Yoga Sadhana-En rejse mod mindfulness og velvære!

Sadhana Yoga består af tre hovedkomponenter: Yoga -stillinger, meditation og vejrtrækningsteknikker (Pranayama). Kombinationen af ​​disse tre resulterer i noget guddommeligt, som kan kaldes bod eller Sadhana. Ifølge Sri Sri Ravi Shankar er Sadhana yoga gavnligt for at finde din indre styrke. Sadhana er en kontinuerlig pleje af dit liv, og det sker i din hverdag.

Der er ingen ordentlig Sadhana Yoga -definition tilgængelig, fordi Sadhana kan betyde forskellige ting for forskellige mennesker. For nogle er det 15 minutter i et kunstgalleri, hvorimod det for nogle er timer og timer med Yoga Sadhana. Du skal finde det, der passer dig bedst og gå efter det. Mange af de åndelige guruer har udtænkt praksis for Yoga Sadhana, og nogle af dem er blevet nævnt i artiklen herunder.

Yoga Sadhana En rejse mod mindfulness og velvære

Begrebet Sadhana Yoga:

Yoga Sadhana er en øvelse af sindet og kroppen. Det er en disciplin at regulere de indre systemer, der beriger dine mentale og fysiske evner til at have et sundt liv. Ifølge Sadhguru påvirker de mest basale ting din Sadhana. Den måde du går på, hvad du spiser, den måde du taler osv. Hele din livsstil har indflydelse på din Sadhana og påvirker derfor resultaterne. Nævnt nedenfor er de fordele, du får ved at følge en Sadhana, og hvad det vil sige at lave en Sadhana Yoga -øvelse hver dag.

Stabil:

sadhana yoga

Det er meget vigtigt for din krop at være stabil, mens du laver Sadhana Yoga. Meditation finder kun sted, når din krop er i ro. Yoga Sutra giver stabilitet stor betydning, før du starter yogasessionen. Hvis du føler dig meget rystet ved at lave en bestemt position, skal du huske, at det kan være, at du gør det forkert.

Opmærksomhed:

Sadhana Yoga Bevidsthed

Du skal være opmærksom på, hvad der sker. At være stabil er fint, men hvad hvis du falder i søvn midt i sessionerne? Derfor er det meget vigtigt at være opmærksom. Gør opmærksom på, hvad du laver, og slip alle unødvendige tanker, der kan blokere dit sind.

Vær yndefuld:

Vær yndefuld

Lær at være yndefuld, mens du laver yogastillinger. Hele skønheden i denne rutine afhænger af, hvor yndefuldt du kan udføre den. Vær ikke for stiv, ellers vil du ende med at ligne en robot. Vær blid og lad hver pose flyde som et dansetrin. Dette vil hjælpe dig med at slappe af i dit sind og holde kontakten med din krop.

Stræb efter perfektion:

Stræb efter perfektion

Uanset hvilken pose du laver, så prøv at gøre det som en professionel. Gør det på en sådan måde, at det ser perfekt ud. Øv dagligt og gør en indsats. Nogle af positurerne er måske ikke særlig lette at gøre, men med øvelse bliver det lettere. Lær at være tålmodig og giv dine hundrede procent. Du vil snart se flotte resultater.

Prøv at gå videre:

Prøv at gå videre

Mens du laver Sadhana Yoga, skal du prøve ikke at holde dig inden for dine grænser. Begræns ikke dig selv. Prøv at lære så meget som muligt. Udvid din viden og dit potentiale. Dette er en af ​​de bedste hemmeligheder til at gøre det bedre på dette område, så sørg for at gøre god brug af det.

Kropstræning:

Sadhana Yoga

Det bedste ved Sadhana Yoga er, at det giver dig en træning i hele kroppen. Det tager kun cirka tyve minutter af din tid og giver dig en tonet og fast krop. Det mest fantastiske ved denne træning er, at den forbrænder meget mere end en tyve minutters træning formodes. Det er meget intens og nyttigt for dem, der gerne vil tabe nogle kilo.

Fordele ved Sadhana Yoga:

Når du dyrker Sadhana Yoga dagligt, opnår du en fastere krop og et roligere og positivt sind. Det vil forberede dig til meditation på højere niveau og holde dig afslappet hele vejen igennem. Det vil også holde dig opløftet og energisk hele dagen.

Hvornår skal du øve?

Sadhana Yoga

Det tilrådes at dyrke Sadhana Yoga hver morgen og aften omkring femogfyrre minutter hver. Det vil helt sikkert være en vidunderlig oplevelse for alle dem, der begynder med Yoga.

Fordelene ved Sadhana Yoga er angivet ovenfor. Enhver disciplin, du vælger at vælge; det har brug for konsistens. Uanset om det er en ny kunstform eller et fitnessregime eller endda yoga, for at høste dens frugter, skal du gøre en indsats, men fordelene er uforlignelige. Der er ikke noget bedre end en sund krop og ro i sindet. Hvis du kunne lide denne artikel, kan du dele den med dine venner og skrive din feedback i kommentarerne.

Ofte stillede spørgsmål & Svar:

Q1. Skal jeg stoppe med at spise ikke-grønt før Sadhana?

Svar: Den ideelle måde er kun at spise plantebaserede fødevarer. I begyndelsen kan det være effektivt at kontrollere din kost og moderere dine måltider. Trangen forsvinder til sidst, og du har ikke lyst til at spise ikke-vegetabilske fødevarer. Det er Sadhanas magt. Du vokser bortset fra vaner, der ikke er gavnlige for dit helbred.

Q2. Skal jeg lave Sadhana hver dag?

Svar: Jo mere du gør det, jo mere hjælper det dig. Eksperter anbefaler 45 minutter Sadhana hver dag, da det hjælper dig med at stresse af hele dagen. I dagens travle verden er det svært at bruge så meget tid hver dag. Det er bedre at starte med 15 minutter hver dag og øge din tid til sidst.

Q3. Kan jeg gøre det derhjemme, eller har jeg brug for yogaklasser?

Svar: Du kan gøre Sadhana hvor som helst. Det er ikke kun begrænset til et værelse; det findes i dit sind. Din hjerne er tænd/sluk -kontakten. Men ja, hvis du vil lære Yoga, skal du gå til en instruktør, så du lærer de korrekte teknikker og ikke kommer til skade. Ellers kan Sadhana udføres ved at være taknemmelig hver dag, have stærke bekræftelser, føre en journal og ved at kommunikere med naturen osv..