Hvordan taber man sig i en uge derhjemme?

“Fokus på perfekt sundhed” er noget, alle bør bekymre sig om. En persons kropsvægt er andelen af ​​fedt og væskeophobning i kroppen. Det allervigtigste her at huske er, at du taber dig for dig selv og for din egen kondition. Med den korrekte kombination af den rigtige kost og tilstrækkelig motion kan en person faktisk tabe op til 5 kg på en uge.

Tabe dig på en uge derhjemme

Sådan taber du dig i en uge derhjemme:

Her er 21 tips til at tabe dig, følg dem og se en vidunderlig ændring i din kropsstruktur.

1. Citronsaft:

Citron bør indgå i din kost, hvis du er klar til at tabe dig. Det hjælper dig med at slippe af med overskydende kilo, bortvise toksiner fra din krop og give dig en naturlig glød. Så begynd din dag med citronsaft. Tag din limonade med et varmt glas vand. Dette øger din krops stofskifte, og du føler dig energisk til din træning.

2. Drik masser af vand:

Vand er en vigtig bestanddel, når det kommer til vægttab. Det hjælper med at skylle giftstoffer ud af din krop og holde dit system sundt og rent. Begynd med at fordoble mængden af ​​vandindtag. Ikke alene har dette drikkevand holdt din mave fuld hele tiden. Det hjælper dig også med at reducere dit madindtag.

3. Træn regelmæssigt og vedligehold din kropsholdning:

Hold dig til 45 minutters streng træning på daglig basis. Hvis du vil have hurtige resultater, skal du arbejde hårdt for det. Husk altid at “gentage hver form”. Gå aldrig på kompromis med din form, hvis du gør det, skal du holde pause i et par sekunder og starte igen. Prøv at lave 12 til 16 reps af hvert træk, hvil i 15 sekunder mellem hver øvelse. Tag trapper i stedet for elevator. Det toner op i underlivet og låret. At klatre op og ned af trapperne 30 gange om dagen forbrænder op til 600 kalorier om dagen. Sørg altid for, at uanset hvilken træning du følger, er din kropsholdning korrekt. Ufuldkommen kropsholdning fører til skade. Jo mere du sveder, jo mere taber du hurtigere. Husk at være vedholdende, dvs. ingen springer over træning, måltider, restitution eller hviledage-hold dig til en plan. Du får ikke en god krop eller opnår din målvægt, hvis du kun fokuserer på fitness i et par dage. Det skal være en kontinuerlig indsats.

4. Lyd sovende:

At sove er et meget vigtigt kriterium for at tabe sig. En tilstrækkelig søvn resulterer i mere energi og udholdenhed til træningen. Små børn og teenagere rådes til at sove mindst 8-9 timer om dagen. Ikke alene har denne søvn reduceret stress, det giver også en person en mental ro. At tage stress fører til flere indtag af usunde fødevarer. Du har ikke taget de ekstra kilo på en måned, så forvent ikke, at de forsvinder på så meget tid. Giv dig selv tid og mister ikke let håbet. Bliv ved med at arbejde.

5. Offer en af ​​dine fødevarer:

Når du er en foodie, bliver det umuligt for dig at forlade al din yndlingsmad ad gangen. Bare rolig folk, jeg har en løsning til dig, bare ofre en af ​​favoritterne, og du vil se, at din krop ikke engang lagde mærke til det. At skære på en vil fjerne få kalorier fra din kost, hvilket vil tilføre mindre fedt i din krop.

6. Spring ikke din morgenmad over:

Når du starter din dag med et sundt måltid, har du en tendens til at være energisk hele dagen. Så gå ikke glip af din morgenmad under enhver chance. Efter at have spist morgenmad efter klokken 10, sænkes kroppens metaboliske hastighed, hvilket igen tilføjer mere fedt i kroppen. Få en sund morgenmad; omfatter fuldkornsskål med et eller to pocherede æg, bagte bønner på toast eller müsli med yoghurt og frugt. Medtag frisk frugt og grøntsager til din kost.

7. Hav “On Top Sex”:

Sex handler ikke kun om at nyde den fysiske nydelse, men det giver mange fordele. Sex er en fed blaster. Den bedste position for sex er at være på toppen, det betyder, at du er mest aktiv, og du har en tendens til at forbrænde flere kalorier. Det pumper også feel good -faktoren og hjælper dig med at slippe af med udskæringer fra mad. Kom på toppen i reverse-cowgirl (dvs. vendt væk fra din fyr) for at give dine lår- og numse muskler et ekstra skub. Så ved, når du kender hemmeligheden, piger piller sammen med dine fyre. Husk at have dig om natten!

8. Spis foran spejle, og du taber dig:

At spise foran spejlet hjælper med at reducere mængden af ​​madindtag med 1/3 af dets andel. Når du ser din refleksion i spejlet svine de fødevarer, som ikke er gode for dig, er der et indre hit i dit sind, som gør dig bevidst om mængden og typen af ​​mad, du har.

9. Walking the Fitness Mantra:

At gå er den bedste og enkleste motionsform. Det er den overordnede øvelse af kroppen. Hurtig gåning ud over 30 minutter om dagen resulterer i et enormt fedttab. Start med en vane at gå 5 minutter hver dag efter middagen. Ikke kun denne gangbegrænsning begrænser sygdom og øger din krops stofskifte.

10. Tilsæt grøntsager til din kost:

Grøntsager er den perfekte ting at spise, når du er i kost. En person, der spiser masser af grøntsager, har sin kropsvægt i skak. Så fortsæt med at have gulerod eller cherrytomater i din snacktid. Det vil ikke kun tilfredsstille din sult, men skære fedt og give din hud en naturlig glød. Grøntsager består hovedsageligt af vand, så det har ingen kalorier. Så du kan blive ved med at have det uden frygt for at tage på i vægt.

11. Indtag grøn te:

Der er forskellige typer af de fødevarer, vi spiser dagligt. Et godt vægttab kræver, at du indtager en ordentlig kost dagligt. Således kan du starte dagen med en kop grøn te. Du kan også få dette lige før og efter hvert måltid, så du bliver fyldt med længere varighed. Denne proces er også nyttig i din lette fordøjelse.

12. Spis dine kulhydrater klogt:

Du er nødt til at indtage dem i en meget lav mængde, og sørg også for at kontrollere dit sukkerindhold, da dette kan gøre din vægttabopgave meget sværere.

13. Forbered dine egne menuer:

Du skal bestemme din egen menu i henhold til dine likes og antipatier gør det på din egen måde hjælper med at være i kostprogrammet i meget lang tid. Hold dig ikke til andres madplan.

14. Sund kost:

Hold altid en sund kostplan og gør slankekure meget klogt. Spring aldrig over din morgen Morgenmad, der har den rette mængde kulhydrater, fedt og mejeriprodukter. For hvert måltid skal du holde grøntsagerne som den afgørende del, derefter går protein og det sidste er kulhydrater.

15. Drik usødet te:

Sørg for, at du altid drikker usødet te, mens du prøver at tabe dig derhjemme. Dette hjælper dig med at holde dig hydreret og lindre træthed. Drikke dette hjælper med at rense huden og holde denne acne fri! Du kan altid drikke dette før hvert måltid for at fylde din mave til det halve. Men sørg for, at den ikke har nogen ekstra kalorier.

16. Spring ikke helt over:

Du kan få det meste af den sunde mad med måde. Forsøg aldrig at skære udført noget helt. Du kan også spise nogle usunde ting som burgere eller wafers bare en gang om ugen eller om måneden. Men undgå alt, der ikke er lavet derhjemme som – McDonald’s, KFC osv.), Slik, læskedrikke osv..

17. Tag lavt kalorieindhold:

Prøv at tabe flere kalorier, end du rent faktisk indtager, dette er det bedste hjemmemedicin til at tabe dig. Indtag mere lavt kalorieindhold, der reducerer indtagelsen cirka 1.200 og 1.500 cal hver dag. Dette er også hætteglas for at vide, at du ikke behøver at tabe mere end 2 kg af din vægt om ugen. Dette betragtes ikke som sikkert.

18. Sænk dit fedtindtag:

Du skal forbruge det i gennemsnit 35 til 60 gram om dagen. Indtag fedtfattig proteindi, der indeholder mere af kød, æg og fisk på en dag.

19. Motion:

Du kan dyrke meget hjemmetræning og inkludere dem i din livsstil. Føl ikke dette som en opgave! Fortsæt med at foretage små ændringer for at lade din vægt aldrig komme tilbage. Du kan også gå en tur eller jogge, mens du går i skole for at forlade dine børn i stedet for at køre. Løb sammen med din kæledyrshund. Start med nogle crunches, mens der er kommercielle pauser på tv’et. Vælg en cykelmulighed med dine dejlige venner eller familie.

20. Vær sporty eller gør dine hobbyer:

Nogle hobbyer hjælper dig med at forbrænde kalorier. Også spille Sport, der er den bedste måde at få konkurrencedygtig energi. Du kan dyrke sport som Spinning eller lave havearbejde for noget ekstra vægttab derhjemme.

21. Prøv Yoga:

Nogle kan ikke lide den strenge træning eller sport. Den anden grund kan være, at de ikke har så meget tid at bruge på det. Således vælger kvinder noget lavintensiv yoga, der udføres derhjemme. Dette er også nyttigt til at forbrænde kalorier og samtidig give dig energi.

Det er ikke så svært at tabe uønsket kropsvægt. Det kræver dog stor disciplin at forblive i overensstemmelse med din træning og spisevaner. Husk succes er konsistens over tid. Alt skal gøres efter planen. Følg tipsene, og der går du!