Garbhasana (Fetus Pose) – Sådan gør du og fordele

Yoga, der er dateret tilbage til prævedisk tid, blev oprindeligt startet i Indien. Nu praktiseres det overalt i verden. Da yoga har vist sig at være gavnlig ikke kun for kroppen, men også for sindet og ånden, er det den mest populære træningsform. Hektiske træningsplaner har taget en bagsæde, mens yoga er skredet frem. Det kan behandle forskellige sygdomme fra rygsmerter til angst. Yoga behandler og renser krop og sind indefra.

Der er mange yogastillinger praktiseret af mennesker med forskellige sværhedsgrader. Den, der skal diskuteres nu, er en relativt kompleks holdning, som er Garbhasana. Garbha er et sanskritord, der betyder foster og asana er kropsholdning. Således er Garbhasana også kendt som Embryo Pose eller Fetus Pose. Inden vi diskuterer fordelene ved Garbhasana, lad os vide, hvordan vi får denne kropsholdning udført.

Garbhasana (foster stiller) Sådan gør du og fordele

Hvordan gør man det:

Da Garbhasana eller Fetus Pose er en kompleks kropsholdning, opnår du måske ikke perfektion ved første gang. Mind dig selv om at være tålmodig, og du vil lære at få det gjort perfekt om et par dage eller uger. Som navnet antyder, vil din krop tage en form af et foster, når stillingen er fuldstændig udført. Brug en måtte eller et tæppe og sid dig behageligt på gulvet med dine ben strakt foran dig, og din ryg skal være oprejst.

Når du bøjer dit højre knæ, skal du placere det på venstre lår. Fodsålen skal pege opad, og din hæl skal være tæt på maven. Gentag det samme med dit venstre ben. Indsæt nu din højre hånd mellem mellemrummet mellem højre lår og lægmuskler. Gentag det samme med venstre hånd. For at holde dine ben skal dine albuer bøje omkring lægmusklerne. Nu, mens du puster ud, skal du gradvist løfte benene op med dine hænder. Træk benene op, indtil dine hænder når dine ører, og hold dem.

Garbhasana

Glem ikke at inhalere og ånde ud i overensstemmelse hermed, mens du holder stillingen i omkring 30 sekunder. Du vil blive fortrolig med øvelse, og derefter kan du øge tiden for at holde stillingen. Husk ikke at skynde dig med stillingen. Træk vejret og tag det roligt, ellers mister du balancen.

Fordele ved Garbhasana:

Ligesom alle andre yogastillinger har Garbhasana yoga også sine mange fordele. Læs videre for at finde ud af, hvordan denne yogaøvelse kan hjælpe din krop, sind og ånd.

1. Fjerner nervesystemet:

Garbhasana bør praktiseres af mennesker, der lider af nervøs lidelse, da det hjælper med at lindre dem.

2. Maveorganer bliver tonet:

Hvis du har en fremspringende mave, eller hvis du bare vil have din mave tonet, så er dette den rigtige øvelse for dig. Garbhasana masserer ikke kun, men toner også maveorganerne.

3. God til fordøjelse og øger appetitten:

Sig farvel til dine fordøjelsesproblemer, hvis du lærer at gøre fostret med perfektion. For dem, der har mindre appetit, skal du ikke bekymre dig, da denne øvelse helt sikkert vil øge appetitten.

4. Giver bedre balance:

Fra at læse trinene til hvordan man gør Garbhasana og se billederne, forstås det, at denne øvelse kræver balance. Dem, der stræber efter at få det gjort med succes og gør, vil opnå en bedre kropsbalance. Det hjælper også med at give en følelse af balance i sindet.

5. Beroliger og styrer sindet:

Hvis du er en person, hvis binyrer altid regulerer eller lider af angst eller vrede problemer, så bør denne holdning helt sikkert praktiseres til dine fordele. Garbhasana hjælper med at kontrollere og berolige sindet, hvilket fører til mindre agitation i sindet.

Det er teknikkerne og fordelene ved Garbhasana yoga, og som alle skal gøre for at leve et lykkeligt liv. Så lad os alle prøve denne embryo -pose i dag og fremad for at være fuld af bønner.