Bikram Yoga Asanas og dens fordele

Yoga er meget populær i disse dage, men intet topper listen så meget som Bikram yoga. Dog skal man huske på, at alle former for hot yoga ikke er Bikram Yoga. At dyrke yoga i et varmt rum betyder ikke, at det er det samme som Bikram Chowdhurys yoga. Denne er meget mere end det. Apropos denne populære praksis, blev den til på grund af Indiens berømte yogamester Bikram yoga. Hans stillinger er meget unikke og har inspireret flere skuespillere og skuespillerinder. Over 1000 yogastudier over hele verden er Bikram Yoga et absolut hit. Hvis du gerne vil lære mere om Bikram Yoga, kan du henvise til denne artikel, der har fået de bedste stillinger, som denne kunst har at tilbyde dig.

Bikram Yoga Tree Pose Breathing

Stående dyb vejrtrækning:

bikram yoga

Den stående dybe vejrtrækning er en af ​​de grundlæggende og mest enkle Bikram Yoga -øvelser. Denne vil udvide dine lunger, øge blodcirkulationen og hæve din krops kernetemperatur. Denne øvelse hjælper dig med at bruge dine lunger på den rigtige måde og lærer dig også at trække vejret korrekt. De fleste mennesker bruger kun en lille procentdel af deres lunger, og de kender ikke engang de fordele, der kan udledes af det. Men hvis du gør det på den rigtige måde, kan du helt sikkert forvente at få nogle positive fordele ud af det.

Halvmånestilling med hænder:

Halvmåneposen vil hånden hjælpe med at trimme taljen, hofter, lår og balder. Styrken i din krop skal øges, og du vil være i stand til at tabe sig meget, hvis du øver denne pose hver dag. Fleksibiliteten i din rygsøjle skal øges, og du kan forvente en stor forbedring af dit generelle helbred. De skrå muskler i din krop skal også styrkes og strækkes. Blodcirkulationen skal også øges, og meget snart skal du leve et sundt og aktivt liv.

Den akavede pose:

Den akavede stilling skal fastgøre de øvre og nedre dele af din krop; især dine lår og ben. Forvent, at din blodcirkulation stiger, og din rygsøjle bliver lige. Denne øvelse er dog ikke den nemmeste at gøre. Det kræver meget tid og tålmodighed at udføre dette. På grund af de forskellige sundhedsmæssige fordele, det har, kan du dog få dette dagligt.

Ørn:

Ørneposen leverer frisk blod til din krops kønsorganer og øger seksuel magt og kontrol. Fleksibiliteten i dit hofteområde skal øges, og du bliver meget mere stærk og aktiv. Ørnestillingen er også fantastisk til dine knæ og deltamusklerne. De hjælper med at forstærke dine kalve, lår, mave og overarme. Med ørnen udgør du helt sikkert mange sundhedsmæssige fordele.

Stående hoved til knæstilling:

Den stående hoved til knæ -pose er en anden fantastisk pose, der tilbydes af Bikram Yoga. Denne skal hjælpe med at forbedre din balance og stramme mave- og lårmusklerne. Du kan også forvente en hel del forbedringer i dine koncentrationsniveauer. Du vil være meget mere beslutsom og fokusere på, hvad du gør ved hjælp af denne pose. Alle dine benmuskler skal også modtage en masse styrke, og det vil hamstrings også. Den stående hoved til knæ -stilling kan være svær at gøre, hvis du er nybegynder, men aldrig opgive håbet.

Standing Bow Pulling Pose:

Den stående buestrækning kan kun udføres af en professionel. Det forbedrer fleksibiliteten i dine hofter, ben, ryg og skuldre. Din kropsholdning vil blive forbedret, og lårmusklerne skal styrkes. Din mentale beslutsomhed skal øges, og balancering skal også blive let. Hvis du gerne vil lave den stående buetrækning, skal du være sikker på dig selv; fordi et forkert træk kan føre til skade.

Balancing Stick Pose:

Balancestikposen er bedst for dem, der gerne vil lære at balancere, som en professionel bør. Det forbedrer dine øvre lår, balder og hofter og toner dine ben. Din fleksibilitet skal øges, og du vil også blive styrket. Forvent også at tilstanden i din rygsøjle og hofteledd bliver bedre. Denne øvelse er helt fantastisk for dem, der ser frem til at forbedre deres kropsholdning.

Triangle Pose:

Tag din yogapraksis til et helt nyt niveau ved hjælp af trekanten yogastilling. De forbedrer kropsholdningen, fastgør dine hofter og lår og slanker også taljen. Dem, der gerne vil tabe sig, bør helt sikkert prøve trekanten. Din nedre rygsøjle skal være fleksibel, og du vil mærke styrken i din krop. At gøre dette dagligt vil helt sikkert hjælpe dig med at høste mange fordele.

Træ Pose:

Træposen er en af ​​de letteste positurer, som Bikram Yoga har at byde på. Alt du skal gøre er at stå lige og balancere din krop på et ben. Det andet ben skal bøjes og placeres oven på det andet knæ. Dine hænder skal være foldede, og du skal tage dybe vejrtrækninger. Denne pose vil forhindre, at farlige sygdomme som brok kommer og også øge fleksibiliteten i dine hofteled. Du vil være i stand til at balancere dig selv bedre, når du får træet til at udgøre en del af din daglige Bikram Yoga -session.

Toe Stand Pose:

Tåstandsstillingen er temmelig udfordrende og kræver, at du balancerer din krop ved hjælp af dine tæer. De vil helbrede alle former for hormonelle problemer og give lindring til alle dem, der oplever smerter på knæ, ankler og fødder. Dit koncentrationsniveau og tålmodighed skal også forbedres, når du får tåen til at udgøre en del af dit daglige liv.