Sådan gør du Virasana (Hero Pose) og dets sundhedsmæssige fordele

En af de ældste mulige handler har været de gamle former for kropsstrækninger, hvorigennem mange en kur er blevet opfundet, og mange et problem er blevet løst. En af de bedste lidelser for en dårlig ryg eller en vægttabsplan involverer yoga, hvorfor yoga har en integreret rolle i vores liv. Gennem en stille morgen fuld af strækninger vidste du aldrig, at så mange kure kunne udfoldes, og nu hvor du ved bedre, er det tid for dig at lære de nye divisioner, yoga kan tilbyde dig.

Sådan gør du Virasana (heltepose) og dets sundhedsmæssige fordele

Hvordan:

Yoga pose virasana, er også kendt som helten Pose. For at virasana kan begynde, skal du først perfektionere yogaens siddestilling. Her starter du med at sprede en måtte eller en blød dyne på gulvet, men jo mindre polstret det er, jo bedre bliver det.

Start med at knæle på gulvet med begge dine knæ, kun dine knæ, de indvendige sider skal presses sammen foran dig, mens du retter din rygsøjle. Arbejd nu på underekstremiteterne. Når du er nedbøjet, kan du mærke din krops pres på dine hofter. Spred dine ben bare lidt i slutningen, så dine hofter kan passe godt ind imellem hullet. Gør ikke hullet for stort. Arbejd nu på dine fødder.

Sørg for, at de er parallelle med jorden og presset let krøllet til indersiderne. Sørg for, at begge ben har samme støtte og vægt.

Fra nu af er øvelsen enkel. Inden du starter udånder du højt og bøjer lidt fremad, og du vil finde din krop tilpasse sig positionen. Ret nu din rygsøjle og udvid som en stolt kriger dine kraveben. Hold fast i den holdning i godt 30 sekunder, før du slipper din rygsøjle. Gentag derefter igen. Prøv langsomt at øge tidsrummet.

Fordele:

Fleksibilitet:

Ofte indser man, at kroppen kan være fleksibel fra den øvre halvkugle, hvor kroppen på grund af slid allerede er blevet brugt til taljevridninger og armøvelser. Det er den nederste halvdel, der har problemet, og når du får for vane at gøre disse rygstrækninger og underkropstrækninger, øger din krops fleksibilitet, især de nederste, mangfoldige.

Indre ro:

Denne kropsholdning er kendt som helten, og mange psykologer siger, at yoga ikke kun kan gavne dig fysisk, men det har også en god hånd at spille i tilfælde af psykiske problemer. Derfor er virasana yoga ifølge mange yoga eksperter en af ​​disse yoga, der beroliger dit indre. Når du trækker vejret højt og lukker øjnene, føler du, at den beroligende beroligende fornemmelse skyller over dig og skaber en indre ro.

Blodcirkulation:

Virasana yoga fokuserer hovedsageligt på trykpunkterne i de nederste kropsdele og strækker sig i de øvre kropsdele. Dette er en god situation for at skabe en smidig blodgennemstrømning i din krop, der regulerer blodcirkulationen, som er et af de vigtigste idealer for en god sund krop.

Graviditetsvarsel:

Hvis denne yoga udføres under graviditeten, kan usædvanlig hævelse af ben reduceres til en betydelig mængde. Sørg dog for at få din læge til at tage det og sørg for, at det tilrådes. Forsøg heller ikke dette i løbet af de sidste måneder af din graviditet. Gem dette i den midterste varighed, når alt er stabilt.

Fordøjelse:

Dette er også en god måde at forbedre fordøjelsesprocesser på, og derfor har du nu endnu større grund til at tage dette i brug.