Padma Pinya Mayurasana (albue balance) – Sådan gør du og fordele

Yoga er klassisk, en uforfalsket form for kropsform, der i høj grad er afhængig af kropsbevægelser og kontrolleret vejrtrækning for at opnå det ønskede resultat. Mange gange ville yoga for mange simpelthen betyde kropsform. Nu kan kropsform enten betyde en slank mave eller en sund fungerende krop.

Padma Pinya Mayurasana (albue balance) Sådan gør du og fordele

Ved at etablere ekspertise i begge kvartaler tager yoga sig også af dit helbred og udseende. Nu som en bonus ville vi smide endnu en god funktion til yoga. Efter hverdagens rutiner er en smal vej til sindsro altid imødekommende. Det er hvad yoga trives med at opnå i os. I dagens artikel vil det varme emne være Padma Pinya mayurasana yoga.

Sådan gør du Padma Pinya Mayurasana (albue balance) og fordele:

Hvordan gør man det?

Mange gange er en yogarutine lige så let som sengen lagt med roser, og andre gange er det tornerne, der gør det til en vanskelig rutine. Desværre er dette en af ​​de yogastillinger, som i de indledende faser ville være ret svære at opnå. Her er nøglen til dit spørgsmål praksis. Inden du begiver dig ud i denne kropsholdning, er der dog et par sundhedsmæssige spørgsmål, der skal huskes på.

Udfør ikke denne yoga, hvis du har en brudt underarm, som selvom den er fastgjort nu kan blive skadet, hvis der udøves et ujævnt tryk på den. For det andet bør folk, der lider af forhøjet blodtryk eller akutte hjerteproblemer, afstå fra at vælge denne yogastilling. For at starte, sidde i lotusposen, der også kaldes Padmasana.

Ved at folde dine nedre lemmer til en knude, holdes overkroppen lige og stiv, når du krydser dine ben over hinanden. Nu hvor du er kommet i grundposition, skal du bøje fremad og placere dine arme på forsiden lige foran dine krydsede lemmer.

Læn dig mere fremad nu, vrid din arm omvendt, så din håndflade ikke vender mod dig. Spænd din krop og løft nu langsomt dig selv opad, indtil du hviler på dine underarme, din krop ligger inde mellem albuen. For at udføre denne yoga har du brug for enorm overkropsstyrke og kropsbalance, hvilket ikke er noget, du kan opnå ved det første forsøg.

Faktisk er det altid nyttigt, hvis et ekstra par hænder støtter dig under denne holdning. Når du hæver dig selv fra jorden, skal du vippe din torso til at være vandret, parallelt med jorden, så du jævnt kan fordele vægten på begge dine arme og balancere stillingen godt. Hold positionen i to sekunder og langsomt arbejde op til nogle flere.

Hvordan hjælper det os?

Med øvelse snart vil du finde dig selv at styrke dine overkropsmuskler, især armene. Når du hoster dig selv, tager dine arme hele vægten for det og kan snart være stærke. Dette er en god kropsbalanceøvelse, hvor din krops nerver koordinerer med din hjerne i en subtil tryksituation for at skabe et godt bånd mellem de to og derved forbedre kropsbalancen.

De toksiner, der har trængt sig sammen i din krop i løbet af månederne, brænder nu, mens du forkæler mere og mere med denne øvelse. Det er derfor, at denne øvelse også har været relateret til lindring af depression, hvis kilde ofte er de akkumulerede toksiner i dit system.

Når du først har hejst dig op, spænder din krop lidt og forsøger at holde holdningen, og det er her, organerne i dit system får en god massage med blodgennemstrømningen, der øges i dit system, der nu sikrer, at din krop fungerer korrekt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80