10 legjobb sampon zsíros fejbőrre (zsíros hajra) Indiában

Hasonlóan a bőrünkhöz, a fejbőrünkben olyan pórusok találhatók, amelyek titkosítják a természetes olajokat, ami lehetővé teszi, hogy a fejbőr hosszú ideig nedves és hidratált maradjon. Általában a haj samponozásakor a sampon hatékonysága alapján ezek a természetes olajok azonnal lefoszlanak, aszályos helyzetet teremtve a fején. A száraz fejbőrű emberek számára ez göndörödést és kezelhetetlenséget eredményez.

Samponok zsíros fejbőrre (zsíros hajra) Indiában

Zsíros fejbőr esetén azonban ez csendes és nehéz lehet, mivel a makacs fejbőr nem akarja elengedni az olajokat, a vele ragadt szennyeződéseket és szennyeződéseket. Ez az oka annak, hogy az olajos fejű fejnek nem kell csak enyhe mosás. Vannak bizonyos samponok a zsíros fejbőr kezelésére. Mielőtt megismernénk őket, meg kell ismernünk az olajos fejbőr okait.

Íme néhány leggyakoribb oka a zsíros fejbőrnek:

  • Genetika.
  • Túlzott hajmosás.
  • Jó haj.
  • A vegyi termékek túlzott használata.
  • Forró víz használata hajmosáshoz.
  • A B -vitamin hiánya.

A legjobb samponok zsíros fejbőrre:

Az alábbiakban felsorolunk néhány, kifejezetten zsíros fejbőrre kifejlesztett sampont, amelyek segíthetnek a felesleges szennyeződések és szennyeződések felszabadításában, miközben a fej friss és puha marad..

1. Kerastase Specifique Bain Clarifiant hosszantartó szabályozó sampon:

Kerastase Specifique Bain Clarifiant hosszantartó szabályozó sampon

VÁSÁROLJ MOST: Amazon.in

A szabadalmaztatott Lipacid jelenléte szabályozza és szabályozza a felesleges faggyútermelést, mivel a hűtő részecskék bizsergő érzést kölcsönöznek a fejbőrnek, hogy egészségesebb környezetet teremtsenek. A szalicilsav és a B6 -vitamin lehetővé teszi, hogy a haj táplált és lágy állagú maradjon, és tartós hatást fejtsen ki anélkül, hogy az olaj megnehezítené.

Hozzávalók: Keratin, szalicilsav, B -vitamin, glicin.

Hogyan kell használni: Vigye fel a nedves hajra, kezdje a fejbőr masszírozásával, és haladjon a hajvégek felé. Öblítse le és ismételje meg az eljárást.

Haj & Nemi alkalmasság: Zsíros haj és zsíros fejbőr.

Előnyök & Hátrányok: Ez a sampon segít csökkenteni a felesleges faggyútermelést, és csökkenti a haj és a fejbőr zsírosodását. A túlzott használat a fejbőr és a haj túlzott kiszáradásához vezethet.

Egyéb fontos részletek: Ezt a sampont sok országban szeretik a felhasználók. A sampon 250 ml -es és 500 ml -es palackban kapható.

2. Leonor Greyl Bain TS Balancing Treatment sampon zsíros fejbőrre:

Leonor Greyl Bain TS Balancing Treatment sampon zsíros fejbőrre

VÁSÁROLJ MOST: Amazon.com, Amazon.in

A Bain TS kezelő sampon tökéletes kiegyensúlyozó sampon, amely helyreállítja a száraz hasadékvégeket, miközben megtisztítja a fejet az olajoktól és a szennyeződésektől. A zsálya és az élesztő kombinációja izzadásgátló és nem ígér faggyút, míg a hársfaolaj és a növényi fehérjék védik, megfiatalítják és revitalizálják a fakó, sápadt hajat.

Hozzávalók: Nelumbium speciosum virág kivonat és más.

Hogyan kell használni: Vigye fel a nedves hajra, kezdje a fejbőr masszírozásával, és haladjon a hajvégek felé. Öblítse le és ismételje meg az eljárást, ha a haja rendkívül zsíros és zsíros.

Haj & Nem szerinti alkalmasság: Alkalmas zsíros fejbőrű és száraz végű emberek számára.

Előnyök & Hátrányok: A túlzott használat károsíthatja a hajat. Szabadon tartja a fejbőr olaját.

Egyéb fontos részletek: A sampon 200 ml -es palackban kapható, 7 oz. Sok országban szeretik az emberek, és előnyös választás a hajápolási szakemberek körében.

3. Herbal Essence Drama Clean sampon normál és zsíros hajra:

Herbal Essence Drama Clean sampon normál és zsíros hajra

VÁSÁROLJ MOST: Amazon.com, Amazon.in

A gyógynövény esszencia nem hisz a drámában, ha hajtisztításról van szó, és ezért a dráma tiszta sampon botanikus selyem kivonatokat használ, hogy rögzítse a csillogó ragyogást, míg a citrus- és zöld tea kivonatok eltávolítják a haját az olajtól és a szennyeződésektől. Normál és zsíros hajra alkalmas, az elveszett olajokat selyemkivonatokkal helyettesíti, hogy a fejbőr felfrissüljön, a haja pedig szatén puha..

Hozzávalók: Neem, más gyógynövények.

Hogyan kell használni: Vigye fel a nedves hajra, kezdje a fejbőr masszírozásával, és haladjon a hajvégek felé. Öblítse le és ismételje meg, ha úgy érzi, hogy a fejbőr még mindig zsíros.

Haj & Nem szerinti alkalmasság: Minden nemhez alkalmas. A normál és zsíros hajú és fejbőrű emberek használhatják ezt a sampont a fejbőr és a haj tisztaságának megőrzésére.

Előnyök & Hátrányok: Ez a sampon többnyire természetes összetevőkből áll, így gyengéden hat a hajra és a fejbőrre. Ennek a samponnak nincsenek ilyen következményei.

Egyéb fontos részletek: A sampont jó választásnak tekintik, ha az emberek egy egyszerű, minden nemhez megfelelő sampont keresnek.

4. Redken Scalp Relief Oil Detox sampon:

Redken fejbőr enyhítő olaj méregtelenítő sampon

VÁSÁROLJ MOST: Amazon.in

Tartsa méregtelenítve és felfrissítve a hajat a Lipa-Sponge és a kötésközi fejbőrrendszer lényeges elemeivel, amelyek sejtszintről erősítik a haj szerkezetét, míg a citrom kivonat és a mikro szivacsok tisztítják a fejet, és felszívják az olaj- és faggyúmaradványokat felfrissült érzéstől.

Hozzávalók: Lipa szivacs, citrom kivonatok.

Hogyan kell használni: Vigye fel a nedves hajra, kezdje a fejbőr masszírozásával, és haladjon a hajvégek felé. Öblítse le és hagyja megszáradni a haját természetesen vagy puha törülköző segítségével.

Haj & Nem szerinti alkalmasság: Alkalmas zsíros/zsíros fejbőrre és hajra.

Előnyök & Hátrányok: Ez a sampon rendkívül alkalmas zsíros hajú emberek számára, és gond nélkül ápolja a fejbőrt. Ennek egyik következménye az, hogy ha gyakran használják, a fejbőr viszketéséhez vezethet.

Egyéb fontos részletek: 300 ml -es palackban kapható, bőrgyógyászatilag tesztelt, és zsíros fejbőrű emberek szeretik világszerte.

5. Organix hidratáló teafa menta sampon:

Organix hidratáló teafa menta sampon

VÁSÁROLJ MOST: Amazon.com, Amazon.in

A tiszta ausztrál teafaolaj ebben a samponban a természetes olaj és faggyú összegyűjtött és nyugodt egyensúlyát biztosítja, szabályozva a termelést, mivel a tejfehérjék és a borsmenta kivonatai hidratálják és élénkítik a fejbőrt, így egész nap frissnek és frissnek érzi magát. Ez az egyik legjobb természetes sampon zsíros hajra a piacon.

Hozzávalók: Ausztrál teafaolajok, mikro-infúziós borsmentaolajok és hidratáló tejfehérjék.

Hogyan kell használni: Vigye fel a nedves hajra, kezdje a fejbőr masszírozásával, és haladjon a hajvégek felé. Öblítse le és szükség esetén ismételje meg az eljárást.

Haj & Nem szerinti alkalmasság: Unalmas, zsíros hajra.

Előnyök & Hátrányok: Rendkívül hidratáló, anélkül, hogy a fejbőr túl zsíros vagy túl száraz lenne. Nincs jelentős következménye.

Egyéb fontos részletek: Ez a sampon 345 ml -ben kapható számos ázsiai és más országban. Olyan emberek szeretik, akik egy kis természetet szeretnének hajuk egészségére.

6. Biotique Bio Green Apple friss napi tisztító sampon:

Biotique Bio Green Apple friss, napi tisztító sampon

VÁSÁROLJ MOST: Amazon.com, Amazon.in

A zöld alma kiváló antioxidáns, amely segít tisztítani a fejbőrt és a hajat, nem engedve, hogy az olaj és a szennyeződés maradék maradjon. Ez egy gyengéd, természetes sampon zsíros hajra, amely mindennapi samponként is használható, amely ásványi és vitamin kivonatokat is tartalmaz, hogy a haja egészséges érzést keltsen.

Hozzávalók: Zöld alma, növényi kivonatok.

Hogyan kell használni: Vigye fel a nedves hajra, kezdje a fejbőr masszírozásával, és haladjon a hajvégek felé. Öblítse le és ismételje meg az eljárást, ha a haj még mindig zsíros.

Haj & Nem szerinti alkalmasság: Elsősorban zsíros fejbőrű és hajú emberek számára alkalmas, de minden nemű.

Előnyök & Hátrányok: Ez egy dúsító sampon, amely mindennapi használatra alkalmas. Ez a sampon nem igényel további kondicionálót, és ennek a samponnak nincsenek következményei.

Egyéb fontos részletek: 120 és 250 ml-es palackban kapható. Az indiánok szeretik természetes összetevői és lágysága miatt.

7. Schwarzkopf Bonacure fejbőr terápia mélytisztító sampon:

Schwarzkopf Bonacure fejbőr terápia mélytisztító sampon

VÁSÁROLJ MOST: Amazon.in

A tápanyag -kiegyensúlyozási technika lehetővé teszi a fej számára, hogy eltávolítsa a fejbőrt és a hajat súlyozó felesleges olajat és szennyeződéseket, de ez a sampon nem vonja le a haját a természetes olajoktól, ezáltal megakadályozva a hajszárítást. Az egyik legjobb sampon a finom zsíros hajra, ezt a terméket a szakemberek nem hagyhatják ki.

Hozzávalók: Táplálkozási egyensúly komplex.

Hogyan kell használni: Vigye fel a nedves hajra, kezdje a fejbőr masszírozásával, és haladjon a hajvégek felé. Öblítse le és ismételje meg az eljárást, ha a haj még mindig zsíros.

Haj & Nem szerinti alkalmasság: Alkalmas zsíros fejbőrű emberek minden neméhez.

Előnyök & Hátrányok: Ez a sampon magával ragadó mélytisztítást kínál. A túlzott használat kiszáríthatja a fejbőrt.

Egyéb fontos részletek: Ez egy olyan termék, amelyet hajápolási szakértők hoztak létre, így több országban is szeretik az emberek. 200 ml -es csőben kapható.

8. Toni And Guy Frissítse száraz sampon:

Toni és Guy frissítik a száraz sampont

A frissítő száraz sampon férfiaknak és nőknek egyaránt kellemes élvezet, lehetővé teszi a szőrszálak szakszerű tisztítását, amely eltávolítja a korpát, a szennyeződéseket, és főként az olajat és a faggyút a hajáról, miközben megőrzi hajának fényességét és tápanyagtartalmát, amely ápolja és táplálja a hajat. egészséges megjelenés. A piacon kapható rendszeres zsíros fejbőr kezelésére szolgáló samponok egyik legjobb alternatívája.

Hozzávalók: Aqua, bután, izobután.

Hogyan kell használni: Vigye fel mosatlan hajra, hogy megszabaduljon a kezelhetetlen piszkos haj megjelenésétől.

Haj & Nem szerinti alkalmasság: Férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas minden hajtípusra.

Előnyök & Hátrányok: Ennek a samponnak nincs jelentős következménye, kivéve azt a tényt, hogy túlzott használata törékennyé teheti a hajat.

Egyéb fontos részletek: Ez az új generáció emberei által nagyon kedvelt termék. Spray palackban kapható.

9. Loreal Paris rendkívüli agyag sampon:

Loreal Paris rendkívüli agyag sampon

VÁSÁROLJ MOST: Amazon.com, Amazon.in

A sampon 175 ml -es és 500 ml -es kiszerelésben kapható, és egyedülálló összetétele miatt szeretik az emberek.

Hozzávalók: Agyag, Aqua.

Hogyan kell használni: Vigye fel a nedves hajra, kezdje a fejbőr masszírozásával, és haladjon a hajvégek felé. Öblítse le és ismételje meg az eljárást, ha a haj még mindig zsíros.

Haj & Nem szerinti alkalmasság: Alkalmas minden nemhez, és főleg azok számára, akiknek kezelhetetlen zsíros haja és fejbőre van.

Előnyök & Hátrányok: A sampon maszkként is működik, fő összetevője, azaz agyag miatt. Nincsenek szuggesztív következmények.

10. Patanjali Kesh Kanti sampon:

Patanjali Kesh Kanti sampon

VÁSÁROLJ MOST: Amazon.com, Amazon.in

Az indiai Patanjali márka terméke, ez a sampon az egyik legjobb férfi sampon zsíros hajra. Ez a természetes összetevőből készült termék enyhe alternatívának tekinthető a piacon kapható sok kémiai infúziós sampon mellett. A sampon minden nemhez használható, és mindennapi használatra.

Hozzávalók: Tejfehérje, Shikakai.

Hogyan kell használni: Vigye fel a nedves hajra, kezdje a fejbőr masszírozásával, és haladjon a hajvégek felé. Öblítse le és ismételje meg az eljárást, ha a haj még mindig zsíros.

Haj & Nem szerinti alkalmasság: Ezt a speciális sampont piszkos fejbőrű vagy zsíros fejbőrű emberek használhatják. Minden nemhez alkalmas.

Előnyök & Hátrányok: Mivel a sampon természetes összetevőkből készül, nincsenek kísérleti következmények, bár célszerű kipróbálni és tesztelni ezen összetevők reakcióját.

Egyéb fontos részletek: A sampon 300 ml -es palackban kapható, és tömegek használják Indiában.

Mindezen samponok rendelkezésre állása elegendő bizonyíték ahhoz, hogy felismerjük és elfogadjuk a zsíros fejbőr problémáját, amelyet sokan kezelnek. Mindig jobb kipróbálni a segítségünkre és a fejbőrünknek megfelelő terméket, ahelyett, hogy egy hasonló sampont használnánk az egész család számára. Testünk és a szükségleteink is különbözőek, ha csak odafigyelünk rájuk, akkor könnyen kezelhetjük az olyan problémákat, mint a zsíros fejbőr és a haj mindennapos problémái, ha csak használjuk az Indiában kapható, jó zsíros hajra való sampont..

Gyakran Ismételt Kérdések:

1) Próbáljam ki ezeket a samponokat zsíros hajra?

Nem, ne próbálja ki ezeket a samponokat. Jobb, ha először kipróbál egy sampont, és látja az eredményt, mielőtt folytatná a következőt. Először is ki kell próbálni egy olyan sampont, amely megfelel a költségvetésének, valamint megfelel a közvetlen szükségleteinek és követelményeinek, majd véleményt kell alkotni.

2) Használhatom az egyik legjobb sampont zsíros hajra, ha száraz a hajam?

Ezen samponok egyikét csak akkor használhatja, ha száraz a vége, vagyis haja alsó része száraz vagy törékeny. Ha a fejbőr száraz, akkor tanácsos nem használni ezeket a samponokat, mivel ez még szárazabbá teheti a fejbőrt.

3) Használhatom a Biotique sampont naponta??

Mindig tanácsos a hajat másnap vagy heti 2-3 alkalommal mosni. A haj mindennapos mosásával a haj elveszítheti természetes nedvességtartalmát, amitől száraz, törékeny és korpásodik. A Biotique természetes samponjai miatt napi samponként használható zsíros hajra, ellenkező esetben javasoljuk, hogy ha nem szükséges, ne mosson hajat minden nap..