Eka Pada Sirsasana – Sådan gør du og fordele

Øvelsen af ​​yoga er dateret tilbage til den pre -vediske tidsalder, som stammer fra vores land og spredte dets grene over hele verden over tid. Øvelse af yoga viser sig at være gavnligt for mennesker, der går igennem psykisk stress, da det også har en beroligende effekt på sind og ånd. Bortset fra det er Eka Pada Sirsasana yoga en bedre mulighed end gym, da det øger fordøjelsesniveauet.

Eka Pada Sirsasana Sådan gør du og fordele

Så hvis du har problemer som rygsmerter eller et svagt fordøjelsessystem, kan du prøve yoga. Det behandler næsten alle former for sygdom eller sygdomme. Fra de mange former for kropsholdning er den, der skal diskuteres nu, Eka Pada Sirsasana. Det er et sanskritudtryk, hvor Eka betyder et Pada betyder ben, Sir er hoved og Asana er kropsholdning.

Et ben bag hovedpose (Eka Pada Sirsasana) er således en kompleks øvelse, det skal gøres med største omhu og tålmodighed. Selvom stillingen er kort og hurtig, er det tilrådeligt at tage det langsomt. Inden vi går ind i diskussionen om fordelene ved Eka Pada Sirsasana, lad os få de detaljerede trin for trin instruktioner om, hvordan du gør denne kropsholdning korrekt.

Hvordan gør man det:

Eka Pada Sirsasana -øvelsen er lidt kompleks at gøre, så den bedste løsning er at dele den i trin. Start med at udføre Dandasana, som indebærer at sidde lige på en måtte eller et tæppe. Sid lige op, men bliv afslappet. Stræk derefter dine ben foran dig, mens du retter ryggen. Din rygsøjle skal være oprejst.

Hvis du har rygproblemer eller har svært ved at holde en pose, kan du bruge en væg til støtte. Dine ben og fødder skal have hoftebredde fra hinanden og parallelle. Fortsæt din vejrtrækning og hold en af ​​dine hænder foran din næse for at kontrollere, hvilket af dine næsebor der er aktivt.

Hvis dit højre næsebor er aktivt, så tag den højre ankel eller bare omvendt, bøj ​​knæet, mens du indånder, før derefter benet over hovedet og læg det på din nakke, mens du ånder ud. Hold posen i mindst 30 sekunder og træk vejret.

Hvordan hjælper det os:

Ligesom alle andre yogastillinger har Eka Pada Sirsasana sine egne fordele. Inddrag denne øvelse i din daglige rutine for at opleve det positive.

1. Øget blodgennemstrømning og forbedrede hæmoglobinniveauer:

Eka Pada Sirsasana yoga øger blodgennemstrømningen i ryggen. Det hjælper også med at forbedre dine hæmoglobinniveauer. Det anbefales til mennesker med lavt hæmoglobin at øve denne øvelse dagligt, da det helt sikkert vil hjælpe. Når blodgennemstrømningen øges, fjernes de toksiner, der ophobes, når blodgennemstrømningen er langsom.

2. Gavnligt for mennesker med anæmi og nervøs skælven:

Eka Pada Sirsasana er den perfekte øvelse for mennesker, der lider af anæmi og nervøs skælven.

3. Godt for dit fordøjelsessystem:

Hvis du har et svagt fordøjelsessystem, så er Eka Pada Sirsasana øvelsen for dig. Denne yogastilling hjælper med korrekt fordøjelse og er derfor nyttig for mennesker med dårligt fordøjelsessystem.

4. Fleksibel krop:

Eka Pada Sirsasana yogastilling hjælper med at give dig en fleksibel krop. Det gør hofter og ben smidige sammen med at gøre din rygsøjle fleksibel. Det forbedrer også din krops elasticitet.

5. Forbedret vejrtrækning:

Det ene benhoved bag posen hjælper med at forbedre din vejrtrækning, hvilket resulterer i en lang række andre fordele. Øv denne øvelse dagligt for forbedret og kontrolleret vejrtrækning.

6. Umiddelbar forebyggelse af astma, migræne, hovedpine og håndterer også vrede:

Eka Pada Sirsasana -træning er den bedste til at behandle øjeblikkelige virkninger af astma, migræne og hovedpine. Mennesker, der lider af diabetes eller høfeber, kan også få lindring ved at praktisere denne kropsholdning. Det hjælper også i vredehåndtering og angst.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80