chlorogensyre, som kan hæmme fedtoptagelse og aktivere fedtstofskifte i leveren (1). Visse eksperimenter udført på mus afslørede også, at chlorogensyre er ganske effektiv til at sænke kolesterol- og triglyceridniveauer (2).

Disse eksperimenter er imidlertid ikke tilstrækkelige til at påstå, at grøn teekstrakt kan bruges som et værktøj til vægttab. Undersøgelserne blev udført ved hjælp af begrænsede prøver, der ikke kan bekræfte effektiviteten og sikkerheden af ​​grøn teekstrakt til at reducere vægten hos mennesker (3).

Sådan bruges grøn kaffe til vægttab?

Der er to måder at indtage grøn kaffe til vægttab – Grøn kaffedrik og Grøn kaffe ekstrakt kosttilskud.

1. Grøn kaffedrik

Grøn kaffe kan tilberedes ved at tilsætte de grønne kaffebønner i varmt vand. Resultatet er en grønfarvet klar væske, der har en unik urtelugt og smag, i modsætning til den aromatiske sorte kaffe. Da bønnerne er rå og ikke -ristede, er det svært at lave et formalet pulver af dem. Dem du får på markedet frysetørrer bønnerne, dehydrerer og laver et groft pulver af dem.

Grøn kaffe indeholder en lidt højere procentdel koffein end den sorte sort. Måden at undgå dens bivirkninger er ved at begrænse indtagelsen af ​​denne drink eller ved at vælge en koffeinfri sort.

2. Grøn kaffetilskud

En anden bedste måde at bruge grøn kaffe til vægttab er ved at tage kosttilskud. Grønne kaffekapsler indeholder store mængder chlorogensyre og sparer dig også for den uopmærksomme smag af den opløselige drikkeform. Du kan dog ikke tage disse piller uden at kontakte lægen, da overdosering kan føre til mange sundhedsrisici.

Anbefalet dosering af grøn kaffe om dagen

Den grønne kaffedosis afhænger af alder, sundhedstilstand og mere, der er ingen klar etablering af den anbefalede daglige dosis grøn kaffe til vægttab. Men i en undersøgelse fik patienterne en dosis på 400 mg grønt kaffeekstrakt om dagen og oplevede ingen bivirkninger (4).

For at være på den mere sikre side kan du begrænse dit indtag af grøn kaffe til 200-400 mg om dagen. Dette kan svare til at tage 2-3 kopper grønne kaffedrikke dagligt.

Fremstilling af grøn kaffe til vægttab?

Grøn kaffe kan tilberedes ved hjælp af hele grønne kaffebønner, pulver eller ekstrakt på markedet. Her er trinene til at forberede en kop frisk grøn kaffe til vægttab:

Ingredienser:

 • Grønne kaffebønner eller pulver
 • Vand

Fremstillingsmetode:

 • Tag nogle grønne kaffebønner og blød dem i vand et stykke tid
 • Spring dette trin over, hvis du bruger grønt kaffepulver
 • Kog nu lidt vand og tilsæt de gennemblødte frø eller pulver
 • Kog i 10 minutter og rør af og til
 • Sluk for flammen og lad væsken stå uforstyrret et stykke tid
 • Filtrer kaffen og indtag den med det samme

BEMÆRK: Hvis du bruger ekstrakt af grøn kaffe, skal du bare tilføje det til en kop varmt vand og røre det for at indtage det med det samme.

Serveringsforslag: Grøn kaffe har ingen iboende smag, og det tilrådes at tilføje lidt honning eller et andet smagsstof for at nyde drikken.

Er grøn kaffe god til gravide og børn?

Der er ikke foretaget større kliniske undersøgelser for at forstå sikkerheden ved grøn kaffe på gravide og børn. Grøn kaffe indeholder store mængder koffein, som generelt ikke foreslås under graviditeten. Børn kan også opleve bivirkninger med små doser koffein. Derfor holder børn og kvinder, der er gravide og ammende, bedre væk fra grøn kaffe for at forhindre uønskede risici.

Grøn kaffe vs grøn te: Hvilket er bedre til vægttab?

Er grøn kaffe bedre end grøn te til vægttab? Dette er en uendelig debat, da begge drikkevarer har deres egne sundhedsmæssige fordele. Grøn te er rig på antioxidanter og koffein, som kan øge stofskiftet ved at øge termogenesen. Der er masser af undersøgelser for at bevise, at grøn te kan understøtte vægttab ved at øge fedtoxidationshastigheden under træning.

Når det kommer til grøn kaffe, er der minimal information tilgængelig om, hvordan det forårsager vægttab. En almindelig teori er, at grøn kaffe indeholder chlorogensyre, der kan fremme fedttab i kroppen, mens det høje koffeinindhold kan understøtte vægttab.

Så både grøn te og grøn kaffe kan fremme vægttab og også komme med deres eget sæt bivirkninger!

Top 5 bedste grønne kaffe til vægttab

Planlægger du at erstatte din morgen kop kaffe eller te med grøn kaffe? Her er nogle af de mest betroede grønne kaffemærker til vægttab i Indien:

1. Sinew Nutrition Grønne kaffebønner pulver

Sinew Nutrition Grønne kaffebønner pulver

KØB NU

Sinew Arabica Green Coffee Beans pulver er et 100% autentisk og uforfalsket produkt, der kommer fra HealthGenieIndia -virksomheden. Bønnerne stammer fra økologiske gårde og tilberedes under hygiejniske forhold. Dette grønne kaffepulver er koffeinfri og ikke -ristet for at bevare den maksimale mængde klorogensyre for at understøtte vægttab.

2. Neuherbs Økologisk grøn kaffe

Neuherbs økologisk grøn kaffe

KØB NU

Neuherbs Grøn kaffe er et andet bedste mærke, der tilbyder friske og ikke -ristede bønner. Det er 100% organisk og indeholder de maksimale mængder chlorogensyre. Mærket giver også en gratis kostrådgivning for at nå dine fitnessmål.

3. Wellona grønne kaffebønnekstrakt

Wellona grønne kaffebønnekstrakt

KØB NU

Wellona Green Coffee Bean ekstrakt kommer i form af kapsler til brugervenlighed. Hver flaske indeholder 60 mørkegrønne kapsler, som kun har 20 mg koffein, i modsætning til den almindelige kaffe. Forskning bekræfter også, at Wellona grønne kaffeekstraktkapsler var effektive til at fremme kropsfedt og vægttab.

4. GreenBrrew Instant Green Coffee Powder

Greenbrrew instant kaffe pulver

KØB NU

Hvis du leder efter en kop instant grøn kaffe, er dette det bedste produkt på markedet. GreenBrrew Green Coffee kommer som en æske med 20 naturlige instant kaffe -poser. Du kan bare tømme indholdet af hver pose i en kop varmt vand og nyde en velsmagende bryg på få minutter.

5. Vihado Nutrition Green Coffee Beans Powder

Vihado Nutrition Kaffebønner Pulver

KØB NU

Vihado Green Coffee Beans Powder er et 100% sikkert og økologisk produkt, der understøtter vægtkontrol. Det er beriget med antioxidant GCA -pulver til forbedring af immunitet og boost af stofskifte. Da det ikke indeholder tilsætningsstoffer, kan du være sikker på at få maksimale fordele ved dette pulver.

Så folkens! Planlægger du at prøve at bruge grøn kaffe til vægttab? Hvis du allerede er begyndt at bruge det, så lad os vide dine erfaringer og resultater med os. Fortsæt også med at opdatere os om alle interessante opskrifter på grøn kaffe for at gøre den mere interessant og velsmagende!

ANSVARSFRASKRIVELSE: Denne artikel er udelukkende skrevet til informationsformål og støtter ikke grøn kaffe til vægttab eller nogen af ​​de ovennævnte produkter. Indholdet er på ingen måde tænkt som en erstatning for professionel lægehjælp, diagnose eller behandling af vægttab. Vægttab skal opnås gennem en ordentlig kost og livsstil, og resultaterne kan variere fra person til person.

Ofte stillede spørgsmål og svar (ofte stillede spørgsmål):

1. Kan jeg drikke grøn kaffe på en tom mave?

Indtagelse af en koffeinrig drink som grøn kaffe på tom mave kan udløse frigivelse af mavesyre. Dette kan føre til en brændende fornemmelse i maven, sure opstød og sår. Så eksperter anbefaler at indtage grøn kaffe mellem måltiderne for at undertrykke appetitten og støtte vægtkontrol.

2. Hvordan smager grøn kaffe?

Grøn kaffe tilberedes af ubrændte, rå bønner og har ikke den karakteristiske kaffearoma. Faktisk betragter folk dette mere som en urtete end en kaffe på grund af fremstillingsmetoden og det opnåede output. Så hvis du forventer en aromatisk kaffebrygning, kan du blive lidt skuffet!

3. Er der andre fordele ved at drikke grøn kaffe?

Der har været nogle minimalt udførte undersøgelser, der viser, at grøn kaffe kan undertrykke appetitten, opretholde blodsukkerniveauet og også hjælpe med at kontrollere hypertension. Imidlertid er der ikke nok beviser til rådighed til at understøtte disse udsagn, og vi kan vente på flere forsøg for at bekræfte det samme!