Simhasana Yoga (Lion Pose) – Sådan gør du trin og dets fordele

Yoga er et ældret indisk arrangement af fysisk wellness og altomfattende velvære. Det er svært at bestille eller klassificere det, da det understøtter både fysisk og psykisk velbefindende, og det er ligeledes en fænomenal afviklingsprocedure. Derudover er store dele af stillingerne tilpasset til at forfriske nytten og styrken af ​​organerne.

simhasana

Simhasana Yoga (Lion Pose):

The Lion Pose er en usædvanlig bemærkelsesværdig yogastilling, idet den ikke forpligter enhver vridning eller forlængelse af kroppen. Det er en holdning, der hjælper med at lette stress. Det er kendt som Simhasana med den begrundelse, at på sanskrit betyder “simha” alt overbevisende, og det er udtrykket, der generelt bruges til at betegne en løve. Løveposen for børn er usædvanligt udbredt som følge af den måde, holdningen holdes på. Faktisk har unge en tendens til at udføre løvepose-yoga bedre end voksne.

Sådan gør du Simhasana Yoga (Lion Pose) trin, fordele og forholdsregler:

I dag vil vi fortælle om simhasana yoga, der udfører trin, sundhedsmæssige fordele og forholdsregler sammen med tips til begyndere.

Instruktioner til Simhasana -trin:

Løvestillingen er virkelig let at udføre. På trods af at der kan være forskellige trin, kræver denne holdning virkelig næsten ingen indsats. Løvernes trin er som følger efter:

 • Sid med dine ben kollapset under dig, så dine tæer angiver lige bag, og du sidder på dine hæle.
 • Hold ryggen lige, men så løs som med rimelighed kunne forventes.
 • Luk øjnene og se til dit tredje øje. (Det tredje øje er et typisk øje i templets brændpunkt. I det forældede Indien forventedes det, at hypofysen blev opdaget her, på trods af at vi nu ved anderledes)
 • Ved at lukke munden, røre ved din palet med tungen.
 • Træk vejret fuldt ud gennem din næse, mens din tunge stadig rører ved din palet.
 • Træk vejret ud i et voldsomt træk, mens du skiller din tunge ud og åbner dine kæber, så meget som det kan forventes. Derudover skal dine arme kastes ud og forlænges med spredte fingre.
 • Torden så højt som muligt, mens du trækker vejret ud. Tordenen burde være med en “Haa” lyd og burde ikke være en langvarig. Det burde snarere være et voldsomt åndedræt, der udmatter dine lunger på den mest korte tid, man kan forestille sig.
 • Hold denne holdning i et sted omkring 20 og 30 sekunder.
 • Træk ikke vejret hurtigt efter denne holdning; træk vejret ind efter de bestemte 20 til 30 sekunder.
 • Øv 5 eller 6 gange.

2. Forholdsregler for Simhasana Yoga (Lion Pose):

The Lion Pose er grundlæggende en angstdæmper og kan bores når som helst og af hvem som helst. Der er normalt ingen problemer forbundet med at øve denne holdning med den begrundelse, at det ikke forpligter forvirret bevægelse af kroppen. Uanset hvad det er, i tilfælde af at du oplever de dårlige virkninger af evige lidelser eller fysiske problemer, er det bedst, at du har en undersøgelse med din specialist, før du bestræber dig på nogen yogastilling.

3. Tips til begyndere til Simhasana Yoga (Lion Pose):

Pr. Yoga skyldes mange spørgsmål, som vi konfronterer i vores hverdag, en forrådnelse af irritation og foragt. The Lion Pose giver dig med succes et udløb for denne negative vitalitet. Denne holdning er mere en frigivelse af negativ vitalitet, hvilket indebærer, at så længe du trækker vejret ondt ud, er det alt, hvad der er nødvendigt. Armene og skuldrene kastes ud brutalt og ufleksibelt som en ydre indikation på frigivelsen af ​​den indre antagonisme. Holdningen kunne omskæres det samme antal gange, som du ønsker, på trods af at hvis det er lovligt udført, er 5 til 6 gange tilstrækkeligt.

4. Simhasana Yoga (Lion Pose) Fordele:

Fysisk løfter løvens kropsholdning ansigtet og halsen, hvilket typisk ikke gavner andre yogastillinger. Den voldsomme udstrækning af ansigtets og halsens muskler lindrer trykket. Det accepteres også at hjælpe med at reducere enhver kontaminering af halsen og luftvejene. Tungen får ligeledes uvant aktivitet med den begrundelse, at den forlænges helt uden for munden.

Afhjælpende applikationer omfatter:

 • Hærdning af stammere.
 • Hærdende tænder granulerer.
 • Hærdende greb i kæber.
 • Evakuering af rynker.
 • Hjælper med formindsket ulmning i øjnene.
 • Lindrer ondt i ryggen.
 • Afvikling af bekymrede nakkemuskler.
 • Forbedring af stemmens tone.

Yoga Lion -stillingen eller simhasana animerer ligeledes platysma, som er en flad magert muskel foran halsen, som trækker ned i mundvigene og yderligere rynker halsen. Det accepteres, at denne aktivitet vil hjælpe med at holde listen over halsen med alderen. Også denne holdningshjælpemidler reklamerer for stor kropsholdning og udvider dermed tillidsniveauet.

Terapeutiske fordele ved Simhasana Yoga (Lion Pose):

Selvom vi allerede er klar over de fleste sundhedsmæssige fordele ved simhasana, vil vi nu diskutere et par af de terapeutiske fordele ved denne kropsholdning. Disse er som følger-

1. Øvelsen af ​​simhasana yogastilling kan helbrede problemet med dårlig ånde. Problemet med dårlig ånde kan genere dig i enhver situation, og så kan du have en depression, når du vil tale med folk. Siden mens du udfører simhasana, skal du åbne munden, og det er, når vejret bliver ryddet.

2. Simhasana -holdningen eller løveposen helbreder også stammer meget hurtigt og meget godt. Du vil blive overrasket over at se de effekter yoga faktisk kan have. Den eneste klausul her er, at du bliver nødt til at gøre det hele oprigtigt og regelmæssigt. Yoga bør også udføres korrekt og ikke på nogen måde, du ønsker i henhold til dit komfortniveau. Selvom komfortniveau på den ene side er vigtigt for en person, er det endnu vigtigere at udføre kropsholdningen på den korrekte måde.

3. Der er mange mennesker, der har et problem med tandslibning, og hans sker mest hos børn. Når vi ser dette problem hos børn, ved vi sandsynligvis, at det er på grund af det store antal orme, der er til stede i børnenes krop. Hvis problemet hersker, selv efter at du er vokset op, er det sikkert på vej mod en eller anden form for lidelse, og praktiseringen af ​​simhasana -yogastillingen kan helbrede dig absolut.

4. Du må have set mennesker, der har knyttet kæber. Det er ikke nogen sygdom eller lidelse, men bare en struktur, hvor siderne på begge kæber er knyttet sammen. Hvis dette er som et problem for nogen, kan du udføre for at opnå simhasana yoga fordelene. Dette er også nyttigt i dette tilfælde.

5. Rynker er normalt et problem for ældre kvinder eller kvinder, der indser, at de snart ældes. Nu kan alder eller tid ikke rigtig stoppes, men det du kan gøre er at bremse det ved at øve simhasana regelmæssigt. Øvelsen af ​​denne yogastilling hjælper med at slippe af med rynker og eventuelle fine linjer i ansigtet som sådan. Forbedringen i processen med blodcirkulationen får din hud til at lyse og får dig dermed til at se meget yngre ud.

6. Brændende fornemmelse i øjnene kan ske på grund af mange årsager, og de to vigtigste er naturligvis enhver form for allergi eller udsving i trykket eller kraften i øjnene. Den første har brug for en læge med det samme, men den anden sammen med lidt behandling og strømkontrol kan kontrolleres ved hjælp af simhasana yoga.

7. Når du udfører løveposen, skal du strække ryggen på en meget ordentlig måde, så du ligner en løve, der sidder. Denne strækning er meget vigtig, fordi den er terapeutisk for rygsmerter og problemer. Denne strækning hjælper med at lindre enhver form for smerter eller belastninger i ryggen og dermed slapper du af.

8. Efter ryggen kommer problem med nakken og nakkemusklerne. Nu helbreder simhasana det også ved også at give en god massage til ryg og nakke.

9. Den mest overraskende del er, at løveposen også better tonen i din stemme.

Simhasana yoga er en af ​​yogastyrets avancerede stillinger, og at udføre dette omhyggeligt og korrekt kan give dig en masse fordele. De fleste af dem er nævnt ovenfor, og du skal være motiveret efter at have læst alt dette.