9 bedste læringsyoga -klasser i Noida med detaljer

Den moderne tid har fået os til at ende, og den hurtige natur i vores livsstil påvirker os på så mange frygtelige måder. Yoga, en ældgammel indisk disciplin i sind og krop, er den perfekte måde at afstresse dig selv på. Yogaklasser i Noida er masser og tilbyder forskellige yogaskoler til læring. Yogaens kraft er utroligt; Med præcise stillinger og korrekt vejrtrækning får yoga dig fysisk til at passe sammen med at kanalisere dit mentale helbred.

Yoga introducerer dig også til meditation, og det hjælper med at få kontrol over sindet og leve et indesluttet liv. Det hjælper dig med at slappe af og slappe af. Det er den perfekte detox. I en så velplanlagt by som Yoga Noida er det virkelig let at få startet din yogarejse. Hvis du vil nå dine fitnessmål sammen med at finde din indre ro, kan du læse mere for at finde ud af det første yogastudie i Noida.

Bedste lærende yogaklasser i Noida med detaljer

Seneste og bedste yogakurser i Noida:

1. Amritam Yoga Foundation, Sektor 50:

Beliggende i Sektor 50, er Amritam Yoga Foundation et af de bedste yogacentre i Noida. De tilbyder et komplet foryngelsesprogram, der lærer dig meget om yoga og hjælper dig med at nå dine fysiske mål. Sammen med yoga har de også et meditations- og naturligt afgiftningsprogram. Shirodhara er en sjælden og gammel indisk massage og afgiftende videnskab, som findes her. Hvis du vil helbrede dit fysiske og mentale temperament og leve et langt sundt liv, bør du besøge dette yogacenter. Deres yogakurser i Noida åbner døre kl. 6 hver dag i ugen!

 • Adresse: B-4, nederste etage, Nær Central Market, Gate No-9, Overfor Ravi Noody Play School, Sector -50 Noida (U.P)-201301.
 • Kontakt: 099907 71734, +911204133941
 • Internet side: http://www.amritamyoga.com/

2. Soham Institute of Yoga Sciences, Sektor 61:

Dette yogacenter i Noida er et eventyrland for yogaelskere! De har alt yogatimer, meditationskurser, yogaterapi, yogatimer for børn, det hele. Trænerne på dette yogastudie er yderst kvalificerede og er blevet anmeldt for at være hjælpsomme og ægte. Dette yogastudie tilbyder også prænatal yogaklasser i noida. Yoga er yderst gavnligt for gravide, og det bedste er, at du kan bede om dine klasser derhjemme! Det eneste du skal gøre er at tage telefonen. De tilbyder også virksomhedskurser, så kig ind til gratis yogaklasser i Noida -prøveklasse nu! Driftstimerne i dette yogastudie er fra 6 til 9, alle ugens dage.

 • Adresse: C-11, Near Shopprix Mall, Sector 61, Noida, Uttar Pradesh 201301
 • Kontakt: 08368342800
 • Internet side: http://sohumyogastudio.com/

3. Pranava Yoga Academy, Sektor 37 og Sektor 76:

To førende steder i Noida har dette vidunderlige rum til at lære yoga, Pranava Yoga Academy. De tilbyder klasser på deres studier sammen med individuel træning derhjemme. Uden tvivl et af de bedste og kendte steder at lære yogalæreruddannelse i Noida. En afbalanceret kost er en nøgle til fitness, og dette yogaakademi tilbyder dig koststyring og rådgivning for at hjælpe dit liv med at komme tilbage på sporet. Book en aftale med en kvalificeret yogi og tag på kørsel med fitness og sundhed.

 • Adresse: Sektor 37 – Arun Vihar Amar Public School Campus, Near Chinmaya Mission, Sector 37, Noida Nærmeste metrostation: Noida Golf Course Sektor 76: JM Orchid Sector 76 Noida Gautam Budha Nagar Uttar Pradesh.
 • Kontakt: 9650996490, 9650422526
 • Internet side: https://pranavayoga.co.in/

4. Yoga Guru Indien, Sektor 15 A:

Yoga Guru er bredt spredt over byen og har flere filialer placeret i Sektor 15 A, Sektor 26, Sektor 50, Sektor 18 osv. En af de bedste yogaklasser i Noida, dette sted tilbyder forskellige slags kurser i området af holistisk helbredelse. Yoga, meditation, poweryoga i noida, virksomhedsklasser er nogle af eksemplerne. Hvis du har dyrket yoga et stykke tid og ønsker at komme i gang med at undervise, så tjek deres yogalærer i Noida -programmet. Graviditetstimer til yoga- og gravidyoga -klasser i noida tilbydes også, da de er effektive og hjælper med at udvikle moderens og barnets sundhed. Hvis du vil gøre en forskel i dit liv og få et sundt spin på dit liv, skal du deltage i yoga -guruen Indien.

 • Adresse: Sektor 15A – sek. 15A Club, Noida, Indien Sektor 26 -Gangotri Hall, RW & CS Sec 26, Noida Sector 50 -Neelgiri Hills Public School, Sec. 50, Noida, Indien.
 • Kontakt: 098102 69806, 098102 69806,
 • Internet side: http://theyogaguru.com/contact-us/our-centers/

5. Kailash Institute of Naturopathy Ayurveda og Yoga, Greater Noida:

Leder du efter yogakurser i Greater Noida? Fandt den perfekte. Kailash yoga institut i Noida har et intensivt program for yoga sammen med andre discipliner for helbredelse såsom Naturopati og Ayurveda. Dette sted har specialiseret sig i behandling af lidelser med yoga og Ayurveda. Behandlinger tilbydes til mennesker, der lider af diabetes, skjoldbruskkirtel, blodtryk, astma, fedme osv. Yoga er den mest naturlige måde at lindre stress på. De tilbyder gratis klasser til dårligt stillede mennesker. Hvis du har brug for fuldstændig foryngelse, er dette sted et must-besøg. De hjælper også mennesker, der bekæmper depression og andre psykiske sygdomme. Åbningstiderne for klasserne her er fra 8:00 til 21:00, alle ugens dage.

 • Adresse: 26, Knowledge Park – 1, Greater Noida – 201308, Uttar Pradesh, Indien.
 • Kontakt: 0120-2321000, 2327900
 • Internet side: http://www.kailashnaturopathy.com/contact.aspx

6. Yoga Hutt, Sektor 27:

En bedre livsstil kommer med bevidsthed, accept og ændringer. Yoga er den perfekte ændring til dit hektiske liv. På yoga Hutt kan sindet og kroppen slappe helt af med ordentlig træning og personlig opmærksomhed. De tilbyder yogakurser for damer og børn. De har også power yogaklasser i noida. Power yoga er en moderne disciplin, hvor rytmiske bevægelser og vejrtrækningstræning læres at nå dine fitnessmål. Hvis du leder efter en optimistisk træningsmetode, er poweryoga en af ​​de bedre muligheder. Kig ind til en klasse når som helst mellem 6.30 og 8.00, og start din rejse mod et lykkeligt liv.

 • Adresse: B 108, Near Kidzee School, Sector 27, Noida, 201301
 • Kontakt: +919152641821

7. Bharat Thakur kunstnerisk yoga, sektor 41:

En af de mest berømte yoga -udøvere, Bharat Thakur, etablerede sin institution over hele verden. Denne institution beskæftiger sig med det gamle yogabegreb. Der undervises i flere stilarter yoga sammen med meditation. De har også virtuel og online træning for mennesker over hele kloden. Du kan lære yoga i Noida derhjemme i din egen komfort online! Læreruddannelser er tilgængelige sammen med vægttabsprogrammer. Der tilbydes en holistisk tilgang til helbredelse af din krop og dit sind i dette yogacenter. Beliggende i Sektor 41, er det let tilgængeligt for en hurtig klasse på en dag ude.

 • Adresse: I-67, Dadri Road, Sector 41, Noida-201303, Modsat Goodwill Hospital. Ved siden af ​​metrostationen Golf Course,
 • Kontakt: 18001021000
 • Internet side: http://www.artisticyoga.com/

8. Yogathon, sektor 19:

Det eneste sted i Noida, der underviser i Aquayoga! Ja, et moderne spin på yoga, der bruger vandområder til at udforske nye fysiske og mentale grænser inden for yoga. Motion i et vandlegeme hjælper med at slappe af muskler og beriger sundheden i dine lemmer og led. Sammen med Aqua yoga leverer yoga derefter tjenester såsom power yoga, virksomhedskurser. De har også Zumba klasser. Det er blevet anmeldt for at være et af de bedste yogastudier i Noida, som nævner kvaliteten af ​​trænere og uddannelse. Hvis du vil have en sjov træningsrutine, skal du gå ind på yogathon og ændre dit liv, mens du har det godt. Dette sted er åbent 24 timer, syv dage i ugen.

 • Adresse: A-729, Noida, Sektor 19, Noida-201301
 • Kontakt: +919152925031

9. The Art of Living, Sektor 41:

Ingen yogaliste er komplet uden The Art of Living, en af ​​de fineste etableringer af yoga og meditation i verden. Der er flere programmer for dem, der ønsker at lære yoga. De tilbyder crashkurser og lykkeprogrammer for at hjælpe dig med at forynge og komme tilbage til arbejdet med et klart hoved. Yoga er yderst gavnligt for at bevare det rigtige temperament og kontrollere dit mentale helbred. Ved hjælp af yoga er det let at have en afbalanceret livsstil uden stress. Hvis du ønsker at rette op på dit liv gennem fitness- og wellnessprocessen, kan du tjekke The Art of Living in Noida og få fyldt med mindfulness undervejs.

 • Adresse: Nr. D-3, Hansraj Tower Main Road, Sektor 41, Noida, Uttar Pradesh.
 • Kontakt: 2960- 08046800092
 • Internet side: https://www.artofliving.org/node/6168

Yogatrænere i Noida:

 • Bharat Thakur
 • Tina Kanwar
 • 3Yogguru Kamal.
 • Rishikesh
 • Ayush Sengar
 • Dinesh Dagar
 • Ranjeeta
 • Maya
 • Pradeep Sharma
 • Shweta Singh

Nævnt ovenfor var de bedste yogaklasser i Noida. Alle steder tilbyder træning af høj kvalitet, og du vil se en ændring i dit helbred med konsekvent praksis. Yoga er en glimrende form for afgiftning og genoplader dine batterier til den urbane hvirvel, vi kalder liv. Hvis du synes, at denne artikel var nyttig, slip feedback i kommentarerne for at fortælle os, hvad du synes, og del den med folk, der deler den samme passion for sundhed som dig..

Ofte stillede spørgsmål & Svar:

Q1. Helbreder yoga virkelig sygdomme?

Svar: Ja. Yoga er kendt for sine helbredende egenskaber, der følger med konsekvent og overvåget træning. Yoga er en form for fysisk træning, der involverer hele det fysiske system sammen med at engagere sindet systematisk for at forbedre processen. Og Yoga genopliver de vitale operationer i kroppen og hjælper dig med at komme sig, men husk altid, at det kun må udføres under opsyn.

2. Skal jeg være fit til at lave yoga?

Svar: Absolut ikke. Du laver yoga for at være i form, ikke omvendt. Fordelen ved denne disciplin er, at du kan begynde at lære uden at have nogen aldersindikator. Hvis du er i form, bør du lave yoga for at forbedre dit velbefindende. Hvis du er uegnet, er det vigtigt, at du tager yoga eller meditation for at blive sund.

3. Er forbrug af alkohol og kødprodukter forbudt?

Svar: Ifølge filosofien om yoga skal ikke-vegetariske madvarer og alkohol undgås. Hvis du er nybegynder og prøver at skære det ud af din kost, når du går videre til de avancerede niveauer, modtager du muligvis ikke dine estimerede fordele ved din yoga -øvelse, da alkohol og kødprodukter forstyrrer vores interne systemer. Efter en god mængde øvelse vil du ikke føle behov for at indtage det.