Hjælper tyggegummi dig med vægttab?

Hvem husker ikke tyggegummi i deres barndom? En pakke tyggegummi er et must-have for mange af os i ungdomsårene. Så sjovt som det kan være, havde du nogensinde forestillet dig, at du kan bruge tyggegummi til vægttab? Ja, denne enkle vane sammen med sunde spisevaner og ordentlig motion kan effektivt nå din målvægt (1).

En enkel måde at tabe sig på ved at tygge tyggegummi er ved at udskifte kalorieindholdte snacks med tyggegummi for at tilfredsstille dine sultpiner. Gå gennem denne artikel for flere spændende detaljer uden at spilde et minut.

TOC:

 • Hvordan hjælper tyggegummi med vægttab
 • Fordele ved tyggegummi til vægttab
 • Bedste tyggegummi til vægttab
 • Overdreven forbrug og effekt på dit helbred
 • Ofte stillede spørgsmål

Tyggegummi til vægttab

Hvordan hjælper tyggegummi med vægttab:

Tyggegummi er en af ​​de letteste måder at modstå fristelsen til at spise unødigt. Hvis du åbner et tyggegummi og gumler på det, når du har lyst til noget skrammel, eller mens du er ude at gå en tur, hjælper det med at undgå ekstra kalorier og undgår uønsket vægtforøgelse (2). Her er nogle måder, du kan træne et tyggegummi ind i din daglige rutine.

 • Du kan tygge tyggegummi mellem dine måltider, hvis du opfordrer til at spise en snack (3).
 • Pop et tyggegummi, når du er til fest eller i en biograf.
 • Du kan bruge et tyggegummi, når du laver mad, da du kan nippe til madlavning ubevidst.
 • Læg en pakke tyggegummi i din pung, så du ikke falder for de højt kalorieindhold snacks.

Fordele ved tyggegummi til vægttab:

 • Tyggegummi hjælper dig med at spise færre kalorier.
 • Tyggegummi hjælper med at tabe ansigtsfedt, da din kæbe arbejder op i alle disse muskler.
 • Sammenlignet med de mennesker, der ikke tygger tyggegummi, forbrænder dem, der gumrer på et tyggegummi, flere kalorier.
 • Det hjælper dit trang til snacks, op til 40 procent, ved at reducere din appetit (4).
 • Du kan tabe op til 10 kilo om året ved blot at foretage nogle livsstilsændringer som at tage trappen sammen med tyggegummi.
 • Den væsentligste fordel ved tyggegummi er, at ved at erstatte en pose chips med tyggegummi kan du tabe op til to kilo om året.

Bedste tyggegummi til vægttab:

Vi præsenterer dig for en liste over tyggegummityper, du kan finde, som kan bruges til vægttab alt efter din smag og behov.

1. Sukkerfrit tyggegummi:

Som navnet antyder, er denne tyggegummi sukkerfri og anses for nyttig til vægttab. Sørg for, at du ikke overskrider grænsen på 50 til 20 gram sukkerfrit tyggegummi om dagen.

Selvom det er godt, kan alt i overskud forårsage mere skade end gavn. De kunstige sødestoffer, der findes i det sukkerfrie tyggegummi, kan forårsage alvorlige helbredseffekter, hvis de tages for meget.

2. Koffeinfri tyggegummi:

En af de fremtrædende forbindelser, der findes i mange te og kaffe, er koffein. Det hjælper med at forbrænde fedt og kalorier i din krop, og hjælper dig med at tabe fedt i processen (5). Det viser også et betydeligt fald i krops- og fedtmasseindeks ved at indtage et koffeinfri tyggegummi.

Hvis du er en ivrig kaffedrikker, skal du prøve ikke at have for meget koffeintyggegummi, da det kan overskride grænsen for koffeinindtag pr. Dag.

Et tyggegummi om dagen kan ikke forårsage mange bivirkninger, men sørg for at undgå at indtage overdreven koffein.

3. Nikotintyggegummi:

Nikotin er en almindeligt forekommende komponent i cigaretter. Det får dig til at spise mindre ved at reducere appetitten. Det hjælper din krop med at forbrænde alle de ekstra kalorier ved at øge din krops stofskifte.

Selvom der er fordele ved at bruge nikotingummi, er der skadelige virkninger, da det kan være vanedannende. Det anbefales ikke at bruge et nikotintyggegummi til vægttab, medmindre du prøver at holde op med at ryge.

4. Tyggegummi med sukker:

Generelt har tyggegummi mange konserveringsmidler, sukkerarter og smagsstoffer, der gør det så sjovt. Indtagelse af et tyggegummi med sukker kan give dig lykke et øjeblik, men regelmæssig brug kan forårsage mange bivirkninger for din mundhygiejne.

Hvis du leder efter tyggegummi til vægttab, bør den med sukker undgås. Det virker til at opfriske din mund en gang imellem, men ikke i det lange løb.

Overdreven forbrug og virkninger på dit helbred:

Alt, der går for meget, kan forårsage mere skade end gavn. Tyggegummi vil virkelig hjælpe dig med at reducere kalorieindtaget, men at gå over bord kan forårsage mere skade end godt.

Fem tyggegummistykker bør være grænsen, da overskydende tyggegummi kan forårsage oppustethed, da du kan sluge luft i processen.

Sorbitol er et kaloriefattigt sødemiddel, der virker som afføringsmiddel, der findes i mange sukkerfrie tyggegummier.

Så nyd de søde fordele ved tyggegummi ved at opretholde en balance, så du muligvis ikke skal møde nogen negative virkninger.

Tyggegummi er et perfekt værktøj, der giver dig en ideel mekanisme til at kontrollere kaloriforbruget. Men tyggegummi til vægttab kan ikke være den eneste måde for dig at tabe de ekstra kilo. Tyggegummi er en mekanisme, der fungerer betydeligt, når det kombineres med en sund kost og et perfekt træningsregime. At tygge på et tyggegummi hjælper med at undertrykke din appetit (6). Så hold dig ikke tilbage og prøv et af dine foretrukne tyggegummi, når du har lyst til noget sødt!

Ansvarsfraskrivelse: Oplysningerne i denne artikel er ren forskning og ikke en erstatning for lægehjælp. Hjemmesiden er ikke ansvarlig for den effekt, disse kan have på din krop.

F.A.Q’er:

1. Hvad er tyggegummi?

Svar: Gummibase, smagsstoffer, sødestoffer, blødgøringsmidler, konserveringsmidler og farvestoffer er de typiske ingredienser, der udgør tyggegummi. Tyggegummibasen med kombinationen af ​​andre ingredienser giver dig en udvidet fornøjelse af at tygge. Det er en af ​​de meget brugte konfekture, der leverer mundpleje og hjælper med at håndtere kalorier og stress.

2. Er det farligt at sluge tyggegummi?

Svar: Der er ingen skade, hvis du sluger tyggegummi ved et uheld, selvom det kun er designet til tyggeformål. Men det er altid bedre at være sikker, når børn indtager det, da det kan forårsage en kvælningsfare og også for voksne under ekstreme omstændigheder.

3. Kan tyggegummi forårsage allergi?

Svar: Ingredienserne i tyggegummi forårsager sjældent allergi. Men hvis du er en person, der er følsom over for ting, du indtager, er det bedre at se på ingredienserne, før du indtager det.