Bharadvajasana – Sådan gør du og fordele

Hvis du vil lære yoga, så er Bharadvajasana bedst egnet asana til dig. Bharadvajasana er en af ​​de meget enkle poser, og begyndere er nødt til at lære denne asana først. Det er også kendt som siddende vridningsposition. Dets navn stammer fra sanskritordet Bharadvaja, der var skaberen af ​​Vedaerne. Denne asana udføres i siddende stilling og har enorme fordele. Det har beroligende virkninger på din krop og hjælper med at berolige dit nervesystem.

Bharadvajasana Sådan gør du og fordele

Årsagerne til, at de fleste foretrækker at gøre dette asana, da det hjælper med at lindre stress fra din krop. Det får dig til at føle dig frisk og energisk. Mange mennesker starter ofte deres dag med yoga. At lave asana giver dig øjeblikkelige resultater. Det holder ikke kun i god form, men gør også dit liv stressende. Nedenfor er nogle grundlæggende instruktioner om, hvordan du kan gøre bharadvajasana i enkle trin-:

Sådan gør du Bharadvajasana

Sundhedsmæssige fordele ved Bharadvajasana 2

  1.  Placer dig først på en måtte.
  2.  Begynd nu at sidde på måtten. Bare vær i din komfortzone. Bare stræk benene foran dig og placer blot dine hænder i hvileposition ved siden af ​​dig.
  3.  Begynd langsomt at bøje dine knæ og bare bringe dem mod din venstre hofte. Sørg for, at din krop nu hviler på den højre balde. Og indersiden af ​​din venstre ankel hviler på den højre fodbue.
  4.  Tag nu langsomt en dyb indånding indenfor og stræk din rygsøjle så meget som du kan. Lad nu åndedrættet være og vrid forsigtigt din øvre bagagerum, hvor meget du kan. Hold din højre hånd på gulvet, og lad din venstre hånd hvile på strømpebukserne på dit venstre ben.
  5.  Mens du er i denne stilling, skal du bare sørge for, at din venstre hofte presser vægten af ​​kroppen ned på gulvet.
  6.  Bøj nu langsomt den øverste del af din ryg og drej derefter rundt om din rygrad.
  7.  Med hvert af dine ånde, prøv at anvende mere kraft på din rygsøjle. Og prøv at vride din krop yderligere med hver udånding.
  8.  Drej nu langsomt hovedet og kig ned mod skuldrene til højre. Vær i posen i mere end et minut.
  9.  Derefter fjernes bagagerummet langsomt og vender tilbage til din oprindelige position. Du kan også gentage proceduren med din højre krop.

I begyndelsen kan du synes, at denne pose er lidt vanskelig. Begynd i så fald variationer med posen.

Du kan simpelthen tage støtte fra et tæppe eller en pude omkring dine knæ, for at gøre asana lidt let for dig i starten.

Du kan også tage en partners hjælp til at gøre denne pose let og enkel. Selvom denne pose giver dig mange sundhedsmæssige fordele, er der tidspunkter, hvor du helt bør undgå denne pose.

Hvis du har alvorlig hovedpine, lavt blodtryk eller menstruationsproblem, skal du undgå det. Det er altid tilrådeligt at lære yoga fra en ekspertyoga -træner, så det maksimerer dine fordele.

Fordele:

Sundhedsmæssige fordele ved Bharadvajasana 3

Der er flere fordele, du kan opnå, hvis du gør denne pose regelmæssigt

• Det hjælper virkelig med at strække rygsøjler, skuldre og hofter. Det hjælper mig også med at styrke kernemusklerne.

• Det hjælper også med at forbedre dit fordøjelsessystem.

• Det betragtes som en terapeutisk asana for karpaltunnelsyndrom.

• Det hjælper med at helbrede rygsmerter og iskiasmerter.

• Det genopretter din balance og ligevægt med sind og krop.

• Det stimulerer dine organer og regulerer også dit stofskifte.

Så hvis du leder efter en roligere og mere yndefuld sindstilstand, skal du begynde at øve denne asana hver dag. Hver morgen gør denne pose, hjælper dig med at opnå et sundt og bedre liv.

Billeder Kilde: Shutter stock