Krauncasana (Heron Pose) – Sådan gør du og fordele

Hvem kunne nogensinde gætte Yoga ville give dig noget mere end bare at tabe dine kilo? Normalt er en almindelig forestilling om at dyrke yoga at følge trendens rytme og forkæle sig med lidt flabning. Men hvis du tager yoga alvorligt og brænder for det, vil du snart udfolde forskellige resultater af en sund krop, som ellers kun ville være mulig ved kemiske piller og medicin. Men så igen, hvorfor gå til ekstern bistand, når du kan hjælpe dig selv ved at vælge en tidlig morgenyoga.

Så vi besluttede at introducere dig for en yogastilling kaldet krauncasana og udfolde de fordele, du kan opnå ved dette.

krauncasana

Sådan gør du Krauncasana?

Krauncasana er også kendt som hejreposen og er faktisk en af ​​de letteste yogastillinger, der ville tage et par minutter af din daglige morgen og alligevel tilbyde dig så meget mere. Yogaen består dybest set af små langsomme bevægelser, der er stablet ind med nogle trin for trin vejrtrækning. Det første krav til denne yoga ville være en behagelig yogamåtte, hvor øvelsen kunne begynde.

 1. Sid på dine knæ, din hofte hviler på dine hæltoppe, mens tåfronten berører jorden jævnt.
 2. Dine tæer skal presses til jorden, og du lægger dine arme på hver side af jorden, med håndfladen nedad.
 3. Når øvelsen starter, skal du balancere dig selv på et bøjet knæ, så det er altid bedre, hvis du bruger lidt hjælp i starten. Et tæppe eller en pude under det bøjede knæ vil klare sig fint. Til sidst skal du flytte puden ud og øve den.
 4. Fold det ene ben ud, sig det venstre, læg det på jorden foran, strakt ud med tæerne krøllet opad. På dette tidspunkt skal kropsvægten være ligeligt fordelt i dit andet ben.
 5. Brug nu dine hænder ved at få en lås på tåen til at løfte benet lige op og bringe det så tæt på brystet som muligt. Lås positionen, og nu kan du indånde og holde, indtil du får benet ned.
 6. Tag vejret og fortsæt med den anden.

Heron Pose for begyndere:

Hvis du er nybegynder, er der nogle ting, du skal passe på.

1) Det kan ske, at du ikke er i stand til at rette benene. I dette tilfælde skal du holde dit knæ let bøjet. Slip forsigtigt din fod og hold kalven eller anklen. Dette kan give en vis fleksibilitet til at holde dine ben lige.

2) Du kan også placere en rem omkring sålen, før du forsøger at rette dit ben. Sørg for at holde din rem tæt på som muligt.

Krauncasana fordele:

 • Det er en fantastisk strækøvelse for din underkrop, der hjælper dig med at lindre enhver spænding omkring musklerne eller leddet. Musklen normalt stiv kan forårsage lejlighedsvis lægsmerter og lårtræk. Med denne yoga kan du let komme over din muskelstivhed og gøre dem mere fleksible.
 • At forstærke din underkrop er endnu en fordel ved denne Yoga, hvor en fem minutters Krauncasana efterfulgt af dine squats hjælper dig med at opstramme dine lår- og balde muskler.
 • Mens du trækker dit strakte lem mod brystet, vil du føle et let træk og ryk i brystområdet, primært dine skuldre og det øvre bryst. Dette er det tryk, hjertet føler, og det er også derfor, Krauncasana kan holde dit hjerte sundt ved at udsætte det for en let tryksituation.
 • Den strækning og træk, der påføres underkroppen under denne øvelse, ville hjælpe dig med at strække dine muskler ud til en bedre fordel og hjælpe dig til sidst med at tilføje et par kilo til din sædvanlige højde. Dette er en god måde at tage på i vægt. Resultaterne viser dog ikke hurtigt, og tålmodighed er nøglen til at låse denne dør op.
 • Når du holder vejret og bringer dit ben tættere på dig, vil din tarm automatisk suge til sig og forårsage blodgennemstrømning til maven. Det er derfor, Heron pose yoga også er blevet knyttet til et sundt underliv, der fungerer stærkt og giver kvalitetsresultater.

Forholdsregler og kontraindikationer:

Pas på disse.

 1. Hvis du har en ankel eller knæskade, må du ikke prøve denne yoga uden vejledning af en ekspert.
 2. Da det er lidt komplekst, skal du altid få en eksperthånd og råd, før du begynder at øve.

Kontraindikationer:

 1. Undgå at lave yoga, når du er i din menstruationscyklus.

Heron pose yoga er en yoga, der har til formål at gavne kroppen betydeligt. Det hjælper direkte med at træne hamstrings og kalve i kroppen. Men på ethvert tidspunkt, hvis du oplever problemer, skal du afstå fra at øve det. Mens det ser ud til det, kan det se let ud, det er det ikke! Få ekspertvejledning, inden du starter.