Hvordan slippe af med sprukne læber? – Bedste behandlinger

Du pakker ind i yderligere lag i vintermånederne, fordi vinteren medfører revner, allergier, vitaminmangel, tørhed og sprukne læber. Sprukne læber, der ofte kaldes revnede læber, er et symptom på vinter, som gør dine læber så skrøbelige ved ekspansion til små splittelser plus revner. Især hos kvinder er sprukne læber en stor vinter skuffelse. Hvis du… Continue reading Hvordan slippe af med sprukne læber? – Bedste behandlinger

Published
Categorized as Hudpleje

De otte bedste måder at naturlig lysne din hud på i stedet for kemisk hudblegning

I dag kan du finde en masse hudblegningsprodukter på markedet. Problemet er, at mere end halvdelen af ​​dem er lavet med kemikalier, der også gør skade på din hud. Men hvis du vil opnå en lysere tone, kan du gøre det ved hjælp af naturlige hudlighedsprodukter. Og du kan opnå et par nuancer lysere uden… Continue reading De otte bedste måder at naturlig lysne din hud på i stedet for kemisk hudblegning

Published
Categorized as Hudpleje

10 fantastiske fordele ved kokosvand til din hud!

Kokosvand (nariyal pani på hindi) er en klar væske, der findes inde i kokosfrugten eller kokospalmen. Dette vand har en sød og nøddeagtig smag og betragtes som en forfriskende drink, der indeholder let fordøjelige kulhydrater og elektrolytter. Disse kokosnødder vokser på store palmer kendt videnskabeligt som Cocos nucifera. Væsken inde i kokosfrugten dannes naturligt, som… Continue reading 10 fantastiske fordele ved kokosvand til din hud!

Published
Categorized as Hudpleje

15 hjemmelavede ansigtsvask, der skal prøves for enhver hudtype!

Gør en almindelig sæbe dit ansigt tørt og elastisk? Hvad med at lave en personlig hjemmelavet ansigtsvask, der imødekommer din huds unikke behov? Det er rigtigt! Det er på tide at droppe kemisk fyldte sæber og skifte til naturlige rensemidler, som du nemt kan tilberede derhjemme ved hjælp af enkle, dagligdags ingredienser. Den bedste del-… Continue reading 15 hjemmelavede ansigtsvask, der skal prøves for enhver hudtype!

Published
Categorized as Hudpleje

10 enkle, men fantastiske fordele ved Arganolie til hud og ansigt!

Arganolie, ofte kaldet ‘flydende guld’, er et organisk produkt, der ekstraheres fra arganfrugtens kerner. Denne arganfrugt findes på argan træet, der vokser næsten udelukkende i det sydvestlige Marokko. Derfor betegnes denne olie også som Moroccon Argan Oil. Arganolie findes primært i to former: den spiselige arganolie, der ekstraheres fra de ristede argankerner, og den anden… Continue reading 10 enkle, men fantastiske fordele ved Arganolie til hud og ansigt!

Published
Categorized as Hudpleje

10 fantastiske fordele ved mandelolie til din hud!

Mandel, der er kendt som kongen af ​​nødder, findes mest i mellemøstlige lande. I dag er Californien blevet en af ​​de største producenter af mandler i verden på grund af indholdet i den. Disse tørrede mandler er koldpressede med mindre varme for at ekstrahere olie fra det. Generelt er de koldpressede olier uraffinerede olier med… Continue reading 10 fantastiske fordele ved mandelolie til din hud!

Published
Categorized as Hudpleje

10 lidt kendte, men fantastiske fordele ved C -vitamin til din hud!

C-vitamin i medicinsk terminologi kaldes ascorbinsyre eller ascorbat, eller L-ascorbinsyre (kemisk formel C6H8O6) er et vigtigt næringsstof, der holder kroppen og immunsystemet i funktion. C -vitamin hjælper syntesen af ​​kollagen i kroppen. Det hjælper med sårheling, reparation og vedligeholdelse af knogler, tænder, brusk og væv. Det er også en af ​​de bedste antioxidanter, der bekæmper… Continue reading 10 lidt kendte, men fantastiske fordele ved C -vitamin til din hud!

Published
Categorized as Hudpleje

E -vitaminolie til hud: 6 skønhedsfordele, du ikke kan ignorere!

Hvis du er en bevidst shopper, skal du have bemærket E -vitamin i de fleste af dine makeup- og hudplejeprodukter! Så hvad er balladen ved denne ingrediens? E-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, der udviser stærke antioxidantegenskaber. Fra at hydrere din hud til at beskytte den mod UV -stråling og endda lette din teint, E -vitamin… Continue reading E -vitaminolie til hud: 6 skønhedsfordele, du ikke kan ignorere!

Published
Categorized as Hudpleje