10 varme yogastillinger og dens fordele

En god måde at træne på i disse dage er ved at lave hot yoga. Det giver dig mulighed for at prøve forskellige former for positurer, der vil fjerne alle skadelige toksiner fra din krop og fremme en sund og glødende hud. Du vil også tabe dig og leve et aktivt og sundt liv på grund af Hot Yoga. Denne øvelse kræver, at du opholder dig i et opvarmet rum under sessionen. Nogle forskere har sagt, at hot yoga er meget gavnligt for dem, der lider af flere sundhedsrelaterede problemer, såsom led- og rygsmerter, fedme og muskelsmerter. For at få en grundlæggende idé og forståelse for, hvad Hot Yoga egentlig handler om, kan du henvise til denne artikel, der er designet kun til din fordel.

Hot yogastillinger og dens fordele

Fordele ved Hot Yoga Poses:

1. Full Locust Pose:

The Full Locust Pose er også kendt som Salabhasana. Dette træk er måske ikke det nemmeste at gøre for begyndere, da det kræver, at du løfter dine ben og torso på samme tid. Vi foreslår, at du praktiserer dette under opsyn af en professionel for at undgå enhver form for skade. Du vil drage fordel af denne pose på flere måder. For det første vil du modtage en masse styrke i dine overarme, lår og hamstrings. Dette har også terapeutiske værdier og hjælper dig med at tone de centrale dele af din krop. Du skal holde et par sekunder, før du kan slappe af.

2. Locust Pose:

Når vi taler om græshoppestillingen, er dette træk fantastisk til at styrke dine arme, fingre og kalve. Din overkrop skal være tonet, og du vil helt sikkert tabe meget, hvis du gør dette flere gange i hele din yogasession. Flere former for sundhedsrelaterede problemer, såsom disk, gigt og iskias skal forsvinde for altid. Hvis du lider af tennisalbue, kan du overveje at lave græshoppestilling. Det vil kun helbrede dig inden for et par dage. Din bagdel skal også være tonet, og det samme vil dine hofterotatorer være.

3. Cobra Pose:

hot yoga cobra pose

Den tredje bedste pose, Hot Yoga tilbyder dig, er Cobra Pose. Det vil styrke dine triceps, deltoider og trapezius. Din lever og milts funktion skal også forbedres. Du kan også slippe af med menstruationsproblemer som mavepine, ondt i ryggen og kramper. Cobraen er også fantastisk til dem, der ønsker at forbedre deres generelle helbred og være mere fleksible og fit. De er kendt for at slippe af med gigt, gigt, lumbago og smerter i lænden. Denne pose er faktisk den bedste for alle, der har oplevet nogen form for kropssmerter i deres liv.

4. Bue Pose:

Buen er fuld af fordele. Det er måske slet ikke let, hvis du er nybegynder, så vær tålmodig og lær farten godt, før du kan udføre det. Denne skal hjælpe din lever, tynd- og tyktarm, nyrer og milt til at fungere korrekt. Det lindrer alle former for rygsmerter, lunger, iltindtag og forbedrer din kropsholdning. Din fordøjelseskanal vil også se betydelige ændringer, og dine overarme, lår og hofter skal være tonet. Du kommer helt sikkert til at forbedre dit helbred på flere måder, hvis du praktiserer buestillingen.

5. Fixed Firm Pose:

Den faste faste stilling hjælper dem, der lider af gigt, gigt eller iskias. Det forbedrer fleksibiliteten i din krop, da det kræver, at du strækker dig gennem hele proceduren. Forvent at føle en vis styrke i din nedre rygsøjle, ryg, knæ, hoftebøjere og quadriceps.

6. Halv skildpadde:

For den halve skildpaddestilling vil du føle en masse afslapning i din krop. Dette træk er fantastisk til dem, der ønsker at føle spændingsfri. Det opstrammer mave og lår og hjælper med at forbedre fordøjelsessystemet. Din blodcirkulation vil stige, og dine lunger vil også ekspandere. Du vil lære at trække vejret på den rigtige måde med denne pose. Det vil også øge fleksibiliteten i dine hofteled, triceps, scapula, dorsi muskler og deltoider.

7. Kamelpose:

Bliv sund og rask ved at lave den innovative kamelpose. Også kendt som Ustrasana, denne pose skal hjælpe med at strække dine mavemuskler og reducere chancerne for forstoppelse. Din mave og talje skal strammes og slankes, og du vil også kunne strække halsen og skjoldbruskkirtlen. Smerter i ryggen skal være forsvundet permanent, og du vil kunne leve et meget stærkt og aktivt liv med dette.

8. Kaninpose:

Rabbit Pose er fantastisk til skjoldbruskkirtlerne. Det vil bevare elasticiteten af ​​alle musklerne i din krop og vil også forbedre dit nervesystem. Fordøjelsen skal forbedres, og du vil kunne modtage en masse ernæring på grund af de sundhedsmæssige fordele, du får ud af det. Folk, der lider af bihulebetændelse eller tonsillitis, bør helt sikkert prøve at lave kaninpose.

9. Spine Twisting Pose:

varm yoga

Dette er den eneste øvelse, der vrider rygsøjlen fra toppen til bunden på samme tid. Blodcirkulationen i din krop vil stige, og du vil se en masse fleksibilitet i dine hofteled. Dine lår, balder og mavemuskler skal strækkes og strammes. Folk, der lider af lumbago og gigt, bør helt sikkert prøve at lave rygsøjlen for at se betydelige ændringer.

10. Blæs i fast stilling:

Dette er den sidste og sidste øvelse, du skal gøre, før du afslutter din Hot Yoga -session. Det vil afslutte din session, afkøle din krop, øge blodcirkulationen og også udånde alle former for toksiner fra din krop. Din talje og maveorganer skal også styrkes. Da dette er den sidste pose, skal du ikke have travlt med at afslutte den. Vær rolig, og brug lidt tid på at gøre denne pose godt. Lær også at være en ivrig observatør af ting omkring dig.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.