Parivrtta Baddha Parsvakonasana – Sådan gør du og fordele

Yoga, som vi alle opfatter, er ikke bare en fitnessmaskine, men et temmelig kraftfuldt instrument, der fungerer overalt, perfektionerer eller forsøger at perfektionere dig på simpelthen alle mulige måder. Det, der startede som en simpel fitnessbølge, har nu kanaliseret mere ind i dybden af, hvordan yoga fungerer, hvor eksperter har givet os gennemprøvede metoder til fordelene ved yoga, når det er bedst.

Parivrtta Baddha Parsvakonasana Sådan gør du og fordele

Både en mental fornøjelse og en fysisk plejer, yoga blev således begunstiget af mange af os, alder spiller ingen grænser i dette afsnit. Blandt det ellers enorme katalog over de forskellige stillinger, typer og sådan er en sådan yoga emnet for vores artikel i dag. Denne kaldes Parivrtta Baddha Parsvakonasana. Vi vil nyde fordelene i denne artikel og også give dig en kort oversigt over trinene.

Sådan gør du Parivrtta Baddha Parsvakonasana og dets fordele:

Hvordan gør man det?

De engelske navne til disse Yoga er altid så bogstavelige og bestemte, at du får et lille scoop inde i stillingerne og stillingerne simpelthen fra selve navnet. Inden vi går videre til fordelene, er her en lille guide til de udførende trin. Det engelske navn er Revolved Side Angle -stillingen, hvilket er præcis, hvad du har tænkt dig at gøre i denne artikel.

Som et ord af forsigtighed, før du udfører denne yoga, skal du sørge for, at du ikke har et problem med skiven eller en brækket ryg, vridning, som kan være dødelig for dig. Endnu en gang er det bedst, at du udfører denne yoga tom mave og følelsen af ​​let hovedet kan styres ved at drikke masser af vand efter.

Start med at stå lige på din yogamåtte, fødderne justeret til hver til hver, adskilt af et lille hul imellem dem, når du retter din marv og hals ud. Dine arme græsser dovent mod din krop. Nu starter du med en blød indånding, mens du bøjer et af dine lemmer, siger det højre fra dit knæ og bøjer nedad, mens du gør det.

Kom ned helt, indtil dine ting bliver parallelle med jorden, dit knæ er centralt justeret til din fod. Bevæg nu samtidigt det venstre ben baglæns, mens du bøjer ned, holder det lige og støtter benet på tæerne. Nu hvor du er der, skal du begynde at arbejde med din overkrop. Vrid dig selv til højre side, hvis du har det højre knæ bøjet.

Twistet skal være godt nok til, at du hviler dine rygskulder på dit knæ, mens du inhalerer dybt nu og lukker vejret og holder din mave lidt ud, så dine arme fra den visne side nu kan røre under låret, en over kroppen en under.

Hvordan hjælper det?

  • Dette er en god balanceøvelse, hvor du vrider din krop på en sådan måde, at dine øjne ikke er klar over holdningen, men dit sind er det. Her taler vi om kropsbalance, som dybest set er øjet, der signalerer sindet. Nu kan du finpudse din balance ved at perfektionere denne koordination.
  • Den næste fordel kommer i en anden pakke. Dette kaldes styrkelse, der gennem vridninger og strækninger kan benyttes, hovedsageligt i overensstemmelse med maveområdet.
  • Når du vrider dig selv, masserer du ubevidst dine maveorganer med et blodrus skabt af trykket.
  • Den samme effekt anvendes også på underkroppen, hvor denne øvelse hjælper dig med at tone og fastgøre dem ved at gøre musklerne mere fleksible for at få styrke og fasthed.