Sådan taber du dig uden fitness

Tidligt om morgenen på vej til parken kan vi mennesker fra alle samfundslag passere os forbi opslugt af deres fitnessboble. Man kan se unge cykle, teenagere løbe, gamle mennesker jogge, nogle af dem stod i en cirkel og grinede dramatisk for at svede af deres dagligdagens problemer. Som vi alle ved, er vægttab det nye mantra i denne sæson. Fra unge til unge til midaldrende og sent i alderdommen trives alle med at holde deres krop i form. For alle vores unge følger vægttab med tunge timer i gymnastiksalen, sved og ekstravagant træning, men er det altid nødvendigt? Vægt kan tabes, selv uden træning og for at bevise, at her er dagens artikel.

Sådan taber du dig uden fitness

Strenge diæt:

Det første skridt til en ordentlig krop uden gymnastiksalen er en streng diæt. Man kan ikke forvente at have det så godt, så fra den tidlige morgen bør man følge en formidabel kost. Vi har ofte hørt vores forældre sige, hvor vigtig morgenmad er, og de har helt ret. Start dagen med en skål korn og lidt mælk og lejlighedsvis måske nogle pandekager eller toast. Et ordentligt måltid i begyndelsen af ​​dagen holder dit stofskifte på sit højeste, så du kan fungere godt hele dagen. Tricket er at spise en let frokost og middag, sandsynligvis undgå al mad, der kan forværre vægtstigningen og spise mindre, men flere gange om dagen, hvilket giver din krop plads til at fordøje maden og behandle dem.

Rigtig mad:

Sammen med en diæt er den rigtige slags mad også vigtig, og det betyder at sige farvel til alle burgere og pommes frites på søndag aften. Selvom dette bryder en ældgammel myte, hjælper krydret mad dig med at slippe af med dine ekstra flaber. Det endokrine samfund på deres årlige møde i San Francisco erklærede krydret mad som varm peber eller jalapenos, løg og garlics kan hjælpe dig med at komme over dit problem med at spise for meget. Videnskaben siger, når maden smager bedre; vi får en følelse af at være mætte og dæmper dermed overspisning og vægttab. Så igen bør de små snacks omkring dagen kun være frugt og lette snacks, ellers vil vægten have en tendens til at forblive den samme.

God nattesøvn:

Næste trin er at få en god nats søvn. Vi kender et barn i søvne. Men det fungerer også for os. Mens vi snorker væk vores bekymringer, arbejder vores krop med at regulere skader og reparerer og helbreder det berørte område, som måske er alt fra en øm ryg til et deprimeret sind. Men hvad sker der, når kroppen uden noget andet arbejde leder efter noget at gøre, fordøjer de maden og nedbrydes og behandles og derved forhindrer fedt og kulhydrater i at ophobes. Så denne måde at sove og være doven i de få timer om natten gavner dig faktisk.

Dans:

Den næstbedste ting at dyrke motion er at sprænge højttalerne af og lade dig fri. Dans er en sikker metode til at kaste lidt sved, mens du har det sjovt, og når sjov blandes med arbejde, er det også en sikker metode til at tabe sig. Dans opbruger kroppens energi og kroppen til at producere mere nedbryder mere sukker og kulhydrat, som også bliver brugt op i processen. På den måde giver det de samme fordele som et løbebånd kun gør med meget mere sjov. Så du kan enten tilmelde dig en danseklasse eller bare danse ubekymret efter din vilje. Danse som Zumba, street dance, hip hop, mavedans og endda ballet kan hjælpe os med at dæmpe vores krop.

Selvforsvar:

Hvis fitnesscenter ikke er din kop te, bør selvforsvar være det. Der er ingen skade ved at finde ud af, hvor dine styrker ligger, og hvis du synes, at selvforsvar er vigtigt og sjovt at lære, gør det, da dette er endnu en måde, hvorpå kroppen får en rutinemæssig træning uden gymnastiksalen og forbrænder en god mængde kalorier og dermed tabe vores vægt. Så kick-box og slå væk.

Væskeindtag:

Og sidst men bestemt ikke mindst er væskeforbruget, og dette findes i mange former hovedsageligt vand. Det kan være en hemmelighed, men vand hjælper dig med at forbrænde dine kalorier samtidig med at opretholde kropstemperaturerne for en bedre hud. Så når vi får to gratis ting med et enkelt produkt, hvorfor så ikke prøve det? Hver morgen et glas lunkent vand med lidt citron eller honning og måske et glas lunkent vand almindeligt om natten før sengen- det er alt, hvad der skal til. Bortset fra dette kan mange power drinks, proteindrikke, juice eller energidrikke også gavne os ved at holde energiniveauet i vores krop højt og derved forbrænde flere kalorier.